היום בשעה 17:00..... בעצם אני לא יגיד לכם
ב באדי תות New member 13/4/05 #8 לא - לא - לא מה אתן לא יכולות לנחש קבעתי פגישה/תור לשעה 17:00 - נחשו..... אני יותר גרועה מ-GURA אני ימתח אתכן עוד קצת......
לא - לא - לא מה אתן לא יכולות לנחש קבעתי פגישה/תור לשעה 17:00 - נחשו..... אני יותר גרועה מ-GURA אני ימתח אתכן עוד קצת......
S ShirShir New member 13/4/05 #10 אצל הספר כבר היית אז....... גניקולוג/ית? קוסמטיקאית? תור לקפיצת באנג'י מעזריאלי? נו..................................
אצל הספר כבר היית אז....... גניקולוג/ית? קוסמטיקאית? תור לקפיצת באנג'י מעזריאלי? נו..................................
G g u r a New member 13/4/05 #11 ../images/Emo3.gifלפסיכולוג... לעשות שחי+גבות+שפם... יש עוד שעה עגולה... אל תשאירי אותנו במתח עד שתחזרי
../images/Emo3.gifלפסיכולוג... לעשות שחי+גבות+שפם... יש עוד שעה עגולה... אל תשאירי אותנו במתח עד שתחזרי
ב באדי תות New member 13/4/05 #12 כל הכבוד גורה !!!!!!!!!! אני הולכת לעשות שפם - גבות !!! יש לך נקודה אצלי על הלוח במפגש תקבלי מדבקה של פרצוף מחייך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כל הכבוד גורה !!!!!!!!!! אני הולכת לעשות שפם - גבות !!! יש לך נקודה אצלי על הלוח במפגש תקבלי מדבקה של פרצוף מחייך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ב באדי תות New member 13/4/05 #17 יצאתי פצצה.... גם הבנים הסתפרועשו קוצים, שמו להם ג'ל, והם בעננים !!!!!
G g u r a New member 13/4/05 #13 ../images/Emo124.gifבאדדיייייי זהו הלך עליך נטלי...תביאי את הבוץ! מי באה לעודד???
N Nataly A New member 13/4/05 #16 אין אייקון של בוץ, אז במקום זה... תלכו מכות בערימה של שטרות! מה דעתכן?