../images/Emo118.gifמשחק התמונות הענק 2!!!../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif

היי!!! זוכרים את משחק התמונות הענק (הנה הוא פה וההמשך כאן)??? אני עושה המשך!!! החוקים יישארו אותם חוקים!!! מי ינצח הפעם? מה יקרה? האם תרשו לHA SHEM לנצח שוב??? כל זאת ועוד, במשחק!!! ריענון קצר של חוקים -המשחק ייגמר כאשר למישהו ימלאו 10 נקודות. -אם תוך יום אף אחד לא מגלה, אני שם את התמונה בצוררה פשוטה יותר, אם גם זה לא עובד, תוך 3 ימים עוברים תמונה. -תשובה חלקית לא תתקבל! (תשובה מלאה היא תשובה עם מספר הפרק ושם הפרק) -את התשובה לא כותבים בנושא!!! מי שעובר על חוק זה יותר מ-3 פעמים, יוצא מהמשחק!!! בהצלחה!!!

../images/Emo103.gifתמונה 1../images/Emo103.gif

מצב נקודות 0 נקודות לכולם
הערות והארות אממ... בהצלחה לכולם! אני מקווה שיהיה מעניין!!! טיפ הרקע כן קובע!!!

../images/Emo103.gifתמונה 16../images/Emo103.gif

מצב נקודות wanna get high:2 elcool:5 The Monopoly Guy:5 ha shem:1 1: כרמל1 הערות והארות -חיקוי של פנינה דבורין- לא צברתם אף נקודות! חבורה של חמורים! טיפ תנאי מזג אוויר חריגים קובעים את ההבעות פיתרון תמונה 15 102-weight gain 4000

../images/Emo103.gifתמונה 20../images/Emo103.gif

מצב נקודות wanna get high:2 elcool:5 The Monopoly Guy/orioriori:7 ha shem:2 2: כרמל1 הערות והארות מונופולי, עוד 3 נקודות הניצחון הוא שלך!!! אין טיפ יותר החל מהתמונה הבאה

../images/Emo103.gifתמונה 20../images/Emo103.gif

מצב נקודות wanna get high:2 elcool:5 The Monopoly Guy/orioriori:7 ha shem:2 2: כרמל1 הערות והארות מונופולי, עוד 3 נקודות הניצחון הוא שלך!!! אין טיפ יותר החל מהתמונה הבאה

../images/Emo103.gifתמונה 21../images/Emo103.gif

מצב נקודות wanna get high:2 elcool:5 The Monopoly Guy/orioriori:7 ha shem:2 3: כרמל1 הערות והארות יפה מאוד כרמל... אתה מקום שלישי כעת

למעלה