או

daveScorpions

New member
../images/Emo45.gif או ../images/Emo31.gif

אישית כבר לא פעם יצא לי לחשוב שכנסיית השכל היא להקה מיוחדת להקה מצד אחד שכולם מכירים שאין כמעט אחד בארץ שלא מכיר לפחות שיר אחד שלהם ועם כל זה קהל מעריצים לא עצום... לפני שבוע החל לו כפר המוזיקה בניצנים 2005 בין היתר בשבוע ההופעות הענק הזה הופיעו כנסיית השכל כפר המוזיקה בניצנים מיועד בעיקר לבני נוער בעיניי המופעים בו לא נעשים מתוך כבוד למוזיקה אלא הרצון למכור ולהרוויח מן הסתם במוזיקה צריכים להרוויח כסף הרי זה תחום העיסוק שלכם רציתי לשאול אתכם מה דעתכם על זה שהכנסייה מופיעה באירוע זה
ואפילו אמנים אחרים

ככה זה אין מה לעשות-->

אפשר לשבת בבית ולהגיד שלא באים כי זה סתם בשביל שהם ירוויחו הפסטיבל. ואפשר לבוא ולהנות מההופעה. היא במילא חינם! כי תאחלס-אני לא שותה קולה..לקחתי פקקים ממיכלים.. וקיבלתי כרטיסים להופעות בחינם. וגם כיף לי שם, אז למה לא? אני בדר"כ שונאת אירועים המונים כאלהואני מעדיפה במועדון קטן. אבל אפשר לנסות ולהנות גם מזה:] כל דבר-רק שהם יופיעו.

jinjer trip

New member
on my opinion...../images/Emo66.gif

זה מעולה... פעם בשנה ככה לקבץ את כל סוגי האומנים הכי גדולים בישראל, כן כן ה-כ-י ג-ד-ו-ל-י-ם זה מעולה, נותן לקהל אפשרות לבוא לכזה סדר גודל של הופעה גם אם אין לו כסף מספיק ומאפשר כמה ימים של חופש וכיף.. אני גם חושבת שהכנסייה מזמן מזמן מזמןןןן עברה את השלב של "במת חימום" או "במת שקיעה" אני חושבת שהם צריכים להיות במה מרכזית... ולתת הופעה של שעתיים וחצי כמו כולם- זה הדבר היחיד שמצער אותי לגבי העניין.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| נכון !

העיקר לעידן רייכל הביאו להופיע בבמה מרכזית ;[ יש לו רק 2 דיסקים :X

cowgirl Ms

New member
כן.../images/Emo80.gif

אבל עידן רייכל, איך אומרים... "מוכר". הוא מדבר להמונים ולא צריך להיות לך טעם מיוחד או משו בשביל להכיר אותו. הכנסייה זה שונה, הם מיוחדים
. וזה אחד הדברים שעושים אותם...

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| בהחלט מיוחדים ../images/Emo47.gif

וכשפאקצות מהכיתה שלי שרות שירים שלהם וטועות במילים זה לא כייף ;[

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אמממ...

יש בזה משהו שמציק בהופעות שם מהעובדה שזה קוקה קולה ובלה בלה בלה אבל אין מה לעשות. החשק להופעות והרצון לראות הופעות של אומנים שאנחנו כל כך אוהבים גוברת על העובדה שזה דבר מסחרי. ואני מסכימה עם זה שמגיע לכנסייה במה מרכזית מה ;[ אבל כמו שאמרת, יש להם קהל מעריצים לא כל כך עצום אפילו שכמעט כל אחד מכיר אותם. זה חבל. אני חושבת שזה בגלל שקצת יותר קשה להתחבר למוזיקה שלהם. לדעתי יש להם מוזיקה ייחודית שקצת קשה להתחבר אליה. אבל טוב נו מה לעשות? :\ להקה 15 שנה ועדיין לא זכו לכל ההערכה שמגיעה להם.

cowgirl Ms

New member
לי זה פשוט לא מזיז..../images/Emo80.gif

מסחרי או לא, זאת הופעה וזאת הופעה של הכנסייה אז... למה לא? ^^

למעלה