שבוע חדש

Brombit

New member
חזרתי להתבאס, ימך שמי... ../images/Emo115.gif

בכיתי, עבר בינתיים דיברתי עם חבר אינטרנטי מרכזי והוא דיבר על להילחם עד שכואב, וגם כשכואב, גם כשמתפרקים. ואני לא נלחמת, מתעצלת, מוותרת לעצמי ולא מנסה ממש ברצינות...

shirlapes

New member
../images/Emo31.gif אני בצום כי מחר יש בדיקת דם

ודווקא עכשיו נזכרתי להיות סופר-רעבה.

shirlapes

New member
ועוד!

נרשמתי לפסיכומטרי. עכשיו לא יבואו אליי בטענות במשפוח'ה
התקבלתי לעבודה במקום שבו הייתי בטוחה שהסיכויים אפסיים. עכשיו אני גם לא רוצה לעבוד שם. פחחחח...
...ומחר יש לי ראיון למשרה זמנית במקום שדחה אותי בעבר הרחוק
אם אני אתקבל לשם, אמנם יהיו לי כמה חודשים עמוסים מאד, אבל זה יסדר אותי כלכלית.

Brombit

New member
שלישי ../images/Emo56.gif

גם מאתמול, אבל אתמול המחשב היה תפוס מדי הוא שוב אמר משהו ששיגע אותי
הפעם זה באמת היה דפוק מצדו ועוד לפני זה היה יום יחסית מוצלח, וזה היה סוף רע שהרס הכל
וכרגיל אני יודעת שאם היתה לי יכולת לדבר זה היה מפריע לי הרבה הרבה (הרבה...) פחות אוכל מגניב בצהריים באוכל בערב היה חביב עם החניך שלי מישהו דיבר אלי איכס

Brombit

New member
בלופ ../images/Emo115.gif

יום רגוע יחסית קצת מחסן, קצת רישום טלפונים ומה ששכחתי איכשהו- המפקד חזר להיות עצבני
הוא יצא עלי קצת בסופו של דבר היה כמעט חביב בארוחת הצהריים, אח"כ חזרתי לבאסה ובכיתי קצת. היא שאלה אותי ודי שתקתי ואני לא מדברת מספיק חזקקקקקקקקקקקק

shirlapes

New member
../images/Emo45.gif מצאתי מתנת יום הולדת לאחי

עכשיו אני רק מקווה שהוא גם יאהב אותה
מחר יום עמוס בדברים טובים

shirlapes

New member
בן כמה הוא?

אם הוא מעל ל-18 (
) - חולצה בדר"כ פותרת את העניין. רק קחי מידות כמו גובה ורוחב הכתפיים. זה משהו שהם בדר"כ מתגאים בו אז לא תהיה לך בעיה
שנה שעברה אח שלי עבר דירה אז קניתי לו משהו לבית, זו גם אפשרות.

../images/Emo6.gif

הוא בן 21, אבל נראה לי שהוא מעדיף לבחור לעצמו בגדים. וחוץ מזה, לא נראה לי שיש חנות שהוא אוהב שקיימות בה חולצות שעוד אין לו

shirlapes

New member
אה ../images/Emo3.gif

אז המצב שלו הפוך מהמצב של אחי
מה לגביי ספר?

חחח לא ממש

לאח השני קנינו מתנה ביחד כי היה משחק סוני שהוא רצה והאח הראשון ידע את זה. אז האח הזה לא ממש צנוע בבקשות, אבל עכשיו אני פשוט לא יודעת על שום דבר שהוא רוצה. XD מילא, מקסימום הוא לא יקבל מתנה אם הוא לא מבקש.

Brombit

New member
כולנו מכירים את ההרגשה ../images/Emo115.gif

שאנחנו שופכים כאן את הלב שלנו משנים כמה פעמים את הניסוח וכשאנחנו מחליטים שזה כתוב טוב ושולחים אנחנו נוכחים לדעת ש"חלה טעות" וכו' וההודעה לא נשלחה

למעלה