Go Brooke

SupeRonit

New member
../images/Emo45.gif Go Brooke ../images/Emo45.gif

איך היום היא דיברה לסטפני בתקיפות ובנחישות-נקמה מתוקה לאור הפרקים של שבוע שעבר.. ועכשיו תבוא שירן ותגיד שאני צודקת

NarihS

New member
את לא צודקת! חח בכוונה!

סתם! ברור שאת צודקת!!!!!!!! כל מילה טובה על ברוקי צודקת!!!!!! וואי איך אני אוהבת את הברוק הזאת! שהיא ככה תוקפת, וכל כך בטוחה בעצמה! וואי היא כזאת מדהימה! והיא הייתה כל כך יפה היום!!!!!!!!!(כמו תמיד כמובן חח
)

S c a r l e t t

New member
כל הכבוד לכם על ההתמדה

אני פשוט לא מסוגלת להביא את עצמי לשבת ולצפות שוב בפרקים האלה, מילא היו משדרים פרקים ישנים באמת...אלו שכיף לראות אבל אלה סתם פרקים למרות שזה בא בזמן מתאים, קצת הפסקה מהשעמום של הסדרה ממש מועילה לי וחוץ מזה אני כבר בקושי נמצאת בבית בשעות האלה

danielwhatu

New member
ראסמי באמת מרגיז. גם יש המורדים

אז זה טוב שעשו הפסקה.. גם כמה אפשר לראות את הפרקים אני רק פותח בדקה הראשונה לראות "על מה מדובר"

238

New member
הפרקים האלו לא רעים.

בס"ד לי בתור שונאת רידג' מושבעת הם עושים רק טוב(כלומר:אני שוב נזכרת עד כמה אדיוט הרידג' הזה,כבר הספקתי לשכוח עם כל הצרות שעוברות על ברוק...)

ל י א ת 2

New member
"נבחרת הזהב" עלק ../images/Emo31.gif

תסלחו לי שאני לא אדבר ספציפית על הפרק, למרות שזה אמור להיות שרשור עליו. סתם אני לא רוצה לפתוח הודעה חדשה. מה חשבו לעצמם אנשי ערוץ 2 כשהחליטו לשדר שבועיים שלמים את פרקי הריבים המשעממים בין סטפני לברוק? אפילו כשרואים את הפרקים האלה בפעם הראשונה, בהפרש גדול אחד מהשני, קשה להמנע מתחושת דה ז'וו מתמדת. אז עוד לראות אותם יום אחרי יום? אם זאת "נבחרת הזהב" של היפים והאמיצים, אז מצב הסדרה באמת עגום. "נבחרת החלודה" נשמע לי יותר מתאים.

NarihS

New member
נכון! צודקת!

הם צריכים לשים פרקים הרבה יותר ישנים!!!!!

girlontop

New member
צודקת ב-100%

לי היו ציפיות ממש גבוהות מנבחרת "הזהב" והשידורים עד עכשיו פשוט מעליבים אותי! חרם על ערוץ 2! נראה לי שביום ראשון הבא מתחילים עם רידג' וברוק, אם כי זאת רק השערה שלי מתוך התקציר הבודד שליקטתי ("הפורסטרים מגיעים למלון ספלנדידו. רידג` וברוק נהנים מאיטליה היפה"). לצערי, שוב לא נראה פרקים ישנים

girlontop

New member
סליחה, טעות שלי

זה בטח "היפים והאמיצים באיטליה" בפעם המיליון.

Mighty Morphin

New member
למה לא מראים את שילה?! ../images/Emo10.gif

ובלי כל קשר, ערוץ 22 בכלל ממש מגעיל, טיפשי וזול

girlontop

New member
נצל"ש שילה - שאלה../images/Emo35.gif

(האמת שהשאלה הראשונה יותר קשורה לצעירים חסרי מנוח, אבל אני כמעט בטוחה שהראו את זה בפלאשבק ביפים כששילה הגיחה ב LA לראשונה) 1) שילה בסוף רצחה את אמא שלה (בשריפה בבקתה?) או שלורן שיחררה אותה וכולם חשבו ששילה עצמה מתה בשריפה? 2) זכרוני מטעה אותי או שאמא של שילה גם התארחה בכמה פרקים ביפים (בזמן הרומן עם אריק)? בקיצור - מה עלה בגורלה של אמא של שילה (מולי קראו לה, נכון?)? זה מטריד אותי מליל אמש...

למעלה