../images/Emo45.gifדווח קצר...
הייתי היום בחנות "לב התחביב" ברחובות מקום מקסים... בעל הבית היה מאוד חביב מוכן לעזור בכל דבר עדיין חסרים לו כמה דברים שהוא אמר שיביא שבוע הבאה כמו לדבק ספריי וחרוזים נתן לי הנחה על כמה פריטים לפי 20-10% בגלל שאמרתי לו שאני מהפורום לא ביקש לראות כרטיס - מזל...כי עדיין אין לי(מה קורה עם זה באמת?)
חיפשתי מתנה לחברה שלי שמחר חוגגת יום הולדת אז קניתי קלסר מעץ - 21.50 +20% הנחה דבק למפיות - 26.40 + 10% הנחה מפיות - 1 שקל כל מפית מכחול - 13.70 + 10% הנחה היגעתי הביתה ומייד התיישתי לעשות את העבודה הראשונה שלי עם מפיות סכום דבר: אשה אחת מאושרת עד הגג..... יצאה ממש חמוד - הכנתי לה ספר מתכונים גזרתי והדבקתי לפי ההסברים שלכן ובסוף גם גיהצתי השתמשתי במפית עם דוגמא של ספלי קפה בכחול כהה וכתבתי על העץ עם טוש ג´לי כסוף "המתכונים של...(שמתי את שמה) בקיצור...מתנה מקורית יפה(בעיניי) וזולה יחסית ועם המון הנאה וסיפוק ולכן????? תודה תודה תודה!
-לצערי אין לי איך להראות לכן תיצתרכו לאמין לי!-
הייתי היום בחנות "לב התחביב" ברחובות מקום מקסים... בעל הבית היה מאוד חביב מוכן לעזור בכל דבר עדיין חסרים לו כמה דברים שהוא אמר שיביא שבוע הבאה כמו לדבק ספריי וחרוזים נתן לי הנחה על כמה פריטים לפי 20-10% בגלל שאמרתי לו שאני מהפורום לא ביקש לראות כרטיס - מזל...כי עדיין אין לי(מה קורה עם זה באמת?)