ברכות פרידה לרמי

yanaide

New member
ותודה לטימון שצולמת../images/Emo24.gif

באמת היה טיול גדול וגם למי שלא רוצה לרכוב במים, שווה להגיע לשם אפילו להליכה או שחייה (כן, זה מספיק עמוק). רק לא לנסות לרכוב מאיילת השחר מזרחה כי הזרם הנגדי חזק מדי. רמי, נסיעה טובה דני (ינאי)

timon1

New member
והנה תמונה מהרכיבה הראשונה שלנו יחד

אם אינני טועה, נראה אותך זוכר מאיפה...

timon1

New member
נאייייי!!!!!../images/Emo13.gif

מדובר בשיפולים המערביים של רמות יששכר מעל חמדיה בדרך לגדה הדרומית של ואדי אישי.

GAINTשי

New member
רמי,את זה אפילו אני ידעתי!../images/Emo13.gif

ואני מצטרף לברכות ומאחל לך טיסה ושהייה נעימה בגויילנד ותמשיך לכתוב בפורום ולהחכים אותנו(אותי לפחות),וזה שיהייה בטוב.

כבוד ותהילה !

תודה רבה רמי
מקווה שנוכל להתכבד בנוכחותך הווירטואלית גם כשמקלדתך תהיה מעבר לים. עודד.

kraps

New member
סליחה שאני נדחף, אבל...

התמונה הזו שוכבת אצלי כבר יותר מחצי שנה ואני משוכנע שרמי לא ראה אותה מעולם וזו הזדמנות נהדרת לשחרר אותה לחופשי. (האם זה נכון שהאופניים בתמונה נגנבו או הושמדו או משהו כזה?)

IlanShacham

New member
אכן האופניים שבתמונה נגנבו

וקשה לומר שרמי היה עצוב מדי (הוא שדרג בהזדמנות זו לשוגר...)

רמי לשם

New member
זה Schwinn Moab 2 2000 ../images/Emo127.gif

אחלה אופניים, נהניתי מהם רבות, קרעתי להם את הצורה (3500 ק"מ בשנה) והם החזירו לי באהבה.

רמי לשם

New member
אז זה היית אתה?

עד כמה שאני זוכר נפגשנו בשלושה חבר'ה, אחד עם אופניים מתקפלים אחד עם NRS ועוד אחד. מי מהם זה אתה? האופניים הישנות שלי נמצאות כנראה במזרח אירופה או בגן בעדן של אופניים גנובות.

kraps

New member
אני הייתי הליצן עם הדאהון המתקפלות

הליצן נשאר. הדאהון נמצאות כרגע בגן עדן של האופניים הדפוקות. היינו רק שניים, אבל אני מייחס את זה לסניליות המתקדמת
קבל עוד אחת. קבוצתית. אגב, מאוחר להודות שוב, חצי שנה אחרי, על התה והעוגיות?

yanaide

New member
ועכשיו... רמי למתקדמים (ראו תמונה)

אני מבין שהזמן לשלוף מהבויידם תמונות בלעדיות של רמי שטרם פורסמו... אז הנה אחת קרבית במיוחד שלו למזכרת מצפון בן שמן, 2002.

idonoach

New member
../images/Emo7.gif חבל...

אני מקווה שתהנה אי שם בארץ ההארים (שמעתי שבשנים האחרונות הם יותר נחמדים). בכל מקרה תמיד מדברים על גרמניה כאחלה מקום לאופניים אז בטח תהנה שם אז כבעל שווין לאלמן של שווין אני מאחל לך הצלחה שם.

רמי לשם

New member
../images/Emo19.gifתודה למברכים ../images/Emo48.gif

אנחנו באמת נוסעים לפוסט דוקדורט (מה שעושים אחרי שיש לך תואר ד"ר במדעים) של זוגתי בבון, גרמניה. נותרו עוד שבועיים לנסיעה, אבל לא אוכל לרכב בהם (אריזות וסידורים). אני רוצה להודות לכל אותם רוכבים שפגשתי בשנתיים האחרונות דרך הפורום וסתם על השבילים. האחווה בין אנשים שלא ממש מכירים אבל חולקים אהבה אחת מחממת לי את הלב כל פעם מחדש. הפירגון, הרצון לעזור והעזרה ההדדית שגיליתי אצלנו הרוכבים חיזקו בי את האמונה בטוב ליבו של האדם ולא סתם בחרתי בציטוט מתוך שירו של טשרניחובסקי "אאמינה גם באדם - גם ברוחו רוח עז". ואת כל אלה שעוד לא יצא לי לפגוש אני מקווה שעוד נפגש, אני אגיע עוד לפה ואופניי עימדי. ולאחר שהזלתם דמעה
אני דוחק בכם - קחו אופניכם, העמיסו אותם וצאו לנחל דישון. המסלול הזה מ ד ה י ם עכשיו, יש שפע של מים, הכל פורח ולא צפוף שם. המסלול כולל השנה קטעים ארוכים של רכיבה בתוך הזרימה שהציפה חלקים גדולים של הדרך, מעברי מים שאי אפשר לדעת את עומקם עד שאתה מגיע לאמצע (מאוד קשה לרכב כשהמים עוברים את גובה הגלגלים, מנסיון). מקדם fun היסטרי. שלא תגידו שלא אמרנו (וגם אפשר לראות). עוד חודש וזה איננו. המסלול מופיע בספר של אלי סט. לגבי הפורום, אני מוצא את מילותיו של הרב אריה דרעי מדויקות - "אני לא פורש, אני לא פורש"

למעלה