שבוע נוסף

Brombit

New member
../images/Emo31.gif נתקלתי בו והיה נורא ../images/Emo69.gif ../images/Emo115.gif

יותר נורא משאפשר לדמיין. פסיכי. אולי מחר אני אשאל על הלימוד. מה שהיה היום לא נחשב לפספוס הזדמנות, כי זאת לא הזדמנות.
אני תורנית מזכירות. זה מלחיץ
אני כל פעם חסרת אונים

../images/Emo199.gif

היה נחמד בל"ג בעומר
היו כמה אנשים שהנוכחות שלהם מעצבנת אותי
אחרי שהיה גשם ונכנסנו לבית של מישהו, לקח לי 4000 להגיע הביתה.
הילה ואני הזמנו מונית ממוניות יוני המחורבנים, כי במוניות מבשרת לא ענו. יצאנו אחרי 20 דקות כשהם היו אמורים להגיע, ואין. חצי שעה אחרי שהזמנו, התקשרנו לשאול אם המונית קרובה וכתשובה קיבלנו נביחה של "כן!". 40 דקות אחרי שהזמנו, התקשרנו שוב וכנראה ענה מישהו אחר שאמר שהוא *שכח מאיתנו*, ושאין לו מוניות, אבל בסוף הוא בכל אופן הבטיח להילה ששאלה שלוש פעמים אם 100% שהמונית תגיע עוד רבע שעה. אחרי בערך 5 דקות החלטתי שאני שונאת את מוניות יוני אז התקשרתי למוניות מבשרת, ונורא נורא קיוויתי שהם יגיעו, ושיוני יגיעו דקה אח"כ ואנחנו כבר לא נהיה שם.
באמת מבשרת הגיעו תוך 9-10 דקות (סוף סוף *__________* היה כ"כ קר בחוץ והיינו רטובות מהגשם;;;;;) ודיברנו על זה עם הנהג, שאמר שאנחנו צריכות לבטל את המונית ההיא כי זה שיגיע סתם יפול קורבן לזה והוא בטח לא קשור, אבל אז הילה אמרה שבפעם הקודמת שהיא הייתה צריכה לבטל מהם מונית פשוט צעקו עליה ממש הרבה בטלפון. :| אז הוא בעצמו אמר שלא צריך. הגעתי הביתה רק ב5:50, התארגנתי וחיכיתי טיפה למים חמים (ישבתי על השטיח בחדר ושיחקתי באייפוד עם שיר של 5 דקות ברקע, כדי להיכנס למקלחת תוך 5 דקות
) ובסופו של דבר הייתי במיטה כמעט ב7.
קמתי הבוקר ב11:30
היה בסדר בשטות בצרפתית, התכוננו לבע"פ מחר והקלסר שלי היה הצבעוני והמקושט ביותר.
בבית, גוססת מעייפות, התחלתי להכין לי תשובות לנושאים שעשויים לשאול אותי עליהם בבגרות כי אני ממש גרועה בלאלתר. עכשיו אני אעבור ללמוד את העבודה שלי ואת היצירות, ואז אני אשנן את התשובות המוכנות. למרות שברור שאני לא אזכור שום דבר.
כבר אמרתי שאני עייפה?
אמא קנתה מיני מגנום שהבפנוכו שלו בטעם פירות יער וזה 100מם *_______________* חבל שזה מיני :{
אמא הכינה בצק ליויו! *__________________________________* והיא אמרה שיצא לה בצק מעולה הפעם! |שמנה| טובטוב אני אחזור לצרפתית :{ אוף אני אמורה להמשיך קצת שיעורים בפינית גם אח"כ, מתי אני אספיק. צריך לישון

