/
יום חמישי...

elivnat

New member
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif יום חמישי...

: היה כל כך יפה אתמול!!! רק חבל שכמו תמיד לא הייתה נוכחות של כל הכיתה.. כ"כ מבסוטית להיות אחרי התיאוריה!!
: אין לי כוח לבגרות הזאת.. עדיין אין עבודה...

דללה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

- היה לי כל כך כיף אתמול
- אני חולה ואין לי כח לבגרות הזאת

מממ

התנדבתי
הרגשה מוזרה כזאת.. אה ואני צריכה ייעוץ, יש לי חברה שהייתה החברה ה-כ-י טובה שלי ביסודי, ומאז לא דיברנו כ"כ הרבה, אבל בזמן האחרון חזרנו לדבר פה ושם.. יש לה היום מסיבת גיוס, ויהיו לי שם כמה חברים שהולכים, עד פה הכל נחמד ויפה.. אבלל הרוב שהולך לשם הם האמריקאים של רעננה שממש אין לי כוח אליהם, ואני גם לא מכירה חצי מהם. וכל החברים שלי שהולכים לשם, הם חברים די טובים שלהם.. אז אני לא יודעת מה לעשות.. ללכת? לקפוץ להגיד היי? או לא ללכת בכלל?!

קובי221

New member

עוד פעם טעיתי ב- C...
לא הלכך טוב E, חשבתי שאשפר...
כלום!

EDTH

New member

: לפני ההופעה של מגהדת' (2.7) הבאסיסט של סטלה מאריס אמר שישמור לי את הפוסטר של ההופעה בצד וכבר עבר דיי הרבה זמן וחשבתי שלקחו אבל החלטתי ללכת לבדוק כי מאוד רציתי אותו הקיצר המלך הזה שמר לי אותו במיוחד בצד ווידא גם שאני זה שהוא הבטיח לשמור לו =] אז עכשיו יש לי פוסטר גדול של ההופעה. ייאי! ^^
: הבדיקות

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif אנייי

בגרות מעצבנת באנגלית... שאלון F.
היה לנו היום את היום עמים בקייטנה [ראו שרשור מיום רביעי] והיה לנו ממש טובבב!! השופטים אהבו את הקבוצה שלנו לאללה!! חולה על הקבוצה שלי! היינו עם הVIP, יענו סלבס, היה מזה צחוקים. הייתה לנו מאיה בוסקילה אחת בגובה מטר 30 עם ציצים ענקיים יותר גדולים משלי
[בלונים קטנים כאלה] וזה היה כל כך מצחיקקק. ויש ילד אחד שמחקה מעולההה את מאיה בוסקילה, הוא ממש שר מהמם, יותר מזה שזכה בתוכנית של דידי הררי!
והוא שר בשבילה והיא עשתה עם השפתיים. זה היה ענקקק
עד שהשופטים קלטו שזה לא היא.
והיה מלא מלא אוכל כי היו לפחות 3 עמים של "ממתקים" [לא מקורי!] אז היו כל כך הרבה עוגות ועוגיות וופלים ובראוניז ומה שאתם לא רוצים. בכמויותתתת. וגם קבוצה אחת עשתה בית ענקי מביסקוויטים וופלים ועוגיות ופשוט ירדנו עליו לגמריי. זה היה טעיםםםם ואז היה לארוחת צהריים פיצה ובונוס קרטיבים
יום משמין קיצר. אבל היה כיף חבל"ז
וווהווווו

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif אה ושכחתי את הפואנטה ../images/Emo122.gif

סתם זה לא פואנטה פשוט אני מתלהבת ושכחתי להגיד את זה
היום היינו קבוצת OMG VIP!!!! חחחחחחח [לקבוצה שלי קוראים OMG
]

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif חחחח יש מצב גדול שזה ככה ../images/Emo3.gif

אבל הם בקייטנה, נהנים כל הזמן... אני רק בקטעים האלה
בימי כיף בעיקר חחח

למעלה