פלאפאל

New member
נדפקתן שתיכן ../images/Emo6.gif

ט' - כל יום משמונה עד שלוש, אבל אפשר היה להבריז חופשי כי הכי נורא שיכול היה לקרות היה לקבל ציון לא שוס בתעודה (אוי לא! איך נוכל לחיות עם זה?!), פשוט היה צריך להגיע לדברים ששנה הבאה עושים בהם בגרות י' - לסיים ב12 או 1 חופשי D: לפחות פעמיים בשבוע יא' - טחינה וזוועת עולם. גם אי אפשר להבריז. תמיד אומרים שי"א זה הכי קשה P: ותמיד כשמגיעים לי' אומרים שבט' לא הברזנו מספיק.

PerfectSP

New member
הוו גם אני../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

אבל הספצייליטה שלי הוא פשוט לא לבוא כל היום<: אני שמה לב שכל דיבור על שיעור שהיה לי מלווה ב"וואו,כמה זמן לא הייתי בשיעור הזה!". למשל,כל השבוע לפני פסח לא באתי, יום ראשון לא באתי,שלישי,והיום,ומחר שהם חושבים להביא אותנו סתם ככה לבצפר<: הוו רק אתמול הרי הברזנו משיעור ספורטD: שמהם תמיד מבריזים-_-' טוב,אני כיתה ט',מנצלת את הזמן

PerfectSP

New member
אח שלי חמסיים כל יום ברבע ל6.. ../images/Emo190.gif

והוא ביא'Oם ואני מסיימת כל יום בשלוש וחצי ואני רק בט' המסריחה
בוכים שלא מסיימים באחת
מכיתה ו' אני כבר בקושי מסיימת באחת

PerfectSP

New member
יו,אבל אתה חטניק. ../images/Emo190.gif

זה מספיק רע^^ בכיתה ח' סיימתי כל יום ב1 ורבע, חוץ מיום אחד בשלוש ורבע, חס וחלילה כולל ימי שישי. יוווווווווו עכשיו אני קולטת איזו שנה שכונה ם: גם התעודה שלי נראתה כמו שכונה

Devils Pet

New member
מה רע בח'?

אני לא רוצה לעבור לכיתה ט', ממש טוב לי השנה, החומר לא קשה, וכמו שאמרת אשכרה שכונה, לא עושים כלוםXD

PerfectSP

New member
אייי...השכונה..XD ../images/Emo190.gif

כי ח' זה חרא של כיתה><" מבחינת החומר זו ה-שנה!
שנה הבאה לא יהיה לך כ'כ כיף בשיעורי מתמטיקה בעיקר<: אבל ח' זה קקי של כיתה
ט' זה שולט! ~כמובן שזה היה נכון גם לגבי אם לא הייתי בבצפר לעבריינים~

Devils Pet

New member
מזותומרת "כיף בשיעורי מתמטיקה"?

אי אפשר להגיד את כל זה במשפט, זה לא מתחבר תחבירית.

PerfectSP

New member
XD ../images/Emo190.gif

כי אם השנה זה היה קל, שנה הבאה זה הולך להיות סיוטטטט><"

Billy Shirs

New member
אוף../images/Emo7.gif

אני מסיימת פעמיים בחמש וכל השאר ב15:30. מזל שלא לומדים בשישי:\\

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אני לא חושבת שזה ככה אצלנו.

ואבא שלי באמת מגניב
והמ. יום ראשון אני מסיימת בחמישה ל4, אבל זה רק בגלל שיש לי 3 שעות תקשורת [מגמת קולנוע וטלוויזיה וזה]. וכל שאר הימים אני מסיימת או ב14:25 או ב:15:15. יום שישי מסיימים ב12:20.

sweet shir

New member
חחחח זהו, אני בי' ומסיימת יום אחד ב-11 וחצי<:

והשעה הכי מאוחרת שאני מסיימת היא 2 וחצי D: (אבל במשך 3 חודשים בערך היו לי 3 שעות ברצף מתמטיקה וסיימתי ב-3. ><).

Xx Haley xX

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo108.gifאו שיחת שעות אני כול יום קמב ב6

-.-" וההסעה ב 7:22 ב8:20 אני בית ספר מחכהעד 8:50 שיחה עם המכנת של בוקר (בעע)
וב9:00 המורה של השיעור הנוכחי נכנסת D: ובלה בלה עם יש לנו מצב רוח אז לומדים על לא אז אחננו אומרים לה לאXDDD למשל היום אמרנו לה לא ולא למדנו D: למרות שחשוב שנלמד כי זה לשון וזה הבגרות הכי קשה ><" קיצר אני מסיימת ב 2:30 מגיעה הביתה ב 3:10 ככה XD כול יום חוץ משישי תודה לאל! אבל עכשיו בשבוע הבאה הולך להיות לנו מרטונים זה אומר לומדים גם שישי ככה =.="

למעלה