הצעה

LightRay

New member
../images/Emo45.gifהצעה

אני לא יודעת אם כבר עשו את זה כאן בפורום או לא אבל זה יכול להיות נחמד. איזה שיר שאתם אוהבים, הייתם רוצים שהקורס יעשו לו קאבר (גירסא מחודשת)?

יש לי כמה מיוחדים...

Lord Of The Dance - אני יודע שזה לא שיר אבל מה לעשות שהוא מקסים Cry Of The Celts - כנ"ל Enya - Celtic Moon ולאור היומיים האחרונים: Abba - Mamma Mia

Torn

New member
אני אני ../images/Emo179.gif

אהמ... Vanessa Carlton-Twilight אני ימות אם הם יעשו קאבר לשיר הזה, כנראה שהוא בחיים לא יגיע לרמה של המקור, אבל עדיין זה יהיה נחמד. natalie imbruglia-Hide Behind The Sun זה לא הסיגנון של הקורס, אבל עדיין זה יהיה נחמד
. natalie imbruglia-Talk In Tongues גם קאבר לזה יהיה נחמד, שיר מדהים
. Natalie Imbruglia-smoke במחשבה שנייה לא כדאי אחרי ששמעתי את הקאבר ש-Dreadful Shadows עשו לשיר הזה, אז לא נראה לי שאני יצליח לעמוד בעוד השחתה של שיר מושלם. britney speras-baby one more time אוי זה פשוט יהיה קורע
זהו, אבל יש עוד הרבה

שלא יעלה לך אפילו על הדעת

אפילו אם הקורס יעשו ביצוע של בריטני ספירס, אני בספק אם הוא איכשהו יוכל להחשב לשיר... למרות כל ההשקעה וניביונות ההחייאה. השיר הזה נולד מת.. הקורס הם לא זק"א.. על תכניס אותם לזה.

Torn

New member
כן, אבל זה יהיה מצחיק../images/Emo6.gif

אני מתאר את אנדי לבושה כמו בקליפ Baby one more time

Noamush

New member
../images/Emo176.gif יש כל מיני

Nelly Furtado - I'm Like A Bird Garbage - Milk Madonna - Like A Prayer

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

MILK - עוד אחד מהשירים בקאזה שמוצאים בסיטונות כשלוחצים על חיפוש: the corrs אז נועם.. אל תטרח..

Noamush

New member
../images/Emo176.gifרגע רגע רגע...

אתה אומר שהם כבר עשו Cover לשיר הזה?

charmedgirl

New member
יש הרבה שירים אבל......

כרגע אני הכי רוצה שהם יעשו קאבר ל how soon is now זה שיר ישן שהשתמשו בו כשיר הנושא של מכושפות.

למעלה