יום שבת

Karin917

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo113.gifיום שבת

איך עבר עליכם הסופ"ש?

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif חחח כבר רשמתי בש"ש שישי

לא נורא תביאו קפיצה למטה (או למעלה)

דללה

New member
מזל טובבבבבבבבבב ../images/Emo24.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif

Lital1989

New member
מממ...../images/Emo39.gif

הייתי אצל דודים
עכשיו משעמם לי
לפחות בערב יש נולד לרקוד..

S h r i k y

New member
יום שבת ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

היום הלכתי לרכב בכביש אחרי 7 חודשים של הפסקה.
הקאתי ת'נשמה שלי, נראה לי שהצינון והעובדה שלא עשיתי ספורט כ''כ הרבה זמן לא הולכים טוב ביחד, כל הקבוצה נאלצה לראות ת'ארוחת בוקר שלי על הכביש
הצינון הקקה הזה לא עובר ודופק לי את התוכניות לקראת הגיבוש, שאין לי מושג איך אני הולך לעבור במצבי מעורר הרחמים.
לא ראיתי את כל החברים שתכננתי לראות בסופ''ש, חלקם גם לא חוזרים שבת הבאה אז בכלל באעסה
אגב מה עם
צ'אט היום ב- 21:00
? ( איך אני אוהב ת'כוכבים האלו
). אף פעם עוד הייתי בצ'אט כאן.. מה אומרים? יש מצב?

קובי221

New member
מממ...

יוצאים לפיצה עם חברים לחגוג מומולדת לידידה. רק חבל שאני בשרי.

elivnat

New member
אחלה סופ"ש

: אחרי חודש שבשבת לא אכלתי אוכל של אמא סופסוף ההורים כאן...
: בחמישי היה לאחותי יומולדת, אז עשינו על האש בערב, וקניתי לה 3 זוגות גרבי אצבעות שהיא אוהבת..
: אתמול בערב אחי וגיסתי, חבר של אחותי ואמא שלו באו לארוחת ערב שבת..
: מרביעי אחה"צ יצאה לי שעורה בעין אז בחמישי ושישי לא הלכתי לשירות כי לא יכלתי לפתוח את העין...
: בשבוע האחרון יש לי פצע באף שמשגע אותי והייתי מצוננת קלות...

