סטייק עוף ברוטב תפוזים וסילאן
סטייק כרעי עוף ברוטב תפוזים סילאני פורסם בתאריך 28 באוקטובר 2010 @ 16:03 מופיע בקטגוריות: עופות סטיק עוף בתפוזים-פירגה שבוע שעבר ראיתי את שף שגב משה מכין סטייק על מחבת פסים מכרעי עוף חצויות. הכי טוב לבקש מהקצב שיחתוך את הכרעיים ל-2 לצורת ס ט י י ק כי העבודה בבית לא קלה ומסוכנת. מהשוק והירך מתקבל סטייק גדול ושטוח בעל עצם אחת. "אימצתי" את שיטת חיתוך הכרע, שלא כ"כ הצליח לי. שוב, שיטת החיתוך אמנם לקוחה משף שגב אבל המתכון שלי. מתכון+תמונה:פירגה מצרכים: 3 כרעי עוף חצויות לשניים כשכל חתיכה מכילה גם חלק מהשוק וגם חלק מהכרע 2 כפות מרגרינה - מי שממש נגד יכין עם שמן 2 כפות קמח 3 כפות סילאן 2 כוסות מיץ תפוזים קליפת תפוז אבקת מרק עוף, קינמון, פפריקה מתוקה, רוטב צ'ילי, מלח ופלפל. הכנה: במחבת עמוקה שמים מרגרינה . טובלים את העוף בקמח ומטגנים מ-2 הצדדים. מוציאים את העוף לצלחת. יוצקים למחבת בלי לנקות אותה, את יתר המצרכים ומרתיחים. טועמים ומשפרים טעם. מנמיכים להבה ומחזירים את העוף. מבשלים עד שהעוף רך ועסיסי. מגישים עם אורז וירקות. "טיפים" ניתן לאפות בתנור ולהפוך לפחות פעם אחת את העוף. אפיה בחום 175 כ-שעה או עד שרך. ניתן להכין אותו מתכון עם נתחי פרגיות. תהנו -------------------------------------------------------------------------------- המתכון הודפס מתוך האתר טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה: http://www.pirge.co.il כתובת המתכון: http://www.pirge.co.il/עופות/סטייק-כרעי-עוף-ברוטב-תפוזים-סילאני לחץ כאן להדפסה. © כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה