חדש ! חדש!

25 דורית

New member
../images/Emo45.gifחדש ! חדש!

במכללת סמינר הקיבוצים נפתח קורס חדש: מדריכים לריקודים סלוניים! אני חושבת שמאוד נחמד לשלב ריקודים סלוניים (חלק קטן)בחגים ובאירועים בחוגים לריקודי עם . בנוסף שמתי לב שאנשים מאוד נהנים כשמרקיד משלב ו"מתפרקים". מה דעתכם?

25 דורית

New member
כל הפרטים הרלוונטים

ניסיתי לצרף את הפלייר ולא הצלחתי להלן הפרטים הרלוונטים: רכזת הקורס: גב' פנייה קיזוב מטרת התוכנית: הכשרת מדריכים בריקודים אירופאיים ולטינו אמריקאים קהל היעד: מורים לחנ"ג, מורים למחול, מדריכי התעמלות והקהל הרחב תנאי קבלה: הכשרה בסיסית בחנ"ג או מחול או תנועה משך הקורס: 60 שעות, ימי ו 9:00-12:15 מארס- יולי 2006 מיקום: מכללת סמינר הקיבוצים גמול השתלמות: מוכר כגמול במסלול האישי תוכנית: ריקודים אירופאיים: וואלס אנגלי, טנגו, וואלס וינאי, קווקסט, הפופקטרוט האיטי. ולטינו אמריקאיים: סמבה, צ'ה צ'ה, רומבה, פסדובלה, ג'ייב, סלסה בציטה, מרנגה. שכר לימוד: 2450 דמי רישום: 205 פרטים והרשמה בטל:03-6901200

דרך אגב ילדי רמת השרון התחילו ללמוד

ריקודים סלוניים בבית הספר על חשבון העיריה.

ראש העיריה בצעירותו רקד ריקודי עם

אבל,הוא התלהב מההרקדות המיקצועניות שמתקיימות בטלויזיה , באץ וגם מהטלויזיה בארצות הברית. לכן החליט שכל ילדי כיתות ה ברמת השרון ילמדו ריקודים סלוניים, תחת חברת "ארתור המיקצוענים שברחוב סוקולוב הראשי.

הושפע מהסרט "ניו יורק רוקדת"

אך בארצנו ניתן לעשות זאת גם עם ריקודי עם. ואישית, נראה לי יותר מתאים לילדים לרקוד ריקודי עם, מאשר ריקודים סלוניים, ריקודי זוגות בעלי אינטימיות רבה יותר, מה עוד שיש גילאים בהם הילדים מתרחקים מבני המין השני.

נכון רויטל, הוא הושפע מהסרט ניו-

יורק רוקדת. זה באמת גם לא מתאים לילדים, כמו לימוד ריקודי עם ובעיקר בשורות

25 דורית

New member
היתה כתבה בעיתון

כן ראיתי לא מזמן היתה כתבה בידיעות . ואז סיפרתי שאצלנו בקריות כמעט בכל בי"ס יש שיעורי ריקודי עם. דרך אגב גם כן שייך לעיריה. לידיעה, בקרוב מאוד ייכנס גם למשרד החינוך.

רווית0

New member
אני בעד שילוב ריקודים סלונים

בהרקדות הגדולות של כרבע שעה. נחמד לפעמים לרקוד קצת וולס,טנגו ופסדובלה

hadas74

New member
גם אני נגד ריקודים סלונים בהרקדות

או בכל מקום אחר

חדש , חדש קורס לבישול ותפירה

נפתח קקורס חדש במאה שערים לבישול ולאפיה. הרוקדים אוהבים לאכול, לכן טוב נעשה אם נלמד אןתם בנוסף לריקודי עם, גם לבשל ולאפות. הכיבוד לרוקדים יהיה ברמה גבוהה, והרוקודים יצאו נשכרים. כדאי ללמד את המדריכים לעתיד , גם לתפור שמלות ומכנסי מחול. הרעיון הנוסף - ללמד בקורס מיוחד הדרכת סלסה, משחקי בלורות וכדומה, עיסוק - לבעלים המשתעממים. המדריכים - צריכים לדעת הכל. פחות ריקודי עם - לא יזיק. יענקלה לוי

למעלה