מחאות למיניהן בנוגע לביטול העונה השניה:

• פותח הנושא riz1
  • פורסם בתאריך

riz1

New member
עוד פרטים על JERICHO וביטול הסדרה + אתרי מחאה

בקישורים הנילווים צרפתי את הפרטים הרלוונטים. כצופה הדוק של הסדרה מפרק הפיילוט וכאחד שמעלה ל-YOUTUBE כל שבוע את הפרקים לרשת. כמוכם, כמוני מאוכזב מהחלטת CBS אבל יש לי הרגשה שטרם נאמרה המילה האחרונה.

riz1

New member
יש תקווה! לפחות לסגירת מעגל. כך מוסרים CBS

נשיאת CBS הודיעה שבעקבות הפניות הרבות והנרגשות של קהל צופי הסדרה יינסו למצוא פתרון בשבועות הקרובים לסגירת מעגל של הסדרה. להערכתי האישית על סמך הכרות עם השוק האמריקאי - כנראה מדובר בסרט באורך מלא (אפילו שעתיים = 2-3 פרקים רציפים) שיסגור את סיפור הסדרה ללא צורך בעונה שנייה. בכל מקרה הצופים תובעים עונה שנייה ולא רק "סגירת מעגל". נחייה ונראה בזמן הקרוב. ראו קישור 1 מצורף דבר נוסף - יש סקר באתר TV.COM על איזו סדרה של CBS יש להחזיר ואיזו סדרה לא נזקקת בעונה הבאה. אז למטה ב- CANCELLED SHOWS יש לבחור לטובת JERICHO ובאמצע בNEW SHOWS יש לבטל את KID NATION שיושבת על המשבצת של סדרתנו האהובה. ראו קישור 2 מצורף

riz1

New member
ישראל על המפה בתכנית רדיו ברשת על JERICHO

בעידן הרדיו האינטרנטי - ישנו בחור בשם שון מאק שיש לו תכנית קבועה ברשת בארה"ב. במסגרת התכניות שלו הוא גם מדבר על הסדרה JERICHO וגם על ההורדה המצערת ותגובות הצופים הזועמים שהרבה זמן בארה"ב לא נראו כאלו מחאות. עוד טרח לציין בתכנית שלו לא פעם שיש לתכנית צופים מישראל (להערכתי בגלל הקבצים שהעליתי ב- YOUTUBE) :) להאזנה לתכנית - ראו קישור מצורף

riz1

New member
CBS חוטפת כמות אדירה של NUTS !!!

בשבוע האחרון CBS מקבלת מלא מכתבים עם אגוזים (NUTS) - והמבין יבין :) אפילו בחברה שעושה משלוחים החליטו להקדי ש דף שלם למטרת המחאה למען הצלת הסדרה JERICHO ראו קישורים מצורפים

Freemee

New member
אני מצטער להגיד לכם אבל כנראה היא לא תחזור

אני כבר מכיר במהלך השנים האחרונות את הרשתות האמריקאיות ולצערנו אף סדרה שהחליטו לבטל לא חזרה ואני בספק שיריחו תעשה שינוי. לדוגמה, SHO ביטלה את מתים במשרה חלקית DEAD LIKE ME וכבר 3 שנים שמנסים להחזיר אותה ללא הצלחה. תקלטו זה פשוט לא יקרה, גם פלישה חוותה את זה וזה ממש חבל והכל אבל מה לעשות..

riz1

New member
עוד כמה אתרים ש-שווים הצצה

ראו קישורים נילווים

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif המחאה הכי טובה עד עכשיו!!! ../images/Emo6.gif

חחחחח, הם ממש גדולים! נקווה שCBS יבינו שהסדרה הזאת באמת טובה, והם עשו טעות שהורידו אותה..

../images/Emo6.gif

78% להחזרת עונה שניה לג'ריקו לעומת 22% לסיומה. ו-77% להורדת הסדרה Kid Nation לעומת 23 להשארתה!
אני רואה פה מתקפה של צופי ג'ריקו.

LeRanch

New member
אתה טועה

Family Guy בוטלה לאחר שתיים או שלוש עונות ולאחר ההצלחה שלה בקרטון נטוורק ובמכירות של ה-DVD פוקס החליטה להחזיר אותה לשידור ורק היום היא חידשה אותה לעונה שישית. אז לפחות יש תקווה קטנטנה שזה ישנה משהו אצל CBS..

riz1

New member
השחקן ששיחק את "גריי אנדרסון" מגיב בפורום

צירפתי קישור נלווה להודעה שלו בפורום של JERICHO בארה"ב.

riz1

New member
הנה הקישור לתגובה הקודמת שלי :)

מצרף את הקישור שוב שלא צלח בהודעה הקודמת שלי :)

נקווה באמת שלא נאמרה המילה האחרונה! ../images/Emo12.gif

סדרה מעולה, ובאמת חבל שהורידו אותה!

MajorWinters

New member
זה כי אמריקאים טיפשים...

בזמן שהסדרות פחות טובות כמו "גיבורים" מצליחות, הסדרה הכי טובה בטלוויזיה מבוטלת. גיבורים סדרה טובה, אבל היא הרבה פחות טובה מיריחו. אמריקאים אוהבים דברים נוצצים, כוחות על, עניינים, ופתאום באים עם רעיון קצת קשה לעיכול, והם מפילים את זה...

riz1

New member
גם הוקינס, אריק, סטנלי ובוני מגיבים בפורום

לאחר תגובתו של מייקל גאסטון (גריי אנדרסון), החליטו להצטרף לתגובות הפורום גם לני ג'יימס (רוברט הוקינס), קנת' מיטשל (אריק גרין), בראד בייר (סטנלי ריצ'מונד) ו-שושנה שטרן (בוני ריצ'מונד). לקריאת תגובות שחקני הסדרה ראו קישורים מצורפים - מכיוון שניתן לרשום רק 3 קישורים, אז זה הקישור לתגובתה של בוני (שושנה שטרן): http://jerichoboard.cbs.com/n/pfx/forum.aspx?tsn=1&nav=messages&webtag=CBSMBJericho&tid=6459

למעלה