X FACTOR US S01E08

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo44.gifX FACTOR US S01E08../images/Emo44.gif

ראיתי שלא נפתח שרשור נפרד לפרק אז הנה. צפיתם? מה דעתכם? עד מחר יש לסמן
בכותרות שלכם.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

ג'זלין - מי אחראי לכל העיבודים האלה? קשה לי להאמין שהמתמודדים חשבו עליהם. העיבוד של השיר שונה כל כך שלא זיהיתי אותו עד הפזמון. והפעם בניגוד לרוב ההופעות בפרק הקודם, ממש שנאתי את העיבוד והביצוע הזה. אני מחבבת את גז'לין אבל ההופעה הזו הייתה בלע.
ברנין - יש לו קול ממש סקסי שמזכיר לי את ג'ימי ווסטברוק מליטל ביג טאון. אבל גאד שיפסיק לדבר!! אידיוט!
סטריאו הוגס - הם כאלה מגניבים! אני רוצה אותם בהופעות החיות! פולה ניסתה לאנוס את פארל?
ג'וש - לא יודעת איך היה הביצוע שלו כי כל הזמן רק חשבתי על כמה בא לי לקחת מכונת גילוח ולגלח לו את הצורה ><
2 סקוורד - הרבה רעש בