../images/Emo19.gifתודה למברכים ../images/Emo48.gif
אנחנו באמת נוסעים לפוסט דוקדורט (מה שעושים אחרי שיש לך תואר ד"ר במדעים) של זוגתי בבון, גרמניה. נותרו עוד שבועיים לנסיעה, אבל לא אוכל לרכב בהם (אריזות וסידורים). אני רוצה להודות לכל אותם רוכבים שפגשתי בשנתיים האחרונות דרך הפורום וסתם על השבילים. האחווה בין אנשים שלא ממש מכירים אבל חולקים אהבה אחת מחממת לי את הלב כל פעם מחדש. הפירגון, הרצון לעזור והעזרה ההדדית שגיליתי אצלנו הרוכבים חיזקו בי את האמונה בטוב ליבו של האדם ולא סתם בחרתי בציטוט מתוך שירו של טשרניחובסקי "אאמינה גם באדם - גם ברוחו רוח עז". ואת כל אלה שעוד לא יצא לי לפגוש אני מקווה שעוד נפגש, אני אגיע עוד לפה ואופניי עימדי. ולאחר שהזלתם דמעה
אני דוחק בכם - קחו אופניכם, העמיסו אותם וצאו לנחל דישון. המסלול הזה
מ ד ה י ם עכשיו, יש שפע של מים, הכל פורח ולא צפוף שם. המסלול כולל השנה קטעים ארוכים של רכיבה בתוך הזרימה שהציפה חלקים גדולים של הדרך, מעברי מים שאי אפשר לדעת את עומקם עד שאתה מגיע לאמצע (מאוד קשה לרכב כשהמים עוברים את גובה הגלגלים, מנסיון). מקדם fun היסטרי. שלא תגידו שלא אמרנו (וגם אפשר לראות). עוד חודש וזה איננו. המסלול מופיע בספר של אלי סט. לגבי הפורום, אני מוצא את מילותיו של הרב אריה דרעי מדויקות - "אני לא פורש, אני לא פורש"