והמופע מתחיל!!!!!

../images/Emo45.gifוהמופע מתחיל!!!!!

מקווה שהפרק יהיה יפה אבל ממתי הפרקים לא יפים?!
תספרו לי את דעתכם על הפרק!

4667

New member
How such a sad thing happen

in such a happy place ?? חחחחחחחחחח

MrJacKasS

New member
הסבב היה ענק!!! ../images/Emo6.gif

איך קלסו צוחק! אני נקרע כל פעם מחדש! הוא כזה ענק! ג'קי לא הייתה משהו... פז ענק! ואיזה צחוקים היה שאריק אמר מה סובב את העולם (או משהו כזה...) וסטיבן אמר "לך תזדיין קראת לי גנב", ואריק אמר: "נכון. האהבה."

mor kutcher

New member
נכון!הסבב הפעם היה באמת....

קורע!!!!קלסו שפך אותי...וגם פז!!!!!!! היום הוא היה קורע!!!!בכלל היום היה פרק שהוכיח שהעונה הזאת תשתפר... גם החלום של קלסו היה חמוד.... פרק ע---נ---ק---

AndreaCorr ©

New member
אוי היה פרק כזה מצחיק ../images/Emo6.gif

הסבב היה פשוט הורס
פז רוּלז!

חיחיחי

איזה פרק קורעעעע ציטוטים שכתבתי:
Fez: "I can be mean, Eric- I hate you! ....No i dont hate you!I love you!" ~~~ Fez2: "How can something so bad happen in such happy place?" ~~~ Kelso: "The whole thinkg about team word is ME twlling YOU what to do!" ~~~ Jacki: Kelso i've been talking to Fez and I have one thing to tell you- I LOVE YOU!" Fez: "WHAT?!?!!?" ~~~ Red: "I'm sorry I took some of your money from your littel box, while I feed you, cloth you and put a roof above your head. S-O-R-R-Y"​

Miss CB

New member
היה פרק אדיר...

אין פז היה ענק היום! הקטע על קנדילנד!!! "איך דבר כל כך מרושע יכול לקרות במקום כל כך שמח???"

Magical me

New member
פרק ענקי!../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אני מתחילה להיות פזית לפתע, קלסו מתחיל להרגיז אותי... פז כזה חמוד! "אני יכול להיות מרושע! אני שונא אותך אריק. רואה, מרושע! לא, אריק, אני מצטער! אני לא שונא אותך, אני אוהב אותך, בבקשה תסלח לי!" פרק ענק בכל צורה אפשרית, הסבב אכן קורע

Kryptonite

New member
פרק כל כך כל כך שולת!!../images/Emo168.gif

סוף סוף הסידרה חוזרת לעצמה!!!!!!!! פיקלוויזל!!!!!!
יש לכרטיסישי שלי! הסצינה בין אריק לדונה הייתה ממש ממש טובה, ולא נמרחת כמו כמה אחרות... יייאאא!!! אני לא יכול לחכות לפרק של מחר!

Kryptonite

New member
אתה משורשר לאחת...../images/Emo168.gif

שנפתחה שעה+ לפני שההודעה הזו נכתבה...

taltal girl

New member
אווווף ../images/Emo25.gif

ראיתי רק חצי (אולי פחות) מהפרק. פשוט הפלאפון שלי התקלקל(נשבר
) והשעון במחשב מפגר, ומשתנה לבד. ואני לא זוכרת לבדוק מה השעה. אז אני פיספסתי חצי פרק. הדלקתי ת'טלוייזיה רק בסבב...

למעלה