אחלה פרק!

lovetylo

New member
../images/Emo45.gifאחלה פרק!

היום היה פרק בהחלט מותח... קצת הזכיר לי את הפרק ההוא שרידג' וטיילור התיתנו בפעם הראשונה והראו את ברוק נוסעת במכונית בדרך לעצור את החתונה ולספר לרידג' שהיא בהיריון ממנו... יש דבר שממש מעצבן אותי בסידרה - אף פעם לא יודעים מה רידג' באמת מרגיש. הכל בקשר אליו מעורפל כזה ואף אחד לא יודע מה באמת עובר לא בראש. אי אפשר לדעת אם ללא ההתקף של סטפני הוא גם היה בוחר בטיילור. וחוץ מזה ברוק כרגיל היתה נדחפת ומעצבנת...

הפרק היה מבלבל;

בכל פעם שמראים דמות נוסעת במכונית, וצילומי תקריב עליה, יש את התחושה שזה לא לשווא ושהיא עומדת בפני תאונת דרכים. הייתי בטוחה שברוק תספיק להגיע לפני שטיילור ורידג' ינשאו בשנית, או שלפחות היא תפגע בתאונה.
|התנגשות|
אם האופציה השנייה הייתה מתרחשת ואם ברוק הייתה נלקחת לאותו ביה"ח שבו סטפני התאשפזה ומעמידה פנים שמצבה קשה יותר, בכדי לגרום אי-נוחות ותחושת בלבול לרידג': מה אז היה עושה רידג'? במי הוא היה בוחר? האם הוא היה מפקיר את ביה"ח ולוקח לעצמו חופשה, כפי שרק הוא יודע לעשות? |תעלומה| אין ספק שהפרק הזכיר זמנים נוסטלגיים בצורה כלשהי, ובאמת קשה לדעת מה זומם, על מה חושב ומהם כוונותיו של רידג'. Oo" לסיכום - היו פרקים טובים יותר.

M a g n u s

New member
פרק מעולה../images/Emo27.gif דה-ז'ה-וו מ-1992

כשברוק גילתה שהיא בהריון עם ברידג'ט (שכ"כ גדלה מאז
) ונהגה בטירוף כדי להגיע לכנסיה ולעצור את חתונתם הראשונה של רידג' וטיילור- גם אז היא הגיעה באיחור... חוצמזה היה היום פרק מעולה- מאוד דינמי, עם קצב מהיר כזה- כמו המעברים המהירים בין הסצנות. אהבתי את הקטע שהעיניים של סטפני הפכו לעיניים של ברוק
מחר ומחרתיים הולכים להיות הפרקים הכי טובים שראינו בשנים האחרונות (
), ככה שיש למה לחכות

Shiri from the block

Active member
מסכימה לגבי ריג' באמת אף פעם לא יודעים מה הוא מרגיש, לא נראה לי שהוא בעצמו יודע מה הוא מרגיש..../images/Emo122.gif

lovetylo

New member
לאורך כל הסידרה זה היה ככה.

מאז שראיתי את הסידרה (וזה ממש הרבה שנים), אף אחד לא ממש הצליח להבין מה באמת עובר לרידג' בראש.. אני חושבת שהם לא רוצים שנדע מה רידג' באמת מרגיש, כי כך היה יותר מתח... שיהיה...

arielbbb

New member
הפרק רק חידד את דעותיי-../images/Emo58.gif

סטפני תמיד הייתה תחמנית ותמיד תישאר כך.צביעות זו לא מילה.שימו לב לעיניים השחורות שעשו לה הפעם. אריק תמיד נחלץ לקראת ברוק-כל כך כיף שמישהו רואה שהיא רק בן אדם,וגם היא פגיעה ועושה טעויות. בריג'ט ילדה טובה מבית טוב."אמא תמהרי"-עשה לי את זה. ריד'ג-אוהב את סטפני יותר מאשר את ברוק,הוכח לנו היום יותר מתמיד אחד הפרקים הטובים היה היום,וימשך גם מחר,הם נבחרת הזהב שלי. שמתם לב לשינויי המצלמה? נכון נחמד?!

S c a r l e t t

New member
מתח?? סתם עצבים../images/Emo70.gif

אני רוצה לדעת אחת ולתמיד את מי רידג' אוהב יותר! אני חושבת שלשתיהן מגיע לדעת מה הוא מרגיש באמת, ובמי הוא היה בוחר לולא ההתקף של סטפני. כמו שאמרתי אתמול, אני מאוד התאכזבתי מההסכמה העיוורת למדי של טיילור, הרי היא אישה חכמה, פסיכיאטרית, היא בטוח יודעת שהוא בחר בה כרגע לפחות רק בגלל סטפני, אז למה להסכים? אריק נהיה גועלי, הבנו שאתה לא אוהב את סטפני ולא מסכים איתה אבל מה טיילור עשתה רע? ומה פשר כל המבטים המוזרים שלך? יאללה נמאסת, אם כבר מדברים פה על תאונות דרכים בזמן האחרון אני הייתי מארגנת תאונה קטלנית ביותר לאריק ומעיפה אותו מחיינו
האמת היא שכמו שאמרו פה מעליי ציפיתי או לתאונה או להגעה בשניה האחרונה של ברוק, קצת איכזב הקטע שלה אבל נחכה ונראה, ולפי ההבטחות פה בהחלט יש למה לחכות... דרלה מתפקדת בערך כמו העציצים שהיו בחדר של סטפני, סתם מבזבזת חמצן. תאמינו לי כבר בתור מזכירה היו לה יותר שורות ממה שיש לה עכשיו

