לא פתחו מלא זמן, וזה ממש ממש חסר לי חח כי צריך מקום להוציא את התיסכולים/מילה נרדפת לתסכולים
O orw93 New member 19/2/09 #1 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo205.gif לא פתחו מלא זמן, וזה ממש ממש חסר לי חח כי צריך מקום להוציא את התיסכולים/מילה נרדפת לתסכולים
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo205.gif לא פתחו מלא זמן, וזה ממש ממש חסר לי חח כי צריך מקום להוציא את התיסכולים/מילה נרדפת לתסכולים
V vampire girl1 New member 20/2/09 #2 ../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif סיימתי את E אין לי את BD ואני משתגעת מסקרנות. היה מבחן בג.ג והלך לי ממש רע. הקמתי להקה וירטואלית עם חברות שלי-"שקאקז" [זה בבנד-הירו] לא נתנו לנו כמעט שיעורים כל השבוע. מחר אני קונה את BD החיים בכללי משפצים לי את החדר השבוע שלי היה משעמם למדי.
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif סיימתי את E אין לי את BD ואני משתגעת מסקרנות. היה מבחן בג.ג והלך לי ממש רע. הקמתי להקה וירטואלית עם חברות שלי-"שקאקז" [זה בבנד-הירו] לא נתנו לנו כמעט שיעורים כל השבוע. מחר אני קונה את BD החיים בכללי משפצים לי את החדר השבוע שלי היה משעמם למדי.
V vampire girl1 New member 20/2/09 #8 קחי עצה: אם את מתלבטת איזה לקנות [יש 4] אב אל תקני את 4. יש לי את כולם, ו-4 ממש עלוב.
S still loving you New member 20/2/09 #9 ../images/Emo63.gif סורי על הבורות..... אבל מה זה באנד הירו? זה כמו גיטר הירו? או מה שזה לא יהיה???
E Emergency Exit New member 21/2/09 #21 ../images/Emo45.gif זה פשוט אדיר. איזה כיף לכן מאיפה ישלכן כסף לממן את זה. יש לנו ביכין סנטר בנתניה חנות וידאו ויש שם דברים מושלמים של Rock band וכלזה, ושל גיטר הירו
../images/Emo45.gif זה פשוט אדיר. איזה כיף לכן מאיפה ישלכן כסף לממן את זה. יש לנו ביכין סנטר בנתניה חנות וידאו ויש שם דברים מושלמים של Rock band וכלזה, ושל גיטר הירו
F Fake Reflection New member 20/2/09 #3 ../images/Emo79.gif היה היום סיור לאונ' ת"א ולא היה לי כוח אז נשארתי בבית. ע-ל טב-ע-י! וכל מילה נוספת מיותרת . אין לי כוח לקרוא. קיבלתי 58 במנהל בגלל טעות נגררת. אני לא מאמינה שהפרחות עקפו אותי! תחושת ריקנות מעוותת.
../images/Emo79.gif היה היום סיור לאונ' ת"א ולא היה לי כוח אז נשארתי בבית. ע-ל טב-ע-י! וכל מילה נוספת מיותרת . אין לי כוח לקרוא. קיבלתי 58 במנהל בגלל טעות נגררת. אני לא מאמינה שהפרחות עקפו אותי! תחושת ריקנות מעוותת.
M MyBeautifulRescue New member 20/2/09 #13 צריך להשמיד טעויות נגררות. ../images/Emo69.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif יש לי טעות נגררת כמעט בכל מבחן במתמטיקקה. XD למה ריקנות?
צריך להשמיד טעויות נגררות. ../images/Emo69.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif יש לי טעות נגררת כמעט בכל מבחן במתמטיקקה. XD למה ריקנות?
R rebecca121 New member 20/2/09 #4 ../images/Emo143.gif../images/Emo13.gifאני סיימתי את הבגרות האחרונה שלי ועם זאת השגתי לי תעודת בגרות סיימתי עם אנגלית וקיבלתי במגן 94! ב E התחלתי עבודה חדשה הבוסים נחמדים ויש בונוסים! שבוע הבא טיול שנתי לאילת! אני מרגישה את סוף י"ב למרות שעכשו רק פברואר...יש תחושת דכאון אני עייפה פיספסתי טקס חלוקת תעודות מצטיינים בבצפר ורבתי עם חברים שלי
../images/Emo143.gif../images/Emo13.gifאני סיימתי את הבגרות האחרונה שלי ועם זאת השגתי לי תעודת בגרות סיימתי עם אנגלית וקיבלתי במגן 94! ב E התחלתי עבודה חדשה הבוסים נחמדים ויש בונוסים! שבוע הבא טיול שנתי לאילת! אני מרגישה את סוף י"ב למרות שעכשו רק פברואר...יש תחושת דכאון אני עייפה פיספסתי טקס חלוקת תעודות מצטיינים בבצפר ורבתי עם חברים שלי
