/
יום שלישי..

elivnat

New member
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif יום שלישי..

:יש לי היום תור לדיאטנית אחרי שלא יצא לי להיות אצלה חודשיים... אמא הכינה קובה טעימה:p:p עוד 19 ימים יומולדת עברי!!!!
: המורה אמרה שאני עדיין לא מוכנה לטסט...:(:( לא היה היום שיעור:(:( מקווה לשיעור מעולה מחר בע"ה..

iti4

New member
יום שלישי

היה ממש טוב אתמול בניצנים (מישהו היה?) למרות שהיו חרא של הופעות + חרא של מוזיקה(ישראלי כל הלילה) + מלא ילדים קטנים + קצת כוסיות..אבל איך אומרים..האנשים הם אלה שעושים את המצב רוח והיה כיף רקדנו כל החבר'ה (מי שעדיין לא התגייס) איזה 4 שעות רצוף למרות המוזיקה הלא משהו..והנה עוד יום עבר בדרך לגיוס וחיים חדשים...
אני מרושש ועייף וידידה נוסעת לצפון ויהיה פה משעמם בלי עוד מישהו מהחבר'ה(נשארנו קצת אנשים כולם התגייסו)

קצת קשה לי למצוא דברים טובים..

- מחר אני מתחיל ללמוד- וממש ממש לא בא לי. - קיבלתי מכתב ובו נכתב שלא עברתי את המיונים- והם הלכו לי הכי סבבה שאפשר! ונורא נורא נורא רציתי להתקבל לשם.. אווף.
- (בכל זאת מצאתי..)- סוף כל סוף הלכתי לרופאה- אבל היא נתנה לי הפנייה לרופא משפחה שייתן לי הפנייה לעשות בדיקות דם ולאחר מכן ייתן לי כדורים כלשהם- ואין לי זמן לעשות את כל זה- אני נוסע לישיבה מחר!!

קובי221

New member
מיונים לאן?

ובהצלחה בלימודים... (של מה?) ><למה נדמה לי שאתה מתגייס?!

אממ...

1) למקצועות המחשב. 2) תודה רבה
אני מתחיל ללמוד בישיבה (כמו שציינתי למעלה..) 3) אממ שאלה טובה.. גם לי היה נדמה שאני מתגייס.. והנה אני מתחיל ללמוד ב"הסדר". מה איתך?

קובי221

New member
אה.

ולא שמתי לב לעניין של הישיבה שכתבת למעלה, וקראתי!*-: מממ... אני מתגייס בשבעה באוקטובר לכלל צהלי.

קובי221

New member
מממ...

התקשרה אליי חברה של אחותי ושאלה אם אני רוצה לעבוד במשלוחים של ההיפר...{היא אמרה שישלמו לי כסף טוב
}
מממ... כל הלילה היה ריח מגעיל כזה... של שריפה + ריח לא מזוהה, נראה לי של זייתים... איכס. לא ישנתי טוב בגלל זה!

היום?

נסעתי לחברות מחוץ לעיר והיה ממש כיף
אתמול בלילה רבתי עם אחי, יצאתי להסתובב עם האוטו, הלכתי למלא דלק בשירות עצמי, הבאתי לאיש את הכרטיס והכרטיס לא עבר, לא ידעתי מה לעשות, 1:30 בלילה, השארתי את הפלאפון שלי כפיקדון בתחנת דלק ונסעתי הבייתה להביא כסף.. חתיכת סיפור מבאס

danish18

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

עדיין עצבנית מאיזה שיחה שהייתה לפני יומיים. יש לי בייביסטר היום, ואין לי כוח.
היה כייף אתמול אני עושה לחברה קולאז' ממש ממש יפה (לקראת ה2 לספטמבר =/), וזה מאוד מרגש אותי

elivnat

New member
איזה חמודה!!

רעיון ממש יפה להכין לחברה קולאז' שיהיה לה בדירת שירות!!

ווינגז

New member

הייתי אצל לולה, שהיא, אין ספק, הדבר הכי חשוב לי בחיים. כמעט בכיתי מהתרגשות, בחיי, והיא מרגישה ונראית מדהים. הייתה לי שיחה בשני חלקים [עם הפסקה של שעה וחצי באמצע
] עם החברה הכי טובה, והיא ממש התרגשה מהיום וזה עשה לי טוב.
אנשים, באופן כללי, זה דוחה. כמעט בכיתי, חברה שלי דרכה לי על מה שהיה לי טוב בו. זה מבאס אותי שאנשים ככה.

Itay Simons

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

כן, אנשים זה לפעמים רע. ככה זה.. אני תמיד במסן אם את צריכה משהו בייב

דללה

New member
../images/Emo23.gif

אומנם אני לא קשורה, אבל אני אוהבת אותך ואני מצטערת שלא באתי היום אבל ניפגש בקרוב

Itay Simons

New member
נמנמנמ

ראיתי סרט טוב בקולנוע עם 2 ידידות שלא ראיתי שנים
אני גמור מעייפות

devilz

New member
אל תגזים.. לא שנים../images/Emo3.gif חודשים../images/Emo3.gif

אבל בהחלט היה פאן

דללה

New member

- ספינינג
שזה הדבר הכי טוב שקרה לי לאחרונה וזה עושה לי כל כך טוב!!
- אכלתי לפני האימון (ברוב טיפשותי) ויש לי בחילה

nir2107

New member

- קיבלתי מתנה מאוחרת ליום הולדת, וזה תמיד נחמד.
- לפני כמה ימים קיבלתי קופון לכאוס, שכתוב עליו שיש סניף בעזריאלי, ומסתבר שהם סגרו. אז החלטתי לקחת סיכון ולנסוע לראשל"צ, שגם שם יש סניף לפי הקופון, אבל גם שם סגרו. אז חרשתי על כבישי ישראל רק כדי לשלם 10 ש"ח על חניה

למעלה