בעד או נגד

sapir aloud555

New member
../images/Emo45.gif בעד או נגד ../images/Emo31.gif

המממממ טוב חשבתי על זה ואני באה לשאול אותכם, האם לסגור ת'קומונה? כי תאמת שאנחנו לא ממש צריכים אותה, שירשורי אוף יכולים להגיע מעצמם. אני רוצה שתגידו את דעתכם/ן בעד
נגד
ואני רוצה לדעת למה אתם חושבים ככה....אוקי? תודה על שיתוף הפעולה או משו

H E L L O111

New member
../images/Emo45.gif בעד

אני חושב שאנחנו לא צריכים אותה. היא לא נחוצה, זה כמו שאמרת שעדיין לא היית מנהלת ושאנחנו לא בפורום אלא בקומונה. הקומונה אמנם הייתה טובה מתי שלא היית מנהלת כי לא יכלנו להעלות תמונות לכאן וכל זה אבל עכשיו אני לא רואה אותה נחוצה. יותר עדיף את הפורום הגדול בעייניי.

H E L L O111

New member
../images/Emo45.gif בעד

אני חושב שאנחנו לא צריכים אותה. היא לא נחוצה, זה כמו שאמרת שעדיין לא היית מנהלת ושאנחנו לא בפורום אלא בקומונה. הקומונה אמנם הייתה טובה מתי שלא היית מנהלת כי לא יכלנו להעלות תמונות לכאן וכל זה אבל עכשיו אני לא רואה אותה נחוצה. יותר עדיף את הפורום הגדול בעייניי.

aloudy

New member
לא יודע.

מעולם לא הייתי בקומונה, תוכלו לתת לי קישור?

aloudy

New member
../images/Emo45.gif בעד

אני חושב שהיא לא ממש נחוצה. היא גם לא זזה, כי אנחנו רושמים פה יותר. וכמו שאמרת, שירשורי אוף יכולים לבוא מעצמם.

JustEden

New member
../images/Emo45.gif אני בעד

זה לא משהו אישי, זה משהו כולל כלפי כל הקומונות. אני פשוט מרגישה שמאז שיש קומונות, כולם נמצאים בהם ושוכחים את הפורומים ומזניחים אותם. ועכשיו שיש לנו פורום מתפקד עם מנהלת וכל זה, לדעתי אנחנו צריכים להיות רוב הזמן בפורום. מה דעתכם?

necky

New member
../images/Emo45.gif

אני חושב שהפורום צעיר מכדי שיהיה לו בן אז בינתיים שישאר בתול ורווק

necky

New member
סליחה...

אם מישהו נפגע אבל אני אומר את האמת או שאתם יודעים משהו ולא מגלים?

sapir aloud555

New member
???????

מי נפגע?????? זאת האמת הפורום באמת "צעיר" והוא עדיין לא מתפוצץ מהודעות ומהרבה משתמשים, אבל זה לא מדאיג אותי בכלל. יש פורומים שפחות זזים ממנו, ויש הרבה. אנחנו במצב טוב אם הצלחנו להחזיק פה פורום למשך חצי שנה ללא מנהל/ת. זה דבר נדיר. ובאמת בעייני, צריך לסגור תקומונה. נדמה לי שזה יקרה מחר, או היום.

necky

New member
מאיפה את...

יודעת אולי מישהו נפגע חחחחחח וכשאת אומרת יש פורמים שפחות זזים אני יודע למה את מתכוונת, רעה חחחחחחח

sapir aloud555

New member
לא אני לא מתכוונת לפורום

אטומיק....
באמת! יש עוד פורומים! תחפש יש יותר מאלף פורומים, מי אמר שבכולם יכתבו?

../images/Emo45.gif בעד לסגור ת'קומונה.

כיוון שאם רוצים לרשום הודעות "אוף טופיק" לא צריך ת'קומונה..... אפשר פשוט לעשות ת'אייקון "אוף"......ולהנות....חחחח <זה נשמע משום מה כמתכון.פפפפחחחח.........>

למעלה