נוסף

Brombit

New member
הרפתקאות ../images/Emo115.gif

1. נסעתי ללימודים פוטנציאליים. האוטובוס הראשון הגיע מאוחר, אז יצא שהיה לי זמן לפלאפל אחרי שהגעתי לתחנה הסופית, שאלתי אנשים כמה פעמים עד שהגעתי לביה"ס הנידח הזה. צריך ללכת בשבילים המתפתלים של המושב. כשהגעתי היא בעיקר רצתה שאני אשאל. לא ידעתי מה לשאול. ידעתי שאני צריכה עוד מידע, אבל לא ידעתי מה... בסוף הגעתי למסקנה שאני לא צריכה מידע נוסף, ככה שסתם באתי
כנראה שציפיתי למיצג אור-קולי מפואר כמו בביה"ס ה...מנופח הקודם. אבל הם צנועים, מה לעשות
2. נסעתי לקנות סוףסוף דיסקים 160 שנה חיפשתי מקום לברר בו על המסלולים החדשים של האוטובוסים. שלחתי את אחותי לחפש בשבילי באינטרנט. בסוף שאלתי נהג אוטובוס והוא אמר שאותו קו שהשתמשתי בו תמיד עדיין מגיע לשם. העיקר סירבתי לחכות לו בהתחלה ולתת הזדמנות. כי לתזז את עצמי הלוך-ושוב-ושוב-והלוך זה יותר טוב
כשהגעתי סוףכלסוף למחוז חפצי, מיד הסתערתי. כששלפתי את הדיסק הראשון, אחד המוכרים/'עוזרים' מיד אמר שזה דיסק טוב
מצאתי בסופו של דבר שלושה מתוך החמישה שרציתי. כהרגלי לא העזתי לשאול
מתישהו שמתי לב שקצת נשרפתי. הסרטן מתקרב.

Brombit

New member
../images/Emo31.gif כואב לי הראש ../images/Emo10.gif ../images/Emo115.gif

מצב מגעיל

shirlapes

New member
../images/Emo41.gif יום ב'

הלך לי ממש טוב במבחן אתמול
וגם קניתי 5 חולצות בייסיק במחיר שפוי
ככה זה כשמשמינים ופתאום רוב הארון לא יושב יפה על הגוף
אין לי כח להמשיך את העבודה באופרה...

Brombit

New member
רביעי ../images/Emo115.gif

התחלתי להסתכל על סרטון של שיר חדש, ובעיקר צחקתי המון מהשיער של אחד הבחורים
היה לי ממש מוזר לראות אותו ככה פתאום. התספורת הדרמטית של הכלב שלי לא הכינה אותי לזה... אח"כ שוב נגררתי לתהיות האם הופעות ואני זה פשוט לא זה. הפעם זה עניין ה"שירה בציבור". תהיתי אם אני היחידה שבאה להופעות כדי לשמוע את האמן ולא את עצמי ואת שאר הקהל... וחשבתי על זה שכל עניין ה"אנרגיה" בהופעות לא עובד עלי. אבל אני עדיין אנסה, ואני עדיין דורשת מהם לטוס הנה שוב
(ומכמה אחרים לטוס הנה פעם ראשונה). ה"לב" אומר שזה כדאי
אני רק מקוה לא להיות שוב בדכאון אם זה לא "יצליח" גם בפעם הבאה

שלום D:

הייתה אתמול מסיבת סיום כיתה ו' בביה"ס שרוב הילדים שלנו לומדים בו. יש לי 8 ילדים בשכבה הזו (מתוך קבוצה של 16, אז זה די משמעותי). הלכנו למסיבה והיה נחמד ובאמת שמתוך כל השכבה הזו, הילדים שלנו הכי יפים ומוכשרים.
הם היו כאלה חמודים!!!
שניים מהילדים שלנו הגיעו למסיבת הסיום שלהם לבד, בלי אף בן משפחה. אחת מהשניים הביאה איתה את אחותה הפיצית (שבסופו של דבר אנחנו ליווינו הביתה כי הילדה עצמה נשארה לדיסקו של הילדים), אבל לא הורים ולא אחים הגיעו בשביל שני הילדים האלה. ממש כאב לי. לפחות אנחנו (5 מהמדריכים) היינו שם גם בשבילם.
זה הסופ"ש הארוך האחרון שלי בבית עד ה4.8 וגם הוא התקצר כי נשארתי לישון בקומונה וחזרתי הביתה רק הבוקר. ;; מהסופ"ש הקרוב, אני חוזרת כל שבוע במוצ"ש כי קייטנה, וסוגרת פעמיים (זה דווקא מבחירה שלנו).
רק עוד שישה שבועות.

Brombit

New member
התאמנתי בלשיר כשאני לבד בבית ../images/Emo115.gif

שירה היא לא מהתחביבים שלי, עשיתי את זה כדי לפתח את הבטחון בלהוציא קול. היה די קשה, ראיתי שאני פוחדת להוציא קול חזק, אז זה כנראה אימון מתאים

למעלה