יום שני אתם כבר יודעים איך זה הולך
D DEANC New member 20/11/07 #1 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifיום שני אתם כבר יודעים איך זה הולך
D DEANC New member 20/11/07 #2 נכון שהיו כבר יום שלישי אבל תזרמו * היה לי כח להשקיע בארוחת העבר השניה שלי (2 AM) ויצאה לי חביתה שפוט מדהימה (עם סלמי ועוד כל מיני דברים). * הורדתי 2 גרסאות של נרו ושתיהן לא עובדות * לא יצאתי. * לא נשארו שאריות מהצ'ונט
נכון שהיו כבר יום שלישי אבל תזרמו * היה לי כח להשקיע בארוחת העבר השניה שלי (2 AM) ויצאה לי חביתה שפוט מדהימה (עם סלמי ועוד כל מיני דברים). * הורדתי 2 גרסאות של נרו ושתיהן לא עובדות * לא יצאתי. * לא נשארו שאריות מהצ'ונט
D DelbariX New member 20/11/07 #3 שלי - בפעם השלישית ברציפות באתי לבית ספר לשיעור של מורה מההסתדרות אבל בסוף לא היה בכלל שיעור = סתם ישנתי 4 שעות. - כתוצאה מיזה הלכתי לישון ב6 וחצי בערב וקמתי עכשיו - קניתי קפוצ'ון וג'ינס חדשים
שלי - בפעם השלישית ברציפות באתי לבית ספר לשיעור של מורה מההסתדרות אבל בסוף לא היה בכלל שיעור = סתם ישנתי 4 שעות. - כתוצאה מיזה הלכתי לישון ב6 וחצי בערב וקמתי עכשיו - קניתי קפוצ'ון וג'ינס חדשים
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 20/11/07 #5 -באיחור-../images/Emo110.gif ישנתי 3 שעות וקמתי לבצפר אחכ. [אל דאגה השלמתי את הכל היום בלילה ] קיבלתי 96 בהסטוריה! החורף הגיע.. יום סבבה
-באיחור-../images/Emo110.gif ישנתי 3 שעות וקמתי לבצפר אחכ. [אל דאגה השלמתי את הכל היום בלילה ] קיבלתי 96 בהסטוריה! החורף הגיע.. יום סבבה
ק קובי ומירי New member 20/11/07 #6 ../images/Emo45.gifיום מושלם חבר שלי היה אצלי, ירד גשם.. יכול להיות יותר מושלם מזה?
ק קוראים לי ארבעשרה New member 20/11/07 #7 ידעתי ששחכתי להחליף ניק../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif