-סופ"ש

Itay Simons

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-סופ"ש ../images/Emo42.gif

חם ומגניב!
למרות שקצת הייתי בבאסה אתמול החלטתי לצאת לאיזו מסיבה והיה ממש ממש כיף.
איך ביזבזתי כ"כ הרבה כסף בשבוע אחד??????????

Karin917

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo113.gif

אני בבית
הספקתי לעשות גבות
היום בערב כנראה נצא
אין לי יותר מדי דברים לסדר כי השארתי הכל בבסיס
אני עוד שנייה עפה מהקורס
אמרתי משהו למישהו והוא לקח את זה ברצינות ועכשיו ממש לא נעים לי...
קניתי שבוע שעבר בגד שעכשיו נראה עליי זוועה וזה הדבר היחיד שיש לי ללבוש היום בערב
רק עכשיו חזרתי הביתה ויש לי בערך 3 שעות לישון

Karin917

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo113.gif

איזה לילה מזעזע היה אתמול! איבדתי את החוגר שלי בסביבות השעה 1 וחצי בלילה שזה שנייה וחצי אחרי שנכנסו ופשוט הייתי עסוקה בלחפש אותו עד הבוקר
הייתה מוזיקה גרועה, לא היו אנשים שאני אוהבת, נראתי רע ולקראת הסוף חברה שלי דחפה את המרפק שלה לעין שלי וזה ממש ממש כאב. אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

Lital1989

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

היינו אמורים לנסוע לדודים שלי מחר ובסוף לא
כנראה נלך מחר למסעדה..

iti4

New member
גם כן...

-דווקא כשאני מחליט לבוא לבקר את בן דודי היקר אי שם בירושלים מחליט לו איזה מפגר ממורמר להכנס לישיבה ולהרוג אנשים ולשתק חצי מהעיר ודווקא ביום היחיד שאני יכול להגיע לשם לטעום מחיי הלילה הירושלמים זה היה חייב לקרות...
-הפיגוע הזה-מההרוגים מי שהיה מעל שמונה עשרה כולם שירתו בצהל וגם הם רצחו תלמידים צעירים מישהו שם בן 15..עצוב..
-למרות הפיגוע הייתה אחלה יציאה..הבנות בירושלים כאלה שוות שזה לא יאמן ויש שם כול כך הרבה פאבים על שטח של 2 קמ"ר חח
-שני חברים טובים ברגילה 10 ימים (רע מגיע ל7 ימים חח מסכן בטח נבלה ונצא כול יום יהיה פה שמח!!
-הגיוס קרב!!
-אולי בסוף אני כן יהיה בגולני (קשרים חח)

דללה

New member
../images/Emo178.gif

מה זה החום הנוראי הזה?????????????
נחמד לא לחזור לצבא מחר

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif חם ומגניב ../images/Emo3.gif

סופ"ש ממש... יום חמישי הייתי במועדון.. בסיטי הול. ופרצו לאוטו של חברה שלי.. ב3 בלילה יצאנו החוצה לשתות מים, חברה שלי פתחה את הבגאז' וראתה שהתיקים שלנו לא שם, ורק אז שמנו לב שהחלון שבור... על הפנים, ישר התחלנו להכנס לפאניקה, אני נזכרתי שהיו לי בתיק המשקפיי ראייה שלי ב1000 שקל, בלעדיהם אני לא רואה כלום ואין לי שום דבר אחר ורק מזה היה איכפת לי, לא מהכסף ולא מהאוטו... קיצר התחלנו לחפש באיזור כי הייתי בטוחה שבטח התיקים פה בסביבה כי תכלס מה יש להם לעשות איתם?! אבל זה מקום ענק באמצע רחוב חשוך ואני גם ככה לא ראיתי כלום.. בסוף פשט נסענו הבייתה.. כבר הרבה זמן לא בכיתי כמו שבכיתי אתמול.. העיניים שלי עדיין קצת נפוחות.. קיצר היום בבוקר התקשר אליי הבייתה פקח של העירייה [אני ישנתי אצל חברה שלי] ואמר שהוא מצא את התיקים זרוקים שם באיזור [בזכותי כי היה לי פתק בארנק לכל מי שמוצא להתקשר בלה בלה בלה] וב8 בבוקר נסענו אני חברה שלי ואבא שלי לפגוש אותו... הכל היה שם בפנים חוץ מהכסף.. גם ויזות גם רשיונות הכל היה. [וכבר ביטלנו את הויזות בעע] והתיק שלי ממש עשו ונדליזם. אתמול היה לי בקבוק לק בתיק [בחיי פעם ראשונה שאני יוצאת עם לק מהבית] וכולו היה שבור ומרוח בתוך כל התיק.. כל הארנק הלך הכללל, והקופסא של משקפיים הייתה שבורה לגמריי והמשקפיים גם התעקמו קצת אבל בקטנה אפשר לתקן את זה... אני כבר נכנסתי לסרטים עם המשקפיים שאני לא אוכל להתחיל את העבודה החדשה ואני גם לא אוכל לעבוד יותר בישנה... ויכאב לי הראש עכשיו שבועיים עד שיעשו לי חדשים ועד שאני בכלל אמצא חדשים... אבל בסופו של דבר הכל נפתר. חוץ מזה לחברה שלי עם האוטו גבנו רק 23 שקל ולאוטו היה ביטוח של ליסינג, לי גנבו 70 שקל ולחברה השנייה גנבו 500 שקל ואמפי.. היא הכי נדפקה אבל העיקר כולנו בסדר... חוץ מזה אתמול סתם התנחלנו אצל ידיד שלי עם החברה מהבצפר והיה ממש כיף =] והיום הייתי בים, ועוד מעט שופינג ובית קפה... וזהו :)

