היום בידיעות

בנדה1

New member
../images/Emo45.gif היום בידיעות

כתבה אופטימית על פונדקאות. לא שמשהו חדש ולא ברור לי מדוע זה מופיע בעמ' הראשון אבל כל עוד ישנן כתבות מפרגנות זה טוב.

אני לא רואה בזה כתבה מפרגנת..

הכותרת מעצבנת אותי וגם השורה "היום הם יחגגו את הברית והיא תהייה בבית עם ילדיה"... איזו הצגה גרועה לדברים .. "חרדית מהצפון "...סליחה שלא הייתי מסוגלת לקרוא את הכל , אבל, מישהי שהפסיקו לה את ה"קיצבאות"..נו אז תלכי לעבוד !!! פונדקאות זה לא פתרון לתעסוקה או פרנסה קבועה..זה לא בא במקום קצבאות .. נכון כל אחד יעשה בכסף כרצונו , אבל זו בדיוק הכותרת שצריך להמנע ממנה. פונדקאיות הן לא רק נשים קשות יום שביבי לקח להן את הקיצבה... פונדקאיות הן גם נשים עצמאיות , עובדות, נאורות , יש גם משכילות..שמגדלות ילדים ומנסות בעזרת הפונדקאות להגשים אולי עוד מטרה כאישה שמפרנסת בית עם משכורת אחת. סליחה אם הייתי בוטה ..אבל זה עושה את העבודה ההפוכה !! אחר כך אומרים שיש צד חזק וצד חלש , שיש ניצול מעמדות, שמוכרים את הגוף בשביל.....

בנדה1

New member
גם אני חשבתי כך, אבל...

מעבר לרמיזות של הכותבת, הן הזוג והן הפונדי מציגות את הדברים בדרך הכי אמיתית והכי נכונה, על הקשר לילד ואחד לשניה. כוונתי היא שזה לא מוצג כסוג של ניצול אלא כמודעות מלאה להליך והשלכותיו.

מירבי*

New member
כל אזכור של התהליך חשוב

כמובן שרצוי אזכורים חיוביים, והכתבה הזאת בהחלט תתפס בעיני רוב הציבור כמשהו חיובי. הפונדקאית ילדה ומסרה את הילד ללא בעיות רוב הציבור, בעיקר זה שאין לו נגיעה ישירה לתהליך וניזון מסיפורים ומסרטים בנוסח baby m, סבור שהקושי העיקרי בתהליך הוא מסירת התינוק לאחר הלידה, בשבילם התהליך עבר בהצלחה.

הפונדקאית ילדה ומסרה את הילד ללא בע

"הפונדקאית ילדה ומסרה את הילד ללא בעיות" ממש משפט נורא!!!!!!!! מה זה מסרה את התינוק בלי בעיות, קודם כל הוא לא שלה מלחתחילה! ושנית היא לא מוסרת הוא שלהם לאורך כל הדרך, היא רק האינקובטור שלו האדמה!! איך בא לי לצעוק את זה שאני שומעת שכך כותבים בכתבות, כל כך חסרי השכלה אנשים וכתבים בכל מה שקשור לפונדקאות. מעצבן!!

חמודה מה שברור לך כול כך לא ברור

לאנשים אחרים וזה לא עושה אותם חסרי השכלה!!!!!!! מה שברור לך לא ברור לאחר שלא חווה חוויה מסוג זה.......... וזה בטח לא מובן מאליו למסור תינוק גם אם הוא לא שלך........ ששואלים אותי איך תרגישי לאחר הלידה אני אומרת שאין לי מושג ובטח לא עונה בביטחון שלא יהיה לי קשה למסור את התינוק.......... כמו שאמרה מירבי שלנו,העיקר הוא עניין המסירה שעבר בשלום!! וזה המסר הכי חשוב,כי זה הפחד הכי גדול וזאת התגובה הריאשונית שאני מקבלת כאשר אני מספרת על הפונדקאות.......... אני הרגשתי מאד נוח עם הכתבה לדעתי היא עניינית ומתאימה לכלל האוכלוסיה שהרי מי שלא צריך תהליך כגון זה במילא לא אמור לדעת בפרטי פרטים על ההליך ומי שעובר יעבור או עבר יודע יפה מה קורה............. שבוע טוב ושקט..........

לדעתי האישית פונדקאית שחוששת

ממה שיקרה אחרי הלידה, זו סכנה ברורה
ולדעתי עם אותה פסיכולוגית כלינית לא עלתה על אותו חשש של הפונדקאית של מה יקרה ברגע שהילד עובר לידיי הזוג, ולא קלטה שמזה מפחדת הפונדקאית אזי כולי תפילה שהתהליך יעבור בשלום בסוף כי יתכן ואותה פונדקאית הולכת לעבור מסכת יסורים בעתידה עקב כך. ושוב הפונדקאית לא מוסרת את התינוק התינוק לא שלה מלחתחילה, היא פשוט מעבירה אותו להוריו, למסור ילד מוסרים לאימוץ אבל פה הילד לא של הפונדקאית לכן זה נשמע מאוד גרוע להגיד שהיא מוסרת אותו. טוב זה בסדר ציצוש לי ולך השקפות שונות כנראה על הנושא, אבל שוב אני כותבת את זה מנקודת מבטי. שבוע טוב לכולם

mondani5

New member
אני כועסת על הכתבה!

הציגו זאת לא במיוחד כנתינה,אלא כעין ניצול על רקע כך שאין לה במה להאכיל את ילדיה. ומה שקומם אותי שכתוב שיש לו שתי אמהות,מאיפה הבורות הזאת?!!!!!!!!!!

אני חושבת שהרגישות שלכן יותר מדי

גבוהה... וזה גם הגיוני שזה כך. עד שלא נכנסתי לכאן, (נתקלתי בכתבה קודם) היא נראתה לי ממש הוגנת, ואוהדת. It's in your mind, תחשבו על זה.

mondani5

New member
אורית ע כל הכבוד לך!

לא מדובר ברגישות גבוהה ,אין לי כלל סף רגישות נמוכה ולכן פנייתי לפונדקאות ולקחתי הכל בחשבון,גם טימטום של נשים ששאלו אותי איך הסכמתי שבעלי ישכב עם הפונדקאית על הטימטום הזה רק צחקתי ,אך בשום פנים ואופן הפונדקאית לא אמא של בנותי,וכתבו שלתינוק שתי אמהות ואב אחד,מאיפה הטימטום הזה!!!!! אם היה לי רגישות יתר לא הייתי ממשיכה לספר בגאווה על הפונדקאות,ובטח לא הייתי ממשיכה בקשר חם עם איילת המקסימה. אבל יש גבול להבנה. הפונדקאית לא אמא של היילוד!!!!! אנחנו ההורים המיועדים עוברים מספיק סבל נפשי עד הבאת היילוד לעולם ,הרי רצו להמחיש כמה המצוקה במדינה הולכת וגוברת לכן הכתבה התפרסמה איך שהתפרסמה.

למעלה