O orw93 New member 20/2/09 #5 ../images/Emo205.gif ועידה ארצית בפתח תקווה ועידה מחוזית שהיתה מעולה היה גשםD: התחלתי אקליפס הכנות לצעדה ולפורים אני שונאת את פתח תקווה, ואיכשהו תמיד אני חוזרת לשם אני ממש כועסת על היו"ר מחוז והוא אחד כזה שאי אפשר לכעוס עליו הועידה ארצית היתה חופרת וחסרת פואנטה לחלוטין ישלנו מחוז של סתומים שלא יודעים לשלוח דואר החלטתי לקחת הפסקה מהצופים עד אחרי פסח סופ"ש של מתמטיקה
../images/Emo205.gif ועידה ארצית בפתח תקווה ועידה מחוזית שהיתה מעולה היה גשםD: התחלתי אקליפס הכנות לצעדה ולפורים אני שונאת את פתח תקווה, ואיכשהו תמיד אני חוזרת לשם אני ממש כועסת על היו"ר מחוז והוא אחד כזה שאי אפשר לכעוס עליו הועידה ארצית היתה חופרת וחסרת פואנטה לחלוטין ישלנו מחוז של סתומים שלא יודעים לשלוח דואר החלטתי לקחת הפסקה מהצופים עד אחרי פסח סופ"ש של מתמטיקה
J Johnni456 New member 20/2/09 #7 ../images/Emo45.gif|לא../images/Emo79.gif היה הרבה גשם השבוע כל המבחנים שהיו הלכו לי ממש טוב אמא חזרה מאתיופיה עם שלל השיחות שלי עם המורה לגיטרה משעשעות כאלה.. היה לי היום בבוקר תגבור וכמעט פספסתי את האוטובוס עם הנהג הדפוק שהסכים לעצור רק בתחנה אחת במושב אני ממש מתלבטת אם לעבור בי"ס שנה הבאה ואני ממש לא יודעת מה להחליט וההרשמות לבי"ס האופציונלי במרץ... צריכה לסדר את החדר... יום שני יש לי מבחן בביולוגיה ואני לא יודעת כלום OO"
../images/Emo45.gif|לא../images/Emo79.gif היה הרבה גשם השבוע כל המבחנים שהיו הלכו לי ממש טוב אמא חזרה מאתיופיה עם שלל השיחות שלי עם המורה לגיטרה משעשעות כאלה.. היה לי היום בבוקר תגבור וכמעט פספסתי את האוטובוס עם הנהג הדפוק שהסכים לעצור רק בתחנה אחת במושב אני ממש מתלבטת אם לעבור בי"ס שנה הבאה ואני ממש לא יודעת מה להחליט וההרשמות לבי"ס האופציונלי במרץ... צריכה לסדר את החדר... יום שני יש לי מבחן בביולוגיה ואני לא יודעת כלום OO"
E Emergency Exit New member 21/2/09 #20 אתיופיה? חחחחח../images/Emo83.gif../images/Emo210.gif היא כמו הסבא החורג שלי הוא היה באתיופיה, בקניה, בסודן. והביא מלא שרשראות, חניתות, צמידים, פילים מעץ ודברים מוזרים XD
אתיופיה? חחחחח../images/Emo83.gif../images/Emo210.gif היא כמו הסבא החורג שלי הוא היה באתיופיה, בקניה, בסודן. והביא מלא שרשראות, חניתות, צמידים, פילים מעץ ודברים מוזרים XD
J Johnni456 New member 21/2/09 #23 חחח כן אתיופיהXD../images/Emo79.gif היה לה שם איזה משהו מהעבודה... אמא שלי הביאה לי מסכה מוזרה כזאת מעץ וכובע קש מאגניב
חחח כן אתיופיהXD../images/Emo79.gif היה לה שם איזה משהו מהעבודה... אמא שלי הביאה לי מסכה מוזרה כזאת מעץ וכובע קש מאגניב
G Galuush New member 20/2/09 #11 ../images/Emo109.gif הזמנתי היום את הגירסא האנגלית של דמדומים עם התפוח, ונכראה שאני גם אקנה את NM. נראה לי שהתאהבתי. סופ"ש פחות משבועיים ליומולדת שלי!!! התחלתי את "האי של סופייה" נראה יל שהתאהבתי!!! ויצאתי הכי הכי מפגרת בעולם...אבל מצד שני, נראה לי שהכל בסדר . הרע"ן שלי היה במשרד שלנו אתמול- זה משהו שממש יכול לדפוק לי את המצברוח, זה והעובדה שהתאהבתי ....
../images/Emo109.gif הזמנתי היום את הגירסא האנגלית של דמדומים עם התפוח, ונכראה שאני גם אקנה את NM. נראה לי שהתאהבתי. סופ"ש פחות משבועיים ליומולדת שלי!!! התחלתי את "האי של סופייה" נראה יל שהתאהבתי!!! ויצאתי הכי הכי מפגרת בעולם...אבל מצד שני, נראה לי שהכל בסדר . הרע"ן שלי היה במשרד שלנו אתמול- זה משהו שממש יכול לדפוק לי את המצברוח, זה והעובדה שהתאהבתי ....
F Fall Out Liel New member 20/2/09 #14 ../images/Emo69.gif../images/Emo168.gif הייתי חולה. מה שבא פעם בחודש [מצא זמן באמת להופיע ]. לא הייתי בבצפר [כן, זה שלילי, במיוחד כשמפסידים דברים חשובים ><]. השמנתי לא עולה לי שום דבר לראש..
../images/Emo69.gif../images/Emo168.gif הייתי חולה. מה שבא פעם בחודש [מצא זמן באמת להופיע ]. לא הייתי בבצפר [כן, זה שלילי, במיוחד כשמפסידים דברים חשובים ><]. השמנתי לא עולה לי שום דבר לראש..