משהו חדש !!!

../images/Emo45.gifמשהו חדש !!!

היי לכולם , אני בחופשת לידה ועקב כך כל היום משוטטת באינטרנט . מצאתי מאמר מעניין על אפילפסיה . כתוב שניאצין (B3 ויטמין) הינו תוסף תזונה למקרי אפילפסיה ושהוא עוזר. שאלתי את הרופא שלי והוא לא יודע על כך כלום. צירפתי את הקישור , אשמח לקבל תגובות , אם מישהו יודע משהו על הנושא. אלינור http://www.idan-hadli.co.il/forums/reply_list.php?topic_id=3887&t_subject=%F2%EC+%FA%E6%E5%F0%E4+%E5%EE%F6%E1+%F8%E5%E7&forum_id=10&s_t_subject=%E0%F4%E9%EC%F4%F1%E9%E4

ערכתי בדיקה מזורזת

הן לניאצין והן ל- B3 וקשר לאפילפסיה לצערי לא מצאתי מאמרים בנושא. אז האופציות הן כדלקמן: 1. שצריך לבצע שוב חיפוש עם מילות מפתח נוספות (אבל אני בספק אם זו הבעיה) 2. אחרי שקראתי את הקישור ,מאוד יכול להיות שהמחקר נעשה על חולי דיכאון (מצבי רוח והתנהגות )וניאצין /B3 ונאסף מידע על מחלות רקע וככה הגיעו למידע על מחלת האפילפסיה ושאר המחלות שמדווחות שם דימנציה וכדומה. לצערי הכותב לא מדווח על הביבלוגרפיה שלו כלומר הסימוכין ,לכן קשה לדעת על מה הוא מסתמך. אבל אם זה מאוד מעניין אותך את יכולה לכתוב לו ישרות ולשאול אותו.

../images/Emo205.gif

אני מודה לך מאוד ! קיבלתי אישור מהרופא והתחלתי ליטול כדור אחד ביום של ניאצין (ויטמין B3 ) להזיק זה לא יכול . מה שכן , אני לוקחת כדור טיבעי. אלינור

ממתינה לתגובה- מאמר מעניין

ניאצין : מחסור בניאצין יכול לגרום למספר הפרעות הכרוכות במצב הרוח וההתנהגות כמו למשל דיכאון, דמנציה, דיסאורינטציה, עצבנות, נדודי שינה פגיעה בזיכרון וכן חוסר יציבות רגשית . כמו בחסר של ויטמין 2B גם מחסור בניאצין מלווה בד"כ בחסרים נוספים של ויטמינים אחרים מקבוצת ה – B. תוספות מזון של ניאצין נמצאת בשימוש במקרי אפילפסיה, סיכיזופרניה, דיכאון היפראקטיביות והפרעות שינה. אולם יש לזכור כי למרות העובדה שמינונים גבוהים של ניאצין עוזרים במקרים אלה, הן גם עלולות להיות רעילות ויש צורך להיוועץ ברופא במתן שכזה. למישהו יש תגובה לנ"ל ??? זה מאתר באינטרנט.

ערכתי בדיקה מזורזת

הן לניאצין והן ל- B3 וקשר לאפילפסיה לצערי לא מצאתי מאמרים בנושא. אז האופציות הן כדלקמן: 1. שצריך לבצע שוב חיפוש עם מילות מפתח נוספות (אבל אני בספק אם זו הבעיה) 2. אחרי שקראתי את הקישור ,מאוד יכול להיות שהמחקר נעשה על חולי דיכאון (מצבי רוח והתנהגות )וניאצין /B3 ונאסף מידע על מחלות רקע וככה הגיעו למידע על מחלת האפילפסיה ושאר המחלות שמדווחות שם דימנציה וכדומה. לצערי הכותב לא מדווח על הביבלוגרפיה שלו כלומר הסימוכין ,לכן קשה לדעת על מה הוא מסתמך. אבל אם זה מאוד מעניין אותך את יכולה לכתוב לו ישרות ולשאול אותו.
נרכז את התגובה תחת השרשור הזה

חייםלוי

Member
מנהל
רצוי בפעם הבאה לשרשר

במקום לפתוח הודעה חדשה להגיב לעצמך ואז הכל יהיה מרוכז במקום אחד. יש בדף בפורום מקום ל- 15 הודעות ראשיות וכל הודעה חדשה שפותחים דוחקת אחורה לדף 2 שרשור חי. הפעם שרשרתי את ההודעות שלך

למעלה