../images/Emo199.gif
היה נחמד בל"ג בעומר
היו כמה אנשים שהנוכחות שלהם מעצבנת אותי
אחרי שהיה גשם ונכנסנו לבית של מישהו, לקח לי 4000 להגיע הביתה.
הילה ואני הזמנו מונית ממוניות יוני המחורבנים, כי במוניות מבשרת לא ענו. יצאנו אחרי 20 דקות כשהם היו אמורים להגיע, ואין. חצי שעה אחרי שהזמנו, התקשרנו לשאול אם המונית קרובה וכתשובה קיבלנו נביחה של "כן!". 40 דקות אחרי שהזמנו, התקשרנו שוב וכנראה ענה מישהו אחר שאמר שהוא *שכח מאיתנו*, ושאין לו מוניות, אבל בסוף הוא בכל אופן הבטיח להילה ששאלה שלוש פעמים אם 100% שהמונית תגיע עוד רבע שעה. אחרי בערך 5 דקות החלטתי שאני שונאת את מוניות יוני אז התקשרתי למוניות מבשרת, ונורא נורא קיוויתי שהם יגיעו, ושיוני יגיעו דקה אח"כ ואנחנו כבר לא נהיה שם.
באמת מבשרת הגיעו תוך 9-10 דקות (סוף סוף *__________* היה כ"כ קר בחוץ והיינו רטובות מהגשם;;;;

ודיברנו על זה עם הנהג, שאמר שאנחנו צריכות לבטל את המונית ההיא כי זה שיגיע סתם יפול קורבן לזה והוא בטח לא קשור, אבל אז הילה אמרה שבפעם הקודמת שהיא הייתה צריכה לבטל מהם מונית פשוט צעקו עליה ממש הרבה בטלפון. :| אז הוא בעצמו אמר שלא צריך. הגעתי הביתה רק ב5:50, התארגנתי וחיכיתי טיפה למים חמים (ישבתי על השטיח בחדר ושיחקתי באייפוד עם שיר של 5 דקות ברקע, כדי להיכנס למקלחת תוך 5 דקות
) ובסופו של דבר הייתי במיטה כמעט ב7.
קמתי הבוקר ב11:30
היה בסדר בשטות בצרפתית, התכוננו לבע"פ מחר והקלסר שלי היה הצבעוני והמקושט ביותר.
בבית, גוססת מעייפות, התחלתי להכין לי תשובות לנושאים שעשויים לשאול אותי עליהם בבגרות כי אני ממש גרועה בלאלתר. עכשיו אני אעבור ללמוד את העבודה שלי ואת היצירות, ואז אני אשנן את התשובות המוכנות. למרות שברור שאני לא אזכור שום דבר.
כבר אמרתי שאני עייפה?
אמא קנתה מיני מגנום שהבפנוכו שלו בטעם פירות יער וזה 100מם *_______________* חבל שזה מיני :{
אמא הכינה בצק ליויו! *__________________________________* והיא אמרה שיצא לה בצק מעולה הפעם! |שמנה| טובטוב אני אחזור לצרפתית :{ אוף אני אמורה להמשיך קצת שיעורים בפינית גם אח"כ, מתי אני אספיק. צריך לישון