יום רביעי 29/8 איך עבר עליכם היום?
D DelbariX New member 30/8/07 #1 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifיום רביעי 29/8 איך עבר עליכם היום?
D DelbariX New member 30/8/07 #2 שלי ישנתי אצל חבר שגר בהרצליה פיתוח אכלתי גלידת בן אנד ג'ריז למדתי לנגן כמה שירים על פסנתר
M Meitarii New member 30/8/07 #21 ../images/Emo31.gifיש לי כיתה מעפנה =\ שילבו בין המגמה שלי לבין טכם (טכנולוגיה מחשבים משו) וכולם שם חכמים מדיי..
../images/Emo31.gifיש לי כיתה מעפנה =\ שילבו בין המגמה שלי לבין טכם (טכנולוגיה מחשבים משו) וכולם שם חכמים מדיי..
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 30/8/07 #4 ../images/Emo110.gif פלאפון חדש אורנג' לא ביקשו חזרה תפלא הקודם ככה שאני יכולה להשתמש גם בשני החדר שלי ממש ממש מבולגן.. בקושי יש מקום לדרוך אם אני אסדר תבגדים ותדברים לבצפר זה יסתדר אני מקווה שיצא עד שבת..:]
../images/Emo110.gif פלאפון חדש אורנג' לא ביקשו חזרה תפלא הקודם ככה שאני יכולה להשתמש גם בשני החדר שלי ממש ממש מבולגן.. בקושי יש מקום לדרוך אם אני אסדר תבגדים ותדברים לבצפר זה יסתדר אני מקווה שיצא עד שבת..:]
B Baka Me New member 30/8/07 #17 תתחדשי../images/Emo13.gif../images/Emo185.gif גם אני החלפתי את הפלאפון היום XD
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 30/8/07 #19 חחחח יאא תתחדשי גם את../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif ותודה
ה הלוחשת לסוסים האחת ה New member 30/8/07 #14 יום טובבבב קניתי היום הכללל לבית ספר חוץ מספרים! מחר אני בחיפההה שוב....עם המשפחה בים!!!!! מחר עיר הבירההה עם חברים מקווה לראות את הח'ברה של הפורום שמחיפה.... גיא חסר !!! הוספתי את מחר...כי מחר לא יהיה לי זמן חח...
יום טובבבב קניתי היום הכללל לבית ספר חוץ מספרים! מחר אני בחיפההה שוב....עם המשפחה בים!!!!! מחר עיר הבירההה עם חברים מקווה לראות את הח'ברה של הפורום שמחיפה.... גיא חסר !!! הוספתי את מחר...כי מחר לא יהיה לי זמן חח...