אה ו../images/Emo31.gifנפל לי הפונפון מהמצנפת :'(

יש לי אותו, אבל לכו תתפרו פונפון למצנפת :'( (סתם, אני אנסה ומקסימום הילה תגרום לזה להיתּקן איכשהו. כנראה בעזרת אמא שלה.
)

theEscapist

New member
תעשי מה שחברה שלי עושה לקראת בגרות בע"פ

בערבית: ללמוד לזהות סט של צלילים, ולפלוט סט תואם של צלילים בתגובה
(סתם, זה היה בעיקר בי', ומאז היא יודעת יותר, למרות שהיא בחיים לא תודה בזה. אז אני מניחה שגם המצב שלך יותר טוב ממה שאת חושבת...
)

../images/Emo6.gif

באמת בחצי מהזמן סתם השמעתי צלילים שנשמעים בין DE לDU ומילות יחס וקישור אחרות, כי מי באמת יודע להשתמש בהן כמו שצריך
האמת שהלך לי די טוב בכל אופן D: הבגרות בע"פ בערבית היא חולנית בי"ב 0.0 הבנתי שזה 40 דקות, וחברה אמרה לי שהם צריכים לא רק לדעת איזה 20 סורות מהקוראן - אלא גם לדעת את נסיבות הירידה שלהן מהשמים o_O (ויש עוד דברים חוץ מהסורות)

theEscapist

New member
כל מיני סיפורים הזויים על זיתים ממרוקו, או

חמור מכך- אדם שמציל נערות צעירות מקבירה בחיים בכך שהוא קונה אותן מההורים שלהן. מטריד.

theEscapist

New member
../images/Emo31.gifאני מניחה שאפשר לראות בכותרת הקודמת

ש... ובכן, קר לי.
בגרות מעבדה אחת עברה (ביו'), נשארה עוד אחת (פיז').
אין לי כוח לספורט היום, ואני חייבת ללכת כי הברזתי פעמיים אחרונות...
וביום רביעי מתכונת עצומה בתנ"ך, ולא התחלתי אפילו ללמוד.
לפחות ל"ג בעומר היה ממש כיף, ואפילו ישנתי איזה 6 שעות בבוקר... אז נהניתי ואני לא מעולפת לחלוטין

../images/Emo31.gifעייפה, כרגיל../images/Emo7.gif

הגעתי לביה"ס ב9:30 בידיעה שאצטרך לחכות לפחות 45 דקות עד הבגרות בע"פ (היו לפנינו הי'ים והם התחילו ב9, כשזה לפחות שעה), ותיכננתי להמשיך להתכונן בזמן הזה. אבל אז חיכיתי עד 11 ומשהו ובקושי התכוננתי, בעיקר כי לפני 11 לקחו לנו את הקלסרים כדי שהבוחנת תסתכל עליהם.
הלך לי טוב! :0 הבוחנת דיברה ממש מהר :'( אבל הסתדרתי איכשהו. הייתי מיליון לחוצה והסתבכתי בהרבה דברים וחשבתי נורא לאט, אבל היא אהבה מיליון את העבודה שלי (נצנצים, זה תמיד עובד!
) אז זה בטח השפיע, וגם תכלס הייתי די טובה אז קיבלתי 100! D:::::::::::::::::::::::::::::::::: אחרי הבגרות סיימתי חלק מהשיעורים בפינית (הם מלפני שבוע וחצי לשיעור היום אבל אל תגלו שאני מסיימת רק היום :X), ואז תגבור באזרחות, ועכשיו אני אעשה את החלק השני של השיעורים בפינית ואני מקווה לסיים מספיק מהר כדי לראות באפי או משהו לפני השיעור. *_* ואחרי השיעור אני נוסעת לשיעור נהיגה (אפילו לא כפול), בתקווה שיהיה פחות מזעזע חושים הפעם. |דוחה את בקשת העזרה במחשבים למחר| :X אמג נמאס לי להיות עייפה!!! אני תמיד עייפה, אבל כבר שבוע וקצת שכל יום אני *ממש* עייפה ואני לא יכולה יותר. X_X
הגעתי למסקנה שהפרח שיש לאחד הקקטוסים שלי כרגע, פשוט לא יפתח יותר. הקטע שלא ראיתי אותו פתוח אפילו פעם אחת!
זה כנראה היה בשבוע שעבר בימים בהם הייתי כל הזמן בביה"ס ואז אצל חברות עם הביודע, כי הוא נפתח בשעות הצהריים-אחה"צ ואלה בדיוק השעות בהן לא הייתי בבית. אז פשוט פספסתי את הפתיחה של הפרח שלי. :( (ואני חוששת שהפרח קצת הרג ניצן אחר שהיה צמוד אליו כשגם הוא היה ניצן, ולא הספיק לצמוח לפניו) (
אמא גם טיגנה את היויו אתמול בלילה
יש יויו
)

