יום שבת - 25/08/2007 תפציצו.
D DEANC New member 25/8/07 #2 ../images/Emo10.gif הפסדתי במשחק חשוב מאוד (משחק מחשב) שלא בצדק וזה כנראה ידפוק לי את העונה אכלתי חצי מגש פיצה, אגרול וקינוח טעים עם שם שאני לא זוכר.
../images/Emo10.gif הפסדתי במשחק חשוב מאוד (משחק מחשב) שלא בצדק וזה כנראה ידפוק לי את העונה אכלתי חצי מגש פיצה, אגרול וקינוח טעים עם שם שאני לא זוכר.
ה הלוחשת לסוסים האחת ה New member 25/8/07 #3 אין כל כך מה.... ישנתי הרבה היום!!! שמחר אני רואה את המדריכים החדשים שגיא טס היום שאין יותר עומרי ונעמה (המדריכים שלי)....
אין כל כך מה.... ישנתי הרבה היום!!! שמחר אני רואה את המדריכים החדשים שגיא טס היום שאין יותר עומרי ונעמה (המדריכים שלי)....
D DelbariX New member 25/8/07 #4 פרררם פרררם היה לא נורמלי ביציאה (זה היה לפנות בוקר אז אני מחשיב את זה לשרשור של שבת) המתמטיקה דיי זורם היה איזה סרט שממש רציתי לראות (יחצ"ן המסיבות, אמרו לי שהוא ממש טוב) אבל לא הצלחתי להתרכז במסך ובסוף נרדמתי על ידידה שלי אממ זהו בערך מחר מתחיל שבוע אחרון ):
פרררם פרררם היה לא נורמלי ביציאה (זה היה לפנות בוקר אז אני מחשיב את זה לשרשור של שבת) המתמטיקה דיי זורם היה איזה סרט שממש רציתי לראות (יחצ"ן המסיבות, אמרו לי שהוא ממש טוב) אבל לא הצלחתי להתרכז במסך ובסוף נרדמתי על ידידה שלי אממ זהו בערך מחר מתחיל שבוע אחרון ):
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 25/8/07 #5 מממממ../images/Emo110.gif קמתי עם מצברוח טוב הוא נהרס אחרי חצי שעה.. זהו בינתיים
M Meitarii New member 25/8/07 #6 אאאאאני חזרתייי ב4 וחציי ממסיבבה הייה ממש כיףףף ישנתי עד 6 בערך נאלצתי לבטל משו שחברות שלי חיכו לו הרבה זמן וכמה ידידים שמבאסים רצח, אבל זה כבר לא לכאן...
אאאאאני חזרתייי ב4 וחציי ממסיבבה הייה ממש כיףףף ישנתי עד 6 בערך נאלצתי לבטל משו שחברות שלי חיכו לו הרבה זמן וכמה ידידים שמבאסים רצח, אבל זה כבר לא לכאן...
M michal 666 New member 26/8/07 #8 ../images/Emo4.gif מחר מתחילים ללמודד (בגלל הפנימיה ) יותר מדיי חם
S Starving for truth New member 26/8/07 #10 מהההה הייתי מתה אם מחר היה בצפר!../images/Emo122.gif לאנורא:} אין לכם איזה גשר בתמורה אומשו?
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 26/8/07 #12 בהצלחה../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif לפחות יהיו גשרים
M michal 666 New member 26/8/07 #13 תודה ../images/Emo13.gif אבל גשרים לא מנחמים...אני רוצה עוד שבוע חופששש!!!
S Starving for truth New member 26/8/07 #9 יומגניב הייתי בים. היה כיףף. אמא הכינה עוגה טעימה בטירוף!! ממ התקדמתי המון בשיעורים!! נשאר לי רק 15 עמודים!! מתוך 40 P: ממ לא יודעת אכלתי הרבה? XD אין יותר היה אחלה יום :}
יומגניב הייתי בים. היה כיףף. אמא הכינה עוגה טעימה בטירוף!! ממ התקדמתי המון בשיעורים!! נשאר לי רק 15 עמודים!! מתוך 40 P: ממ לא יודעת אכלתי הרבה? XD אין יותר היה אחלה יום :}
F FallOutGirl New member 26/8/07 #14 ../images/Emo80.gif סידרתי את החדר סוףסוף עוד לא החזירו לי את הטלויזיה והמחשב לחדר ;; נו.. בטח יותר מאוחר.
../images/Emo80.gif סידרתי את החדר סוףסוף עוד לא החזירו לי את הטלויזיה והמחשב לחדר ;; נו.. בטח יותר מאוחר.
A abs7 New member 26/8/07 #15 יום שבת אני הולכת היום למסיבה אחרי שלא הייתי במסיבה כבר חודש וחצי בערך החופש נגמר כבר