חמישי-שבת

shirlapes

New member
../images/Emo41.gif חמישי

אני רוצה למווווות
או שלפחות החלק הקשה כבר יהיה מאחוריי.
גם לימודים לאיכסומטרי וגם הלחץ הנפשי לקראת הבחינות כניסה...ראבק, שיהיה כבר ה-22 לחודש. אני לא יכולה להתמודד עם זה לנצח

Brombit

New member
מרביעי, אבל עדיף לכתוב כאן ../images/Emo115.gif

הוא נפרד ממני קלות לקראת העזיבה הסופי כביכול כהרגלי התרגשתי עד עלפון (טוב, כמעט
) שנים לקח לי לארגן את הדברים, ובסוף זה הסתכם בתיק הגדול במצב מפוצץ, התיק הקטן במצס מפוצץ, ועוד ארבע שקיות. ~~~~ ובשני התחדשתי במכנסיים קצרים (שנים שלא לבשתי כאלה...), סנדלים (רציתי שיהיו לי לבנים/שחורים/כחולים בנוסף לאדומים, בשביל התאמה לבגדים, ובסוף קניתי אדומים. התאהבתי בהם ולא היה בכחול במידה שלי) וגופיה מזניבה

Brombit

New member
והמשך- חמישי

שקית אחת איבדה את הידיות וסיבכה אותי כפליים, עד שעשיתי סידור חדש. וגם הוא לא עזר
בבסיס עזרו לי שלוש פעמים לסחוב, אח"כ לא ("לבקש" לא היתה במילון). רק כשבאתי הביתה גייסתי את אבא הלחיצו אותי עם ההגעה ל-ואקום, מעצבנים שכמותם. בכיתי אז לא היה לי כח להגיד להם בתקיפות למה הייתי צריכה ללכת הביתה (להיפטר מהמטען המזעזע) בסוף הכל נגמר בשלום ולהתראות. היה סיבוך אבל לזה כבר ארגנו קומבינה מראש. בקיצור- עד להודעה חדשה, נפרדתי מצה"ל.

בוקר טוב

אוקיי.
רביעי: הילה עשתה לי יום הולדת! D: היה מה זה כיף.
נפגשנו בירושלים והגענו יחד להוא עם החולצות כדי לאסוף את המתנה שלי - חולצה שהילה ציירה לי (בתור הדפס כמובן) שזה משהו ממש מגניב שרק שתינו יכולות להבין
ממש אהבתי. D: אח"כ הלכנו לבאבט ואכלנו ופל בלגי 100מם כמובן, ואז נסענו לתלפיות לראות סרט - קילרים. איזה סרט טוב! הגעתי הביתה ב11 וחצי, והייתי אמורה כנראה לישון מוקדם בגלל היום למחרת אבל בסוף הלכתי למיטה ב...לא זוכרת, 1 ומשהו? אבל הלכתי לישון (עד אז שיחקתי באייפוד :X) רק באיזה 2:30. חמישי: היה טקסיומסלול של אח שלי אז היינו צריכים להיות ב*רמת הגולן* ב...wait for it... 7 לפנות בוקר
ישנתי משהו כמו 45 דקות כי קמתי במינוס 3:15
ויצאנו מהבית ברבע ל4
והיינו ברמת הגולן בבסיס של האח השני (לאסוף אותו) בערך ב6
והיינו במקום של הטקס באיזה 6 וחצי או רבע ל7
ואז היה כל העניין שהחיילים מגיעים לסיים את המסע שלהםוהיינו אמורים לעלות איתם את העלייה למקום של הטקס, אז אני הלכתי את ההתחלה של זה כדי לצלם ואפילו רצתי טיפה בעלייה המרושעת כדי להדביק אותם, אבל כבר הייתי רחוקה מכדי לצלם אז עליתי על האוטו עם ההורים שלי. XD אחרי הטקס נסענו כולנו, כל ה5, באוטו עדדדד הבית
ועוד התעכבנו בדרך כי קודם נסענו לבסיס של אח שלי כדי שיקח דברים ויתארגן וכאלה, ואז עברנו דרך נתניה בשביל משהו, ורק אז המשכנו הביתה. ואמג היה כ"כ לא נוח וכרגיל לא הצלחתי לישון באוטו. XD הגענו ב...לא יודעת, סביבות 2-3 בצהריים?
אכלתי ארוחת צהריים קטנה, לבשתי בגדי בית והלכתי לישון. מצאתי את עצמי, אחרי שהתקשרו אליי והעירו אותי בטעות, ב11 בלילה באותו מצב. לקח לי קצת זמן להבין מה קורה בכלל בעולם הזה, ואז הבנתי שפשוט נרדמתי ממתי-שזה-לא-היה עד הלילה, בטעות.
ממש רציתי לחזור לישון אבל לא נרדמתי שוב עד איזה 3 שכזה, או קצת אחרי. ;; בסוף קמתי ב9 ומשהו אחרי שהייתי ערה במיטה כמה זמן. היום:
אני לא הולכת ליום ההולדת של חברה כי זה מפגשינה ומחר בצהריים אנחנו הולכים כל המשפחה למסעדה לחגוג כל מיני דברים. :{ אני יכולה כאילו ללכת היום ולחזור בלילה אבל זה אומר לגרור את ההורים שלי עד הבית שלה בשישי בלילה וחבל.