../images/Emo31.gifמתי הדיונים על המשלחתתתתתתתתת

זה הורג אותייייייי.
היום עבר לי ממש סבבה כזה.

ג'רמני.

יש לנו משלחות לגרמניה שבוחרים בסוף ט' ויוצאים בתחילת י', ויש משלחות לפולין שבוחרים בסוף יא' ויוצאים בתחילת יב' אאל"ט.

בוחרים אצלכם את מי שיוצא לפולין?../images/Emo2.gif

האמת שאולי עדיף ככה, פחות בלגן
אבל עדיין, זה חבל

לא יודעת לגבי פולין. אני רק בכיתה ט'. ../images/Emo3.gif

למשלחת בגרמניה בכל-אופן, בוחרים רק 20 ילדים עם אנגלית מעולה והתנהגות מעולה. וכמובן שיכולים לממן את הכרטיסי טיסה, אין להם בעיה עם בית נוצרי ואין להם בעיה לארח את הגרמנים גם.

LadySilkworm

New member
גם אצלנו עשו ככה.

וזה היה טוב, בדיעבד, כי יצאו רק האנשים הרציניים. ככה היינו משלחת מצומצמת, האווירה הייתה יותר אינטימית, וגם לא היו בעיות משמעת רציניות בכלל, אנשים ידעו להיות רציניים במקומות שהיה צריך להיות בהם ככה.

חח אצלנו מנעו רק מהממש בעייתיים לצאת

(וטוב שכך X_X) לא היו בעיות משמעת (חוץ משני ילדים שפתאום חצי הלכו מכות באמצע עדות של בת-דודה של חסידת אומות העולם!
), רק - ומן הסתם אני יודעת רק לגבי האוטובוס שלי - קרה די הרבה פעמים שהמדריכה ניסתה לדבר ופשוט לא הקשיבו לה, זה היה מתסכל. אפילו האיומים שמי שיפספס מפגשי הכנה לא יצא - לא התקיימו. היו ילדים שהגיעו לשני מפגשים בקושי, ו"הגיעו להסדר" עם הרכזת והמורה של הקבוצה שלהם ובסוף יצאו. לטובת המיון אפשר להגיד שחבל להרוס כזה דבר בגלל ילדים שלא מגיע להם לצאת, אבל נגדו אפשר להגיד שלא בטוח שיש לביה"ס זכות למנוע ממישהו לצאת, וגם אי אפשר לדעת איך כל אחד יתנהג במהלך המסע. לא יודעת, אני מניחה שאם היה מיון אני אישית הייתי יוצאת יותר מרוצה מהמסע (כנראה...), אבל זה גם לא מאוד פגע, העובדה שלא מיינו את היוצאים.

Brombit

New member
אחראי מחסן ../images/Emo69.gif ../images/Emo115.gif

הוא כזה מעצבן
הוא חפר לי חצי שעה על מה שלא בסדר בספרים שכתבתי מחדש, ותן לי לעשות עוד פעם מחדש! ועל הבקורות- "בואי אני אשים לך סטופר, נראה אם את עושה את זה בשתי דקות!"

למעלה