יום שני 30.7
S Starving for truth New member 30/7/07 #2 א... אני. הרווחתי 150 ש"ח על 3 שעות! [כביכול.. בדוגרי זה תוספת מפעם קודמת ו30 יותר ..] נו אבל גם עם זה שהרווחתי יותר ממה שהייתי צריכה.. יש לי 600 ש"ח מוזמנים הכל מעבודה רציתי להיפגש כם חברה אבל היא מציקהה. כאב ראש+ צאוור ישנתי חרא בלילה.. [למרות שאנלא מתה מעייפות.. מוזר!]
א... אני. הרווחתי 150 ש"ח על 3 שעות! [כביכול.. בדוגרי זה תוספת מפעם קודמת ו30 יותר ..] נו אבל גם עם זה שהרווחתי יותר ממה שהייתי צריכה.. יש לי 600 ש"ח מוזמנים הכל מעבודה רציתי להיפגש כם חברה אבל היא מציקהה. כאב ראש+ צאוור ישנתי חרא בלילה.. [למרות שאנלא מתה מעייפות.. מוזר!]
ע עדידוש New member 30/7/07 #5 נמ. תכף יש פה התנחלות שלוטם לא מוזמנת אליה [סתםם ] אני צריכה להשאר עוד כמה חודשים עם הגשר המציק הזה מחר היירספריי וים [חחחחח מה זה קשור?] כואב לי הראש [לא מחר, היום ]
נמ. תכף יש פה התנחלות שלוטם לא מוזמנת אליה [סתםם ] אני צריכה להשאר עוד כמה חודשים עם הגשר המציק הזה מחר היירספריי וים [חחחחח מה זה קשור?] כואב לי הראש [לא מחר, היום ]
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 30/7/07 #3 נמנממ../images/Emo110.gif בגד ים וגופיה חדשדשים וזהו בינתיים
ע עדידוש New member 30/7/07 #6 תתחדשיייי../images/Emo47.gif תשלחי לי תמונה של הבגד ים במסנג'ר, למה אני מחפשת
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 31/7/07 #9 תודה../images/Emo110.gif דיברנו במסן.. ונממ עכשיו צילמתי אני אשלח לך מתישו:]]
D DEANC New member 31/7/07 #10 אני חבר שלי נהנה ממסיבת ההפתעה שעשינו לו. שני חברים התחילולחפוק בשלוש בבוקר והיינו תקועים שם עד ארבע בערך
אני חבר שלי נהנה ממסיבת ההפתעה שעשינו לו. שני חברים התחילולחפוק בשלוש בבוקר והיינו תקועים שם עד ארבע בערך
מ מ י ת מ י New member 31/7/07 #12 היה חרא יום! כל החבר'ה מהקיבוץ החליטו להבריז לי מהמסע חוף. אני מנסה לצאת בכל זאת, אבל עדיין זה נורא מבאס. כל מי שחשבתי שבאמת יעזור לי לצאת עשה את ההפך מזה. מרוב באסה החלטתי שאין לי כוח ללכת למסיבה במנזר, אז נשארתי בבית. הקיצר =(
היה חרא יום! כל החבר'ה מהקיבוץ החליטו להבריז לי מהמסע חוף. אני מנסה לצאת בכל זאת, אבל עדיין זה נורא מבאס. כל מי שחשבתי שבאמת יעזור לי לצאת עשה את ההפך מזה. מרוב באסה החלטתי שאין לי כוח ללכת למסיבה במנזר, אז נשארתי בבית. הקיצר =(