יום שני

Karin917

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifיום שני

עוד יום עבודה!, פתחתי חשבון בנק, ראיתי צפיתניקים
, אתמול היה ממש כיף! ומסתבר שבבני עייש יש פיצה טעימה
עשיתי כ"כ הרבה טעויות בעבודה.. ממש הסתבכתי עם הקופה! אם יש פה מישהו שעובד במק' ויכול לנחם אותי או להסביר לי זה יהיה ממש נחמד
, שכחתח אתמול את הת.ז בעבודה והייתי צריכה לנסוע לשם בבוקר כי אחרת לא הייתי יכולה לפתוח חשבון, שכחתי לקבוע שיעור נהיגה, אין לי כ"כ מצברוח, לא הלכתי לחדר כושר וגם מחר אין לי זמן...אני כזאת שמנה!

EDTH

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

: שיעור נהיגה ראשון
היום החלטתי שמחר אני הולך לכפר המוסיקה וברגע האחרון יש לי כרטיס(עכשיו אזלו)
: אינלי כסף בכלללללל

raayao180

New member
אמממ

לא נורא..מתרגלים בעבודה.. אצלי הבעיה שאני מזמינה מעט סחורה:/ בקשר לחדר כושר.. יום רביעי את הולכת

nir2107

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

- פתחתי חשבון בנק.
- יצאתי אהבל. נסעתי באוטו של אמא שלי והכנסתי דיסק, אבל הוא לא נכנס טוב, אז ניסיתי לשחק עם זה וזה נתקע בפנים. אז בערב אבא פתח את הרדיו והוציא את הדיסק שלי...ואת הדיסק השני שהיה בפנים

shame on you

New member
אני עובדת במק' ../images/Emo3.gif

אגב, באיזה סניף את עובדת? ולפי מה שהבנתי זה רק היום הראשון או השני שלך, לא? לי עדיין יש טעויות מדי פעם ואני כבר כמעט חודש שם... אין מה לעשות, לפעמים טועים... אם יש משהו ספציפי שאת לא מבינה אז תשאלי ואני אסביר לך... אגב, איזה דבר מעצבן קרה לי אתמול בלילה (אני עובדת בלילות - בנתב"ג)... באו שלושה אנשים שקנו 3 ארוחות והגדילו לענק.. סיימו לאכול ובאו אליי ושאלו אם מי שלא שבע מהארוחה מקבל עוד איזה המבורגר חינם, והם התכוונו בשיא הרצינות. הם אמרו שהם חשבו שהצ'יקן סטייק גדול יותר, כי בתמונה זה נראה גדול. אז אמרתי להם שלא מקבלים המבורגר נוסף בחינם, מן הסתם... ואז הם באו שוב ואמרו שהם לא קיבלו כרטיסי הגרלה, אבל אני יודעת בוודאות ששמתי להם אותם על המגש. אני בטוחה שהם עשו את זה כדי לעצבן אותי על זה שלא הבאתי להם המבורגר בחינם. בכל מקרה, בטח חשבו שהאחראי משמרת יכעס עליי או משהו, אבל לא כועסים על דברים כאלה.. זה סתם עיצבן אותי שהם כאלה זונות....

Karin917

New member
כרגע בצומת ראם [מסמיה]

אבל בקרוב בגדרה. זה לא שעשיתי כמה טעויות...לא עשיתי כמעט שום דבר נכון! ממש,אבל ממש[!] הסתבכתי עם הקופה
.

shame on you

New member
טוב, ככה זה בימים הראשונים

במיוחד אם גם אצלכם יש בלגן בסניף. מלא עובדים, אף אחד לא מסביר כלום וצריך להבין הכל לבד...

ranch22

New member
+-

-עבודה, שיחה טובה בבוקר, כרטיס אשראי חדש, הילד ברכבת.
-שיחה פחות טובה בערב, מצב רוח ירד, עבודה, כל אלה שחזרו מניצנים ברכבת של הבוקר[מי הרשה לכל אחד מהם לתפוס שני ספסלים?!] . :/ תגידו שטוב...

LITI789

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo203.gif

רע-עבודה זה המון שעות ויצא שבשבת ישנתי שעתיים וקמתי בראשון למשמרת בוקר..! יש לי מלא סימנים כחולים על הידיים (וכל זה מהעבודה.) יש לי זימון למדור פרט בספטמר...בקשר לדחיית גיוס... מישהו יכול להסביר על הראיון בבקשה!!!!! טוב-מחר יום חופש..!!!!סוף סוף זמן לחיות...!! המשך שבוע טוב לכולם!

למעלה