phoenixTheGod

New member
איזה לא נעים, לפחות יצא די בזול.

ותאמת חשבתי לבוא לסיטי אתמול.
לא הפקתי ללכת לחדר כושר היום
עשו לי מסיבת גיוס, וקיבלתי מתנות מגניבות.
עוד 4 ימים לגיוס, נמאס לי לדגור על הבית.

rotemshi

New member
*|../images/Emo20.gif וואי חבל שלא באת

הייתה מסיבת בת זונההה מוזיקה מעולה ממש!!!! היו מזה צחוקים רק חבל שהכל נהרס לנו באמצע
איזה מסיבת גיוס עשית?

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

סוף סוף אני יודע איך להגיע לבית של ידידה שלי באוטו(היא גרה בקרית מנחם)!הגיע הזמן!
אין לי מזל עם מסיבות גיוס-אני תמיד נתקע במשעממות ובמבאסות-אתמול הייתה אחת אצל ידידה שלי,ולמרות שהיה די בסדר(בהשואה ליציאות קודמות)-ההחלטה שלי לא לערוך מסיבת גיוס נשארת בעינה.
עוד 22 יום עד לגיוס-ואני לא מצליח להחליט אם זה דבר טוב או רע
לפני כמה ימים בא אלי קצין של תותחנים.מסתבר שהחייל מודע למוניטין שלו בקרב מתגייסים\מתגייסים לעתיד\עם ישראל באופן כללי,והוא בא והסביר לי מעט על החייל וענה לי על שאלות.בכל מקרה,יצאתי משם בהרגשה טובה,אולי החייל הזה לא נורא כמו שכולם מסנים לגרום לו להראות.
סוף סוף ההורים קנו רהיטים למרפסת!מרפסת ריקה בגודל של בית זה דבר מבאס...
מחר אני חוזר לעבודה-וככל הנראה נותן לבוס תאריך ליום העבודה האחרון שלי.בעוד שבועיים המתמחה שלי יהיה בזכות עצמו.
עוד יומיים המשכורת של פברואר נכנסת לבנק!ואם נתחשב בזה שעבדתי כמעט כל יום בפברואר ובמשכורת מבית הפנקייק שנכנסה לפני יומיים-אני עשיר!

Naych

New member
היי אנחנו מתגייסים ביחד ../images/Emo13.gif

גם אצלי היה קצין תותחנים... זה באמת נחמד שיש את מי לשאול
גם לך שלחו דף העדפות לדרג את הגדודים בתותחנים?

Naych

New member
אממ.. מקום שני... ../images/Emo3.gif

נחשב גבוה? אני עדין מתלבט איך לדרג

Naych

New member
מה? איפה היה צריך לדרג אותו ../images/Emo12.gif?

בוא נגיד את זה ככה... אם היה צריך לדרג הוא היה מעל ומעבר... הוא בא מתי שנוח, ואח"כ עוד ניהל איתי שיחות טלפון ארוכות ומייעצות על הרבה שאלות שלי - חוץ מזה הוא אמר והפציר בי למצוא חבר שמתגייס איתי באותו יום בכדי שנהיה ביחד בקורס ובטירונות, ואמר שיעשה מה שיוכל לדאוג שאקבל מה שאני רוצה + ידבר עם המפקדים שלי במקרה הצורך
כווווווווווולו משקיען
הכי נחמד שהוא יכול להיות...

לא לחייל הקצין-לחייל התותחנים!

כמה נקודות נתת לחייל תותחנים בדירוג שלך בשאלון יחידות השדה? ואיך דרגת את הרשימה הזו ששלחו לך ולי לא?

למעלה