קרן ב-Facebook

../images/Emo45.gif קרן ב-Facebook ../images/Emo45.gif

קרן, באיחור אופנתי, סוף סוף התמכרה לפלא הטכנולוגיה העונה לשם פייסבוק, וזה היה רק עניין של זמן מתי ייפתח פה שרשור עם כל הסטטוסים שהיא כותבת (ויש הרבה כאלה!)
Like. לטובת אלה שמנסים ללכת נגד הזרם או סתם מוזרים (הכל באהבה
) שעדיין לא פתחו פייסבוק.. אשרשר לכאן כל סטטוס חדש שקרן כותבת - וכמובן שאתם מוזמנים לעזור לי במקרה שעבר הרבה זמן מהסטטוס האחרון ועדיין לא כתבתי אותו פה :) תהנו

25.2, 18:59, החזרה מניו-זילנד!

הי לכולם! חזרתי מניו זילנד והותרתי אחרי הרס. עכשיו בדרך להופעה בחמדת ימים, שנמצאת כבר בחרדות ימים. הרעיון לשתות קפה הפוך בדרך, היה רע! נשיקות.

27.2, 00:33, הופעה בחמדת ימים וגילוי הפייסבוק

נגמרה ההופעה והשאירו אותי לבד בחדר. חבל שגילו לי את האפליקציה הזאת של פייסבוק באיי-פון (כן כן, מאותגרת טכנולוגית...) עכשיו כולנו הולכים לסבול (-: להלן- זמרת עם צעצוע חדש וכוס יין אחרי הופעה. קר. עייפים. נוסעים ליבנאל אל אמא ואבא

27.2, 13:25, אלה פלס ../images/Emo157.gif

בוקר טוב. אחותי דומה לפיאה נוכרית... הביישנות... סלט אצל ההורים בצפון. היה טעים . אגב- מתחת לשיער היא ממש יפה!

27.2, 15:25, האיחוד בג'יימס פ"ת

חזרתי מההורים עם המון תפוזים ושני קרעיים. מחר הופעה בג׳יימס פתח-תקווה. עוד לא הייתי שם אף פעם. איחוד מרגש של הנשרים, כולם כולל חרפק המתופף השוודי. חייבת כבר להירדם... אומרים שיש גבול (אני עדיין מחפשת). לילטוב!

27.2, 20:52, קרן עושה יח"צ לעצמה :)

הי חברים! לכל מי שמבקש חברות ואין לו את המספר שלי בספר-טלפונים - בואו לעמוד הרשמי. איפ יו לייק מי, תעשו לי לייק (; אני מעדכנת שם כל הזמן (מאתמול... אבל בכל זאת, התמדה) Keren peles - קרן פלס זה השם. בואו לשם

27.2, 19:33, קרן מזמינה אותנו ל-m הדרך.

הנשרים חזרו לחוג מעל גגות פתח-תקווה. זה כולנו, בהרכב מלא (כולל חרפק המתופף השוודי) ומחר אנחנו מנגנים באניגו-מונטוייה m הדרך. עשר בלילה. מי בא? ברוך הבא (-;

28.2, 13:15, בוקר וקרן מתפשרת על תה.

שנאת הבוקר המפורסמת בשילוב סופה בחלון. כבר שעתיים נראית כמו פחית ויש לי בדיוק עשרים דקות להגיע לפגישה עם איתמר. חייבת לזכור לשים דוד. אוספים אותי להופעה בחמש. אין חלב- שותים תה

28.2, 17:15, מקלחת קרה וחמשיר על (חוסר) תקנה.

שיט! שכחתי את הדוד! מקלחת קרה ... היר איי קם. ותודה לכל מי שניסה להזכיר ככה זה. כשאין תקנה, אין. לא קונים תקנה, גם בשנים של נסיון מר (;

28.2, 01:00, מאושרת אחרי ההופעה

נגמרה ההופעה ... היה חתיך מאוד (; ----- *מצורפת תמונה של קרן עם אסף, קובי אפללו ונעם טור **הכוונה להופעה בm הדרך

I מ י ר ב I

New member
היה חתיך.חחח

כפרעליה! לא יודעת,נעם טור לא ממש עושה לי את זה.הוא יפה אבל לא כזה חתיך בעיניי.

jass8

New member
תודה כפרעליך

אני לא אהבתי כלכך איך שיצאתי אבל לא נורא תמונה חמודה

I מ י ר ב I

New member
1.3, 15.54,נוסעת במונית

נהג המונית לא הפעיל מונה על דעת עצמו, ועכשיו אני צריכה לשלם לו 30 שקלים על נסיעה של 5 דקות. כי ככה הוא החליט. אין ספק- חזרתי לארץ!

ואני הגבתי לה,איזה גנבבבבבבבבב

אין הנחה לקרן פלס? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה