היי D:
אני בבית!
לא היינו היום בבית הנוער. :X זה היה די מלחיץ האמת כי הוא היה פתוח היום
באו 3 מדריכות משני בתי נוער אחרים, והמנהלת שלנו כמובן הייתה, וכמה מהילדים של ו-ז הדריכו והיו אחראים על הקבוצות. O_O הבנתי שכנראה הלך די טוב. היה מעניין לראות את זה, חבל. XD
לא היינו כי היה כנס ש"שים של התנועה הקיבוצית. זה היה בבית ברל אז תיכננו לנסוע למרכזית בכפר סבא ומשם למקום, אבל במקרה היו על האוטובוס לכ"ס אנשים שקשורים לכנס שאמרו לנו לרדת במקום אחר יותר מוקדם והיו משם הסעות לבית ברל! חסכו מאיתנו מידע לגבי זה.
היה נוח שהיו ההסעות. XD היה קצת משעמם חלק מהכנס, וחלק מהזמן היה בסדר או קצת מעניין. P: היה נחמד לפגוש את הקומונות האחרות של קדימה, וש"שים ממקומות אחרים (למרות שלא יצרתי קשר עם אף אחד). ראיתי די הרבה אנשים שהיו לי מוכרים אבל לא הצלחתי לזכור מאיפה אני מכירה אותם, סביר שמאחד המיונים לש"ש שעשיתי בשנה שעברה. ראיתי שם גם 8 ילדים מהשכבה שלי (אף אחד מהכיתה או חברים), לא יודעת אם היו שם עוד שלא ראיתי. לארוחת צהריים הם סיפקו סנדוויצ'ים - נקניק, טונה או סלט ביצים. ;>_> חיפשתי אוכל בקפיטריה שם וגם לא מצאתי אז אכלתי לצהריים קולה.
מישהי מקומונה אחרת של קדימה הביאה עוגה מהקומונה שלהם אז אכלנו מזה, וזהו הייתי רעבה חלק מהיום. :{ לדרך חזרה מהכנס גם סידרו הסעות (היו הסעות ממקומות אחרים בארץ גם בהלוך, אולי אפילו מת"א וסתם לא ידענו) אז חזרתי בהסעה עד מבשרת! D: כיפוש. אח שלי הגיע הביתה לפני אז הוא אסף אותי מהתחנה וגם זה היה נחמד, ההורים עדיין בחו"ל אז אם האח לא היה בבית הייתי צריכה לקחת אוטובוס (שזה 2 דקות נסיעה אבל בכל זאת
).