עריכת הודעות
Y YaLdoNet 4 EveR New member 11/3/04 #33 חג הראשונים או יום הראשונים? "אם.. תרצי.. תפוח זהב - פוח זהב - פוח זהב..."
L Lorelai New member 11/3/04 #45 חמש בנות ואפילו יותר מענטזות על השולחן חחחחחחח! וואי, מי הייתה מי? XD
Y YaLdoNet 4 EveR New member 11/3/04 #47 אני מל סי.. אני חושבת בגלל שהייתי הסופראנית כבר אז. את היית ג'רי.. ומעין אמה ודניאל גורן נראה לי הייתה ויקטוריה.. אה ורז היה דלוק על מעין!! חחח אני נזכרת..
אני מל סי.. אני חושבת בגלל שהייתי הסופראנית כבר אז. את היית ג'רי.. ומעין אמה ודניאל גורן נראה לי הייתה ויקטוריה.. אה ורז היה דלוק על מעין!! חחח אני נזכרת..
L Lorelai New member 11/3/04 #48 לא, לא.. שירן הייתה ג'רי כי היא הייתה ג'ינג'ית.. אני זוכרת שהייתי מול השולחן. מה רציתי.. אה. כן, לצחוק מהקטע עם רז ומעין ו.. אני זוכרת משומה שעופרי הייתה ויקטוריה. לא? *.*
לא, לא.. שירן הייתה ג'רי כי היא הייתה ג'ינג'ית.. אני זוכרת שהייתי מול השולחן. מה רציתי.. אה. כן, לצחוק מהקטע עם רז ומעין ו.. אני זוכרת משומה שעופרי הייתה ויקטוריה. לא? *.*
O ofrikit New member 11/3/04 #43 מטונפת מענין למה, היא תמיד אהבה יותר אותך את גיא את שמרית ואת שאר ה"משקיענים" חח.
Y YaLdoNet 4 EveR New member 11/3/04 #50 עידן הריס היה ב-3'!! אני רק זוכרת שהיא כל הזמן אמרה לליאור פחימה שהוא גוזר נורא יפה..
L Lorelai New member 11/3/04 #52 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! אף פעם לא שמעתי את זה *.* וואי, זה משעשע. XD ויש עוד פרסומת מזמרת בתפוז. -_-