דווח קצר...

dona flor

New member
../images/Emo45.gifדווח קצר...

הייתי היום בחנות "לב התחביב" ברחובות מקום מקסים... בעל הבית היה מאוד חביב מוכן לעזור בכל דבר עדיין חסרים לו כמה דברים שהוא אמר שיביא שבוע הבאה כמו לדבק ספריי וחרוזים נתן לי הנחה על כמה פריטים לפי 20-10% בגלל שאמרתי לו שאני מהפורום לא ביקש לראות כרטיס - מזל...כי עדיין אין לי(מה קורה עם זה באמת?)
חיפשתי מתנה לחברה שלי שמחר חוגגת יום הולדת אז קניתי קלסר מעץ - 21.50 +20% הנחה דבק למפיות - 26.40 + 10% הנחה מפיות - 1 שקל כל מפית מכחול - 13.70 + 10% הנחה היגעתי הביתה ומייד התיישתי לעשות את העבודה הראשונה שלי עם מפיות סכום דבר: אשה אחת מאושרת עד הגג..... יצאה ממש חמוד - הכנתי לה ספר מתכונים גזרתי והדבקתי לפי ההסברים שלכן ובסוף גם גיהצתי השתמשתי במפית עם דוגמא של ספלי קפה בכחול כהה וכתבתי על העץ עם טוש ג´לי כסוף "המתכונים של...(שמתי את שמה) בקיצור...מתנה מקורית יפה(בעיניי) וזולה יחסית ועם המון הנאה וסיפוק ולכן????? תודה תודה תודה!
-לצערי אין לי איך להראות לכן תיצתרכו לאמין לי!-

lilachh

New member
יש את הכתובת ברשימת החנויות

שנותנות הנחות - בטגליין

שמיימית

New member
אני עשיתי גם קלסר עם מפית ../images/Emo13.gif רעיון

נפלא למתנה אפשר לעשות מזה גם אלבום תמונות או כל מיני דברים חשובים שרוצים לשמור בכלל הקלסרים האלו משגעים ולא יקרים עם הרבה פוטנציאל איזה גודל הקלסר שקנית?

ShirYaki

New member
אני קניתי קלסר ב- 50 ש"ח...

איזה בעסה! גם הדבקתי עליו מפיות של פטריות ועשיתי לו מסגרת עם משחת עיצוב

שמיימית

New member
עם מפית הפטריות ראיתי משהו משגע

בעזרת דאס נותנים הגבהה לחלק של הפטריות מאין בליטה (כמו שעשיתי עם הפיה שלי..יש בגלריה) זה יוצא משגע!!! ומדהים למחברת מתכונים

ShirYaki

New member
אפשר גם לעבור רק על הפטריות עם

אמייל קר וזה יוצר גם אפקט של הגבהה, רק של הפטריות.

sue

New member
שאלה לשמיימית ../images/Emo35.gif

איך עושים את ההגבה עם הדאס?

שמיימית

New member
לאט לאט ../images/Emo13.gif

בוחרים את הגובה הרצוי מדביקים על המשטח (אפשר עם דבק מפיות) ואז מנסים לשטח עוד טיפה על המשטח עצמו בעקרון קשה להסביר במילים יותר קל להראות פיזי , ככה הסבירו לי...

cckuki

New member
אפשר לעשות את זה עם דאס רגיל?

או רק עם דאס קל? וגם מדביקים כשהדאס כבר יבש?

lilachh

New member
אפשר גם וגם הבעיה היא שאם

זה לכמות גדולה הדאס פשוט לא יחזיק מעמד כשהתמונה לא תשכב....ולדעתי צריך לחכות שהדאס יתייבש...

למעלה