שבוע חדש

Edge of Thorns

New member
זה לא חסר טאקט ומטומטם לומר את זה

פשוט כי גם שם את תוכלי לעשות זאת - תשתדלי להנות ברגעים שאת יכולה. [ותקני המון דברים, החזיות שם זולות מאוד בהשוואה לארץ- משתלם, החו"ל משתלם.]

Brombit

New member
../images/Emo45.gif בסוף התקשרתי, ועכשיו שוב כלום ../images/Emo115.gif

מצאתי אופציה לעבודה. התייעצתי עם אמא והחלטתי לתת הזדמנות. הייתי צריכה להתקשר לברר פרטים. הטלפון היה של חברת כח אדם. אחרי הפחד הרגיל לחצתי על הכפתור הירוק בטל' הנייד. קבעו לי פגישה לשעתיים אחרי השיחה. היא אמרה מה בדיוק עושים במשרה הזאת, הבנתי שזה לא מה שרציתי. אז שוב שלוה. (למרות שקיויתי שהיא תתן לי עוד אופציות. אבל היה נראה שהיא ממהרת להוציא אותי מהמשרד.)

bachner1

New member
משמיעה ראשונית, האלבום החדש של ת'ריון א-ד-י-ר

לא שמעתי עדיין את כולו (אני שומע כרגע
) והוא בהחלט מתחרה באלבומים הכי טובים שלהם
הכי טובים עד עכשיו הם Children of the Stone ובמיוחד Kings of Edom
: http://www.youtube.com/watch?v=E4CLkdaJrwk

bachner1

New member
../images/Emo189.gif

לא באמת הקשבתי לאף אלבום שלהם, וכמו שאמרתי בעבר- מהאלבומים שלהם ששמעתי סאמפל של 30 שניות מכל שיר (יש את זה באמאזון), היחיד שהיה נשמע לי טוב היה Ashes. כנראה בעתיד אנסה להקשיב להם יותר ברצינות, אחרי שאני אשלים הרבה שאני צריך להכיר לפני

shirlapes

New member
../images/Emo2.gif

...ועוד ASHES?
חשבתי שאתה אוהב אותם קצת יותר. טוב, סליחה על ההטרדה.

Endogenisis

New member
../images/Emo45.gif Ashes הכי פחות טוב שלהם בעייני

ורוביקון הייתה הפתעה נעימה, לנוכח העובדה שממש לא אהבתי את מרי אנג'לה בהתחלה ובעצם עד שהאלבום יצא.

shirlapes

New member
YEAH!

...אני גם לא אהבתי אותה בהתחלה, ואז ראיתי שהיא משתפרת וממש מתחילה להכנס לעסקים. חלק מהשירים הישנים נשמעים אחלה איתה, כמו libre. אני מאד אוהבת אותה באלבום. נותנת בראש.
האלבום החדש סבבה...מעין גרסא יותר אנרגטית וטריה של illumination (האלבום עצמו. השיר גם נחמד
) ל-ASHES בכלל לא התחברתי למעט שניים-שלושה שירים. גם לא אהבתי את הגראולר שהיה איתם באותה תקופה.

bachner1

New member
זה לא שאני לא אוהב אותם,

זה פשוט שציפיתי שהם יהיו קצת כמו סירניה, אבל הם... הרבה יותר קשים לעיכול
במיוחד באלבומים הראשונים. וכן, Ashes היה היחיד שאיכשהו אהבתי את הסאמפלים שלו, אבל כמובן שאני לא באמת יכול לשפוט מזה...

Brombit

New member
אני אציע לך שיר קל לעיכול שלהם

The Modern End. פשוט וחביב, מתאים לכל אוזן ממש לא מהכי טובים בעיני, רק כדי שתרגיש נֹח

היי D:

אני בבית!
לא היינו היום בבית הנוער. :X זה היה די מלחיץ האמת כי הוא היה פתוח היום
באו 3 מדריכות משני בתי נוער אחרים, והמנהלת שלנו כמובן הייתה, וכמה מהילדים של ו-ז הדריכו והיו אחראים על הקבוצות. O_O הבנתי שכנראה הלך די טוב. היה מעניין לראות את זה, חבל. XD
לא היינו כי היה כנס ש"שים של התנועה הקיבוצית. זה היה בבית ברל אז תיכננו לנסוע למרכזית בכפר סבא ומשם למקום, אבל במקרה היו על האוטובוס לכ"ס אנשים שקשורים לכנס שאמרו לנו לרדת במקום אחר יותר מוקדם והיו משם הסעות לבית ברל! חסכו מאיתנו מידע לגבי זה.
היה נוח שהיו ההסעות. XD היה קצת משעמם חלק מהכנס, וחלק מהזמן היה בסדר או קצת מעניין. P: היה נחמד לפגוש את הקומונות האחרות של קדימה, וש"שים ממקומות אחרים (למרות שלא יצרתי קשר עם אף אחד). ראיתי די הרבה אנשים שהיו לי מוכרים אבל לא הצלחתי לזכור מאיפה אני מכירה אותם, סביר שמאחד המיונים לש"ש שעשיתי בשנה שעברה. ראיתי שם גם 8 ילדים מהשכבה שלי (אף אחד מהכיתה או חברים), לא יודעת אם היו שם עוד שלא ראיתי. לארוחת צהריים הם סיפקו סנדוויצ'ים - נקניק, טונה או סלט ביצים. ;>_> חיפשתי אוכל בקפיטריה שם וגם לא מצאתי אז אכלתי לצהריים קולה.
מישהי מקומונה אחרת של קדימה הביאה עוגה מהקומונה שלהם אז אכלנו מזה, וזהו הייתי רעבה חלק מהיום. :{ לדרך חזרה מהכנס גם סידרו הסעות (היו הסעות ממקומות אחרים בארץ גם בהלוך, אולי אפילו מת"א וסתם לא ידענו) אז חזרתי בהסעה עד מבשרת! D: כיפוש. אח שלי הגיע הביתה לפני אז הוא אסף אותי מהתחנה וגם זה היה נחמד, ההורים עדיין בחו"ל אז אם האח לא היה בבית הייתי צריכה לקחת אוטובוס (שזה 2 דקות נסיעה אבל בכל זאת
).

למעלה