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif טוב הנה חח

היום עוד לא עשיתי כלום אז אין לי כלום על היום. חוץ מזה שלחברה שלי יש מחלת הנשיקה
אז אתמול... שמתי השכמה ב8 וחצי בבוקר כדי לתאם משמרות עם הבעלים. ואז הוא אמר לי פשוט לשלוח לו SMS. אחרי זה חזרתי לישון והתעוררתי שוב ב16:20, ראיתי ממנו שיחה שלא נענתה וישר התקשרתי אליו
הוא עושה לי "מה איבדת?" חח אמרתי לו שראיתי שהוא התקשר והוא אמר שהוא כבר שכח מה הוא רוצה =\ זה פעם ראשונה שאני מתאמת משמרות ובכלל מדברת עם הבנאדם... פאדיחות
אחרי זה סתם התבטלתי וניסיתי לארגן משהו לערב עם החבורה מהבצפר אבל לא היה כל כך שיתוף פעולה =\ הלכתי לארוחת ערב ענקית אצל דודים שלי... ואז התנחלתי על הפלפון שלי על המשחק שכל כך התמכרתי אליו [וגם סיימתי אותו אתמול! אני שונאת שהמשחקים האלה נגמרים חחח] Las Vegas Nights. אחלה משחקקק!!!! ממש דומה לניו יורק נייטס ומיאמי נייטס [שולטטטטט!!!]. אני פשוט חולה על המשחקים האלה
עד 9 בערך לא היה לי מה לעשות וקבעתי עם חברה שלי שחולה שאני אבוא לבקר אותה, ואז התחילה הפצצת SMSים לא מהעולם הזה [באמצע המשחק!]. בערך תוך חצי שעה שמונים איש נזכרים בי ומפציצים אותי בSMSים בבת אחת!! הודיעו לי סוף סוף שהחבורה מהבצפר עושים התנחלות בבית של מישהו [ופאק כל כך התגעגעתי לזה!! לא עשינו את זה כמעט חצי שנה! זה מן יחידה נפרדת בבית של אחד מהחברה, אנחנו קוראים לזה "בית זונות". שנה שעברה היינו באים אליו כל יום כולנו והיה כל כך כיףףף רואים סרטים משחקים בקירבי
סתם עושים שטויות. אלה היו ה"יציאות" הכי כייפיות.], וגם דפנה מהפורום הזמינה אותי לבית קפה בערך 2 דקות אחרי זה [סורי דפנה
], ואז חברה אחרת התקשרה לשאול אם אני רוצה להפגש וכו' וכו'. וחברה שלי עם האוטו חולה ואני לא יכולה להתנייד כמו כל שאר היציאות שלנו שאנחנו עוברות 4 מקומות בערב
. קיצר אירגנו אצלו, ואמרתי לחברה החולה שלי שגרה מטר משם שתקפוץ גם [זה מה שאמרה שתעשה אם יפגשו אצלו] והיא אמרה שהיא לא יכולה לצאת מהבית ושהבטחתי לה שאני אבוא וסתם רבנו =\. קיצר ישר באתי אליו והיה ממש ממש כיף =]] נוסטלגיה. וגם אמרתי לחברה אחרת שלי שתביא את הקלטת וידאו שהכנו לה [גם באחת ההתנחלויות אצלו] ליומולדת 18 שהיה לה במרץ. זו הקלטת הכי הזויה ביקוםםםםם!!! ידיד שלי שיחק שם עם האפקטים ואנחנו נראים שם על סמים ונקרענו מצחוק כל הזמן! פשוט נשפכנו שם לגמרייייי!!! אחד המצחיקים
וזהו =] ערב כייפי [ומשמין] ביותר
ושוב אני והחפירות שלי
תגיבו אם הגעתם עד פה

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif ועכשיו ליום שבת

עשיתי שוב ביקור חולים לחברה שלי... ראינו את הסרט יצאת נסיך ופיספסתי את הישרדות!!!!!!! התוכנית הישראלית!!!! מישהו ראה?! אני בכלל לא עוקבת מה יש בטלויזיה
באמצע הסרט בעשרים ל9 שלמה הבעלים של המקום שאני עובדת בו מתקשר אליי איפה אני הייתי אמורה להיות שם במשמרת ב8 וחצי!! ואני פאקינג לא ידעתי! =\ אשכרה פיספסתי את המשמרת. כנראה לא שמתי לב שרשמו אותי ביום שבת הייתי בטוחה שלא ישימו אותי בסופ"ש. והוא אמר לי ישר לבוא ואמרתי לו בסדר!! והתבאסתי ברמות וכל כך לא רציתי ללכת =[[ אז התקשרתי אליו אמרתי לו תקשיב אני בזכרון ואין לי איך להגיע ההורים שלי לא יכולים להסיע אותי.... בסוף מסתבר שהם הסתדרו בלעדיי וזה כזה פאדיחות... ועוד מאתמול שהתקשרתי אליו ב4 בצהריים יום שישי =\ ועוד בכלל לא ראיתי את הבנאדם! אמרו לי שהוא דווקא אחלה ויש לי התחלה ממש מעפנה איתו =\ ומחר יש לי משמרת ב10 וחצי בבוקר אוף כבר לא בא לי לעבוד שםםםםםםםםםםםםםםםםם

Karin917

New member
../images/Emo113.gif

היה אתמול מעולה. ולמרות כל הדברים הרעים, יש לי מצברוח ממש טוב אז אני לא אכתוב אותם

למעלה