_____

Brombit

New member
../images/Emo45.gif_____../images/Emo31.gif

השבוע מתחיל כל שבוע, מה לעשות

Brombit

New member
אני מתרגשת רק כי החברה עושה מזה עניין

כולה פרט קטן, לא מאפיין ראשי של בן אדם. אבל הסביבה תמיד עושה מזה טררם, אז אני מרגישה כאילו עכשיו זה מישהו אחר... (הפרטים כמובן חסויים
)

shirlapes

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif שני

יצאתי על המרצה לאתנומוסיקולוגיה
הייתי ברוטאלית, אבל מה לעשות שאני מרגישה ש-3 שיעורים אנחנו מדברים על בדיוק אותו הדבר?! נראה לי שהיא קצת נעלבה ממני. לא נורא, אני לא מצפה ליותר מיחסים קורקטיים איתה. מהתגובות המיידיות של התלמידים - נראה לי שאני מובילה מאבק

Brombit

New member
בסוף הצליח מבצע המסעדה ../images/Emo115.gif

המסעדה שבחרנו החליטה שהיום יש תפריט אחר
הלכנו למסעדה שכנה עם תפריט באנגלית. חשבתי שאין שם כלום בשבילי, ובסוף גיליתי שיש בהחלט, והיה מגניב פספסתי אותו וטוב שכך

Brombit

New member
שוב שכחתי שהדואר סגור, יופי לי ../images/Emo69.gif ../images/Emo115.gif

shirlapes

New member
../images/Emo31.gif אני חושבת שברנדי התחשמלה מהמחשב

...ואמא שלי לא עונה
חוץ מזה שירד לה קצף מהפה, לא נראה לי שיש משהו חריג בהתנהגות שלה, אבל עדיין...

shirlapes

New member
לא טפשה בכלל ../images/Emo3.gif

באמת לברנדי יש נטייה להתנהג מוזר לפני כל מחזור שלה. ממש כמונו

MR Lordi

New member
../images/Emo13.gif

המתופף החדש של Lordi נחשף. קוראים לו Otus. איזה תחפושת! וואו!
בערב הייתי בספינינג. היה קשה, אבל כיף
מחר בוחן באזרחות

Brombit

New member
../images/Emo31.gif אני לא יכולה כשהיא לוחצת עלי ../images/Emo115.gif

Brombit

New member
../images/Emo45.gif הגרביים הגיעו והם מושלמים ../images/Emo99.gif../images/Emo115.gif

../images/Emo45.gifהגעתי היום כל כך מוקדם!!!!!!!!!!

יש עכשיו במשך כמה שבועות בכל יום חמישי הכשרה למדריכים בנושא סמים ואלכוהול בבני נוער, ובכל פעם הולכים 1-2 מכל צוות/קומונה. הפעם יצא (בהגרלה) שאני אלך עם עוד מישהי (וזה ממש ביאס אותי כי רציתי להספיק לארגן משהו לעשות ולנצל את השעות הקסומות האלה של להיות בבית מוקדם ביום חמישי, וממש לא עשיתי כלום =\). היה די מעניין לידע כללי בהרצאה, אבל הדברים היחידים שיצאתי איתם משם והם יעילים לי לעבודה הם 1. יש גם ילדים בכיתות ו-ז ששותים אלכוהול; 2. אם ילד מספר לי/אני מגלה שהוא שתה - להגיב לזה בחומרה, לא כמו עם ילדים גדולים יותר שאסור להיות שיפוטיים, צריך להיות שיפוטיים.
זה נגמר לקראת 2 וחצי ופשוט הייתי בבית באיזה 3:20, כשהילדים עוד היו רק בשיחת פתיחה! ואני הייתי בבית! *________________* היה מקסים להיות בירושלים ולא בתל אביב לשם שינוי, ולראות דברים מוכרים, ולנסוע הביתה ב155! אדיר.
הרגשתי די רע שחזרתי הביתה ולא לביתנוער, הייתי יכולה להספיק להגיע לאיזה שעתיים (שזה חצי יום). אבל לא דיברנו על זה מראש עם הרכזת כי היא חשבה שזה נגמר ב4 וחצי ולא ב2 וחצי, ואז באמת לא היינו מספיקות לחזור בכלל. קצת ראש קטן מאיתנו אבל לא נראה לי שהיא תכעס, היא הייתה אומרת לנו בעצמה לא להגיע לדעתי גם אם היא הייתה יודעת שזה נגמר מוקדם. אבל, המ, לא נעלה את הנושא. רק ליתר בטחון. :X אני גוססת לי לאיטי מעייפות. אין לי כוח להתארגן לשינה והכל ואשכרה ללכת לישון. זו בעיה טכנית קשה בדרך להשגת המטרה, שהיא לישון.

למעלה