יום ראשון נשנה את מתכונת השרשור היומי לשרשור שרשרו לפה את הדברים החיובים והשלילים שקו לכם היום.
מ מ י ת מ י New member 8/7/07 #1 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום ראשון נשנה את מתכונת השרשור היומי לשרשור שרשרו לפה את הדברים החיובים והשלילים שקו לכם היום.
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום ראשון נשנה את מתכונת השרשור היומי לשרשור שרשרו לפה את הדברים החיובים והשלילים שקו לכם היום.
מ מ י ת מ י New member 8/7/07 #2 שלי! פגשתי (וירטואלית) ידיד ממש טוב מהיסודי, ועשינו שיחת נפש לתוך הלילה. מדהים כמה אנשים השתנו בשלוש שנים האלה! הבוס העיר אותי בשתים והקיפץ אותי לעבודה. כל הבית והקיבוץ בכלל בלחץ מהמסיבת בר מצווה (1500 מוזמנים זה לא צחוק!)
שלי! פגשתי (וירטואלית) ידיד ממש טוב מהיסודי, ועשינו שיחת נפש לתוך הלילה. מדהים כמה אנשים השתנו בשלוש שנים האלה! הבוס העיר אותי בשתים והקיפץ אותי לעבודה. כל הבית והקיבוץ בכלל בלחץ מהמסיבת בר מצווה (1500 מוזמנים זה לא צחוק!)
S Starving for truth New member 8/7/07 #3 שלי: [ד"א אחלה רעיון] מכון [רק בלי מוזיקה גרר] בייביסיטר, קצת זמן מקווה לעדכון טוב מהאמא.. שתצטרך עוד. ילדים מציקים ולא משתפי פעולה אמפי 4 לא פעל בגלל חוסר טעינה באמצע אימון |: באסה!
שלי: [ד"א אחלה רעיון] מכון [רק בלי מוזיקה גרר] בייביסיטר, קצת זמן מקווה לעדכון טוב מהאמא.. שתצטרך עוד. ילדים מציקים ולא משתפי פעולה אמפי 4 לא פעל בגלל חוסר טעינה באמצע אימון |: באסה!
M Miss RockRose New member 8/7/07 #4 ../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif רבצתי כל היום וראיתי "לחיות עם דרק" - שזו אגב סדרה מאגניבה...!!! סבא של חברה טובה ביותר שלי נפטר לא יצאתי כמט מהבית וזה מאוד מעצבן אותי!!!!....
../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif רבצתי כל היום וראיתי "לחיות עם דרק" - שזו אגב סדרה מאגניבה...!!! סבא של חברה טובה ביותר שלי נפטר לא יצאתי כמט מהבית וזה מאוד מעצבן אותי!!!!....
ש שירקי 1 New member 8/7/07 #5 אניי... |נגד|שאני ממש עייפה והבוגרת שאיתי בקייטנה מעצבנת ופחד ממחר |בעד|שהיהה צחוקים רצחחח בקייטנה עם הילדים והם ממש חמודיםם והככולל
אניי... |נגד|שאני ממש עייפה והבוגרת שאיתי בקייטנה מעצבנת ופחד ממחר |בעד|שהיהה צחוקים רצחחח בקייטנה עם הילדים והם ממש חמודיםם והככולל
J johnny dude New member 9/7/07 #7 אצלי - נפגשתי עם ידידה טובה והיה מצחיק (וצרבתי כמה דיסקים טובים שיש לה ) - הסתפרתי, וזה נראה נורא... (ושאלוהים ירחם על הספר הזה אם אני אמצא איפה הוא גר...)
אצלי - נפגשתי עם ידידה טובה והיה מצחיק (וצרבתי כמה דיסקים טובים שיש לה ) - הסתפרתי, וזה נראה נורא... (ושאלוהים ירחם על הספר הזה אם אני אמצא איפה הוא גר...)
A abs7 New member 9/7/07 #8 אני :] חיובי- קיבלתי בשורה ממש ממש טובה היום שלילי- ממ הלכתי לעיר לחפש נעלים ולא מצאתי נעליים ואין לי נעלים !
אני :] חיובי- קיבלתי בשורה ממש ממש טובה היום שלילי- ממ הלכתי לעיר לחפש נעלים ולא מצאתי נעליים ואין לי נעלים !
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 9/7/07 #11 ../images/Emo110.gif סתם הייתי בבית.. לא עשיתי שודמבר מעניין לפחות עשיתי קצת ספורט שדחיתי מזמן:]]