תגובה ביפנית

../images/Emo45.gifתגובה ביפנית

been there done that... הדבר מצריך טיפול פסיכולוגי ברוב המקרים.בן אדם לא סתם חותך את עצמו. יש לי מה להגיד לך בנושא אם יבוא לך את מוזמנת ליצור קשר. בכל אופן הפורום הזה די דל ולא מגיבים בו יותר מידי בטח שלא מיידית למרות שהדבר תמוהה בעיני. בכל אופן אני פה

tiger

New member
מה תמוהה כל כך בעינייך?

שלנרקומנים אין אינטרנט או שכאן לא מגיבים מייד על כל יציאה שלא ממש קשורה לפורום? שחלק מהגולשים שהיו כאן אתמול מכרו היום בבוקר את המחשב בישביל מנה? שמכור שמחליט להיכנס לאינטרנט לישפוך מה שעל הלב צריך יותר מזל ושכל וביצים מסוס הרבעה בלגי? שלאלה שכבר יש יכולת אין אומץ ולאלה שיש אומץ אין כוח או יכולת ושאת אלה שכבר כן עושים את זה אפשר ליספור על יד אחת?יום כן וחודש לא? מה כל כך תמוהה בעינייך?תישאלי ואני יעזור לך לפזר את כל התימהון. ופורום די דל זה סך כל מה שהחברים בו עושים מימנו כך שאת חלק מיזה בדיוק כמו כל אחד אחר...כולל אני.באמת סליחה שאנחנו חבורה של מכורים דלה ואפרורית שבפורום לקטנטנות יש יותר אקשן מיכאן,בגילגול הבא אני אולי אנסה ליהיות הקוסם מארץ עוץ או הרב בא גד. לך יקירתי זה צריך ליהיות תמרור אזהרה:תמשיכי בדרך הזאת וזה מה שיצא גם מימך...זה לא היה אישי רק ניסיון להגיב קצת יותר בפורום שלא מגיבים בו יותר מידי. t

היי.....

תישמע, ממש לא התכוונתי להכעיס או לפגוע בך או בכל אחד אחר. אני מצטערת אם זה מה שבחרת להבין מדבריי. בכל מקרה מה שתמוהה בעיניי זה שהיות ומדובר כאן על דברים מהותיים שאף גורמים לסכנה כלשהי זאת אומרת,לא מדברים כאן על הליפסטיק החדש של ג´ניפר לופז או משהו בסגנון... כתבתי את מה שכתבתי גם משום שאני יותר ממבינה אנשים שמחכים שיגיבו אליהם לאחר שהם כותבים כאן דברים שאי אפשר לספר לפעמים או לחלופין שאין למי. אני פשוט יודעת מה זו בדידות מאוד מאוד טוב ואני גם יודעת שכשאתה כותב על משהו שמציק לך ופתאום מישהו מראה שאכפת לו זה נותן המון המון. יש פשע בנטייה שלי לנסות להקשיב ולעזור לאנשים? לא,לא ציפיתי דווקא כטן לסוג כזה של ביקורת ועוד אישית שכזו. אני לא חושבת שזה אמור להיות המקום לקטילות מהסוג הזה. בבקשה להירגע,אתה כל כך כל כך לא יודע למי אתה מכוון את דברייך וזה מאוד מאוד מעציב אותי.

tiger

New member
אל תיפגעי

בסך הכל אמרת משהוא שקצת הרגיז אותי ועניתי לך.באנגלית אומרים שאם אתה לא יכול ליסבול את החום אל תיכנס למיטבח...אף אחד לא יצא אליך בביקורת על זה שענית למישהוא להפך ואם זה כל מה שהיית עושה אני האחרון שהיית שומעת מימנו משהוא רע.אבל בחרת ליזרוק באויר ביקורת שלדעתי אין לה מקום ועל זה בחרתי להגיב ורק על זה. וקחי את זה כעצה לחיים בכלל:כשאתה מעביר ביקורת אתה גם נחשף לביקורת. t

אולה ק

New member
../images/Emo123.gif

שלום, אני לא אגיד לך למה אנחנו מכירים... רק אגיד שהמציאות ,במיוחד כשהיא מול המחשב-נורא מטעה, הכול הוא כול כך גמיש בחיים האלה-טיייגר היקר, שלפעמים אתה יכול לחשוב שהמציאות זו בדיחה של ההכרה, בכול מקרה אני צריך ללכת להיתקלח.. על תנסנ לזכור....זה לא יעזור, אלה אם כן אתה בעל דמיון עשיר

למעלה