עוד שבוע
B Brombit New member 7/11/10 #3 מישהי חשבה על זה קודם, ומצחיק לקרוא עכשיו אני אוהבת התבדחויות כאלה, במיוחד אחרי שמגלים שהאינטואיציה-בצחוק היתה נכונה עד שיש אייקון אוכל חדש, זה עוף. נבלות העיקר עוד אין פסטה
מישהי חשבה על זה קודם, ומצחיק לקרוא עכשיו אני אוהבת התבדחויות כאלה, במיוחד אחרי שמגלים שהאינטואיציה-בצחוק היתה נכונה עד שיש אייקון אוכל חדש, זה עוף. נבלות העיקר עוד אין פסטה
M MR Lordi New member 7/11/10 #4 ../images/Emo31.gif מחר מבחן במתמטיקה ../images/Emo10.gif מחר צריך להגיש תסריט לסרט גמר, ואני רק באמצע! לא יודע אם אני אספיק לסיים.
../images/Emo31.gif מחר מבחן במתמטיקה ../images/Emo10.gif מחר צריך להגיש תסריט לסרט גמר, ואני רק באמצע! לא יודע אם אני אספיק לסיים.
S Sanguine Sky New member 9/11/10 #6 את מנגנת בחליל (../images/Emo99.gif), או שזו היתה מטאפורה למשהו? ~מהרהרת~
M MR Lordi New member 9/11/10 #7 ../images/Emo45.gifסיימתי לכתוב את התסריט!! ../images/Emo13.gif אחרי עבודה קשה, והיום אחרי שעשיתי תיקונים, סיימתי לכתוב את הדראפט הראשון עכשיו אני צריך להחזיק אצבעות שהתסריט יתקבל ואולי אני אוכל לביים השנה ^^
../images/Emo45.gifסיימתי לכתוב את התסריט!! ../images/Emo13.gif אחרי עבודה קשה, והיום אחרי שעשיתי תיקונים, סיימתי לכתוב את הדראפט הראשון עכשיו אני צריך להחזיק אצבעות שהתסריט יתקבל ואולי אני אוכל לביים השנה ^^
M MR Lordi New member 9/11/10 #10 כן על נער דתי שיש לו להקת מטאל והוא יוצא נגד הדת כשברקע יש לו סכסוך עם אבא שלו שכופה עליו את הדת. ותודה
כן על נער דתי שיש לו להקת מטאל והוא יוצא נגד הדת כשברקע יש לו סכסוך עם אבא שלו שכופה עליו את הדת. ותודה
M MR Lordi New member 11/11/10 #13 כן ../images/Emo13.gif אני מאוד מקווה שהוא יתקבל. אם לא, אני אצלם איזה סרט. שנה שעברה הייתי צלם. כבר התרגלתי למצלמה
כן ../images/Emo13.gif אני מאוד מקווה שהוא יתקבל. אם לא, אני אצלם איזה סרט. שנה שעברה הייתי צלם. כבר התרגלתי למצלמה