MR Lordi

New member
../images/Emo13.gif

חזרתי לWoW!
אני נוסע לבאר שבע למשפחה עד מחר בערב. (בדיוק שחזרתי!!
)
משאיר את הכלבה שלי בבית. השכן יטפל בה.
לוקח איתי את הכלבה השנייה
כי היא עושה פה בלגנים בשכונה והיא קטנה אז אפשר לקחת אותה.

Sanguine Sky

New member
אני מעדיפה אלפים, אבל גם taurenים ממש מגניבים

האם יש לך תמונה שלו (עדיף מדלג בשדה)?|-B (ואיך קוראים לו? ובאיזה לבל אתה?
)

bachner1

New member
ממ

בשבוע האחרון ראיתי את צעצוע של סיפור ושרק החדשים, 2 סרטים מצוינים! *ילד*
סבא שלי בארץ כבר איזה שבוע וחצי (מבקר מאוסטרליה) ויישאר פה עוד כמעט שבוע, וגם אחותו (דודה גדולה שלי) הייתה פה וטסה אתמול. גם אחותי טסה לאוסטרליה, לפני יומיים, לטיול חצי משפחתי וחצי עם חברות וכיף לה וזה :( אח שלי התגייס אתמול. לכלל צה"לי, ומקווה לקבל מודיעין כמוני. אבל בינתיים סנג'רו אותו ועוד 30 חבר'ה "לעזור למתגייסים בבקו"ם" ולעשות יומיות במשך חודש... ורק אז תתחיל הטירונות. כל זה אומר שהבית התרוקן מאוד תוך זמן קצר, למרות שהאח השני שלי דווקא בבית (ברגילה) לשבוע הקרוב... ולמרות שחשבתי שאח שלי יהיה בטירונות ולא יהיה פה כל יום. אולי זה ייתן לי יותר זמן להתכונן ברצינות לפסיכומטרי שיש עוד חודשיים ולא כ"כ למדתי אליו עד עכשיו :X אה, ובצבא הסמכנו בשעה טובה עוד חיילת, שתעשה גם משמרות ותוריד קצת מהלחץ שהיה בשבועות האחרונים. שלא נדבר על זה שעוד חודש עוד אחד חוזר מחו"ל, ואח"כ נסמיך עוד 2 שנמצאות בתחילת החפיפה... בקיצור, צריך כמה חודשי שכונה לפני השחרור :)
הבוקר הייתי אמור ללכת למגנום בר בתל אביב וביטלו לי ברגע האחרון

הל הלו

צעצוע של סיפור ושרק אלה לאו דווקא סרטי ילדים
אלה סרטים מתוחכמים, אינטליגנטים ונהדרים שאפשר בהחלט להנות מהם בכל גיל

למעלה