arielbbb

New member
כל כך כאב לי הדה זה וו היום..../images/Emo178.gif

כל כך כאב לי היום שברוק איחרה לחתונה שלהם,זו הפעם השנייה שהיא מאחרת למנוע את החתונה. כל כל טראגי.היה לי דה זה ווא מה זה נורא.

lovetylo

New member
אני חושבת שלעולם לא נדע את האמת..

זה כל הקטע של רידג', כל המסתורין הזה שאופף אותו. שאמת שפעם זה עבד, אבל היום כבר די נמאס ממנו. לדעתי האישית הוא תמיד יותר אהב את טיילור והיה יותר מאושר לצידה. לדעתי הם זוג די קלאסי: הילדה הטובה והילד הרע...

arielbbb

New member
מה פתאום?! הוכחה+תמיד את ברוק

אפילו שהלך לו הזיכרון-הדבר הראשון שהוא נזכר בו היה ברוק. לא ילדיו לא טיילור לא סטפני!! ברוק ברוק ברוק. הוא ראה את ברוק בראשו כל הזמן. נקודה

Indiman1

New member
זה היה רק בשביל העלילה...

באותה מידה, אם באותו זמן הוא היה נשוי לטיילור, הוא היה נזכר בה כל הזמן. אז הטיעון הזה לא רלוונטי.

lovetylo

New member
אני מסכימה בהחלט...

כאשר רידג' איבד את הזיכרון טיילור לא היתה בחיים וגם לא חשבו על אופציה להחזיר את השחקנית, אז זה היה ברוו שהוא יחשוב על ברוק. בגדול הוא אוהב את שתיהן, אבל לדעתי טיילור תרמה לו הרבה יותר.

דבירית

New member
חחח נכון את צודקת בקשר לדרלה

ברוק הכניסה לסטפני וזה היה יופי. הרופאים האלה? איך שיתפו איתה פכעולה? פיספסתי את הקטע הזה. היא באמת ביקשהה שיעזרו לה לזייף התקף לב? לא יאטומן.

Indiman1

New member
לרידג' לא עובר כלום בראש!

בגלל זה אנחנו אף פעם לא יודעים מה קורה אצלו שם למעלה. הוא צריך שאימא שלו תחליט לו עם מי להיות. למה ? למה טיילור וברוק בכלל רוצות אותו. ד"א שמתם לב כמה משחקים עם העיניים היו בפרק. והקטע המוזר הזה של המעבר בין העינים של סטפני לעיניים של ברוק. ואיך שאריק הסתכל כל הפרק על סטפני בצורה חשדנית משהו, כאילו הכל מזימה וקנוניה של סטפני, שלפי דברי ברוק, שולטת שם בכולם. ואכן, כך זה נראה. וכרגיל עושים את ברוק המסכנה והתמימה בכל הסיפור הזה. זה היה כזה ברור שאחרי שאריק ניתק לברוק בפנים, הוא יתקשר אליה כשסטפני לא תראה. אבל לעזאזל ! אין לו סלולרי ???
הוא התקשר מטלפון ציבורי!! כנראה המצב קשה והוא חוסך
משום מה לי היה דווקא דה ז'וו על החתונה של ברוק ורידג' , כשטיילור היתה בהריון עם תומאס וגם ניסתה למנוע את החתונה והיתה בדרכה לבית של ברוק ברכב, כדי להגיד לרידג' שזה התינוק שלו. נראה לי רק שבסוף היו לה צירים באוטו ותורן לקח אותה לביהח או משהו כזה...

../images/Emo22.gifחברים התבלבלתי לגמרי ...

ב"ה בין הקטע שכולם בחדר של סטפני ועמדו לחדש את שבועת רידג וטיילור , רידג אמר : שנתחיל ? ופתאום קפצו לקטע שברוק נכנסת לחדר וסטפני לבד ... מה פיספסתי פה ? זה דימיון של ברוק אולי ? מה עם השבועות ? חודשו ? סליחה על מבול השאלות ותודה ענבל

arielbbb

New member
הם כן חידשו.ברוק פיספסה את המועד.

כנראה מיצמת קלות בטקס החתונה.הם התחתנו כאשר היא הייתה "בלב הסערה בכבישים החלקלקים".. ***אינדי**-אל תהרוס לי.

למעלה