מפגש.... עדכונים

ק י ק ה

New member
../images/Emo45.gif מפגש.... עדכונים

עד לרגע זה הודיעו 19 חברים על השתתפותם במפגש. 14 חברים הודיעו שיגיעו אך לא אישרו- אשמח אם יעדכנו אותי על החלטתם ע"מ שאוכל לדעת ~ מס' המשתתפים מצורפת רשימת החברים(שאישרו) למפגש - אם פיספסתי אשמח (מאוד) להוסיף. 1. ילדהאישה + חבר/ה 2. נימשון. 3. גלית 35. 4. מתוקה צפונית30 + חבר/ה. 5. Jen74 + חבר/ה. 6. לימון מוסיפה המון. 7. לא נסיך ולא מושלם. 8. alton4 + חבר/ה 9. phizik + חבר/ה 10. ניוזלטר. 11. הקשת בענן 35. 12. גיא בן 36. 13. גולשת אנונימית. 14. אוהב מהלב. 15. bat1971. 16. AA34. 17. advad + חבר/ה. 18. ק י ק ה + חברה. 19. dd חזקה ומאושרת.

חחחחחחח הלו הלו מה זה פה?

כשלא אישרתי השתתפות, הופעתי ברשימה ועכשיו כשהחליטו עליי שאני באה, הסרת אותי מהרשימה? :) באה, באה, נו באה!!

גלית35

New member
../images/Emo12.gif טל----- מה את באה? שיט איזה../images/Emo20.gif

באסהההההההההההההההההההההההההה . . ? יש איזה כייף סוף סוף

phizik

New member
יש דברים שלא צוחקים עליהם...

והפחתת כמויות ויסקי הוא אחד מהם

ד נ י ת3

New member
לא!!!!!

אי אפשר להשוות. ייגרמיסטר, ויסקי - ללא קרח (אפשר בצד), רק סינגל מאלט בשבילי. לא כלכך אוהבת דרמבואי. ויסקי סאוור גם טוב בשבילי.

shelly1975

New member
אני אוהבת משקאות של כוסיות ../images/Emo6.gif

בריזה, וודקה תפוזים, אורגזמה (גם המשקה וגם ה...
), מרגריטה, רדבול עם וודקה, אייריש קרים

ד נ י ת3

New member
אני לא

אוהבת קוקטיילים, ובכלל כאלה עם שמנת - כמו אורגזמה ואייריש קרים. בלעעעע. מרגריטה אני שותה בצהריים. זה לא משקה של ערב.

phizik

New member
אני יותר בבורבון...אבל מחזיק מהכל

לחברים. בבר - ג'ק (2 קוביות). במועדון פינלנדיה רד-בול,ייגר-בול. בבית - ג'ק,bad apfel,רום+קולה,קוארבו. תלוי מה המוד.

למעלה