ש חף

New member
../images/Emo44.gif

במקרה נתקלתי היום בסרט תעודה על הרבנית קוק -ערוץ 8. ישבנו לראות -אני ואחותי הדוסית
אני אמרתי שהיא סתם פסיכית אבל אחותי התעקשה שהיא נורא רוצה להיות כמוה ושגם הילדים שלה יהיו כמו העשרה של הרבנית ("צדיקים צדיקים"). לא יאומן,האישה הזאת מצליחה לשכנע אנשים שאם הם ילכו לכותל,יקראו ספר תהילים שלם בלי לדבר ואלוהים יעשה להם נס גלוי ויתן להם 40 אלף שקל. ועוד מפניניה של הרבנית:
"אם הם (הילדים) לא יהיו דתיים טוב לי מותי מחיי"
"כפיים לקדוש ברוך הוא"
"ניסע לטייל ביום ראשון,שני,שלישי,רביעי,חמישי אבל בשבת - נאכל חמין במקום בנזין" בסרט גם מדברים הילדים שלה (בת 13 וחצי מתפללת לזיווג) והוא מסתיים כשהרבנית נדרה נדר שהיא לא מצטלמת יותר (כי הבמאית של הסרט לא חזרה בתשובה במהלך הצילומים). בכל מקרה -
(משודר בשידורים חוזרים בערוץ 8) <כפיים לקב"ה>

גם...

אני חשבתי כך, עד שהייתי נוכח בטרגדיה (שאין כאן המקום לספר עליה), וראיתי בעיני, כמה כוח ותמיכה הרבנית קוק סיפקה לאדם סובל. היא ממש, ממש ממש, אינה גורו עבורי, אך לאחר המקרה ההוא איני מסוגל ללעוג לה

Le Fay

New member
יאללה, אני בעד!

בתנאי שמתמקדים ב"בת יער": המאנז' והמסעדה. תשרייני לי מקום ליד האח, ואני לא מתקרבת לשום אבן שאמורה להעביר וירוסים של נישואין.

R a c h e

New member
ראיתי את הסרט לפני כמה חדשים

מה שאת לא מצליחה להעביר כאן זה את השירה וציפצופי השמחה של הרבנית, מצטערת, כל העניין היה נראה לי די קריקטורה..... ..... החלטתי לסיים כאן .....

עובבי

New member
גם אני הלכתי אמש לסרט.

לסרט קראו "שר הטבעות-שובו של המלך". ראיתי אותו ברב חן דיזינגוף. למדתי ממנו שלושה דברים. א.מלחמות זה הדבר הכי כיפי בעולם. ב.כדאי לשאול לפני שנכנסים לסרט אם יש בו הפסקה. ג.סעיף ב' מקבל משמעות נוספת כשמתברר לך ששר הטבעות נמשך שלוש וחצי שעות בא נאמר זאת אחרת. קניתי קולה גדול ופופקורן גדול. בהתחלה הסרט היה מצויין.אחרי שעה הרגשתי אי נוחות קלה כל פעם שמישהו בסרט שתה מים. אחר כך אי הנוחות התגברה כל פעם שעברו ליד נהר. הסרט התמלא בהנהרות שוצפים. בשעה השניה פיפי שאלתי את עצמי מתי תהיה ההפסקה. אחרי עשר דקות כשההפסקה עוד לא הגיעה הרגשתי קצת לחוץ. אבל אז התחילה מלחמה מרהיבה עם יצורים מגעילים כך שנהניתי מאוד. אחרי שעתיים וחצי הרגשתי ממש לחוץ פיפי ניסיתי לקום מהמקום פיפי אלא שמאתיים חובבי טולקין רצו לחסלני. אז התחילה המלחמה האחרונה שנמשכה עד השעה פיפי השלישית פיפי.בשעה השלישית נגמרו פיפי כל המלחמות פיפי ואני התפללתי לאלוהים פיפי שייגמר הסרט פיפי. החצי פיפי שעה פיפי האחרונה פיפי נמשכה פיפי איזה שעה פיפי ואני פיפי לא פיפי שמתי פיפי לב פיפי מה פיפי קורה פיפי שם פיפי הסרט פיפי נגמר פיפי ואני פיפי פיפי פיפי פיפי. הצילו!!!!! שיא גינס האחרון בהשתנה היה חמש דקות.אני רץ פיפי לשבור אותו פיפי.

אחר

New member
הקדמתי אותך ביום

בראיית הסרט באותו מקום. אני דוקא ביררתי קודם ואמרו לנו שאין הפסקה (הידעת שברשת גת ורב חן בתל אביב - ורק בתל אביב - אין הפסקות באמצע הסרט? משהו שקשור לזה שבאירופה, לטענתם, אין הפסקות). מכל מקום, שקלתי לצאת באופן עצמאי, אבל הסרט כל כך ריתק אותי, אז ויתרתי על הרעיון. רוצו לראות! (ומי שמחפש תמיד הקשר אקטואלי - יכול לראות בעלילה נצחון האור על החושך - גיבורים ביד חלשים, רבים ביד מעטים וכו')

avi972

New member
מי שרוצה לראות שר הטבעות שיקרא

שלחו לי את זה... I actually heard a report on the radio this morning outlining the best places to take a pee break during the movie: I. 26 minutes: when Liv Tyler shows up there are three minutes of non-essential romantic stuff. II. 1 hour, 15 minutes: when Liv Tyler shows up, you have 72 seconds before a major plot development occurs. III. 1 hour, 45 minutes: when Frodo says "I have to destroy it, for both of our sakes," there are 90 seconds with which to take a break. The radio host also recommended NOT getting a large drink, sitting on the aisle, and making sure you know where the nearest bathroom is BEFORE the movie starts. Being closest the the center of the movie, possible break #3 is the best and most essential. Just thought I pass the info along.

dbutcher

New member
עובבי אתה ענק

כבר אמרתי לך שאתה גדול מהחיים אבל את האמת אני ראיתי את זה בבית (יש לי במחשב) ככה שבשביל פיפי אני עושה הפסקה בפעם הבאה אתה מוזמן אלי לראות סרט של 3 שעות מבטיח שאני יתן לך הפסקה לפיפי (בתקווה שהסדרן לא יבוא גם) ואפילו כוס קפה/פופקורן של מיקרוגל

Le Fay

New member
נוווווו... אז מה השיא החדש?

הכל בגלל הקטעים הרומנטיים הדפוקים שמוסיפים שמה. לא ככה?

מוטלה1

New member
ה20 דקות האחרונות גרעו מהסרט

נראה היה שקשה לג`קסון להיפרד מגיבוריו. חוץ מזה 3 השעות טסו, חבל שנגמר.

מוטלה1

New member

מוטלה1

New member

בתור אחד שלמד עם ילדיה של הרבנית

הייתה תקופה מסויימת שמשפחת קוק הנכבדה הייתה גרה בצפת, וילדי המשפחה למדו איתי בביצ'פר. אני זוכר קודם את בעלה שהוא גאון אמיתי, אדם שקט, שלא אוכל כל השבוע חוץ מטיפה במבה בלילה כלום, (פעם טעמתי מהבמבה הזו, ניחוש שלי היה שעבר עליה שנה וחצי), הוא כתב ספרי לומדעס גאוניים מלבד ספרי הקבלה שלו. הבן שלו ש. היה אחד התלמידים המוכשרים שהכרתי בכלל. מדובר באנשים גאונים ומאוד לא שגרתיים. את הספרים (בזמני היה איזה ארבעים ספרים) מקלידה אשתו הרבנית. אשתו מדברת עם הבנים שלה כמו שהיא מדברת בהרצאות, להיות אצלהם בבית זה קומדיה. בתקופה מסויימת כדי לא לפגום בזיכוי הרבים שלה, הפסיקה הרבנית את גידול ילדיה, ומסרה אותם למשפחות אומנות מתלמידותיה החוזרות בתשובה. קיצור, משפחת קוק, לא כולם משוגעים. הרבנית קצת בסוטול, אבל זה מכסה על הדיכי של בעלה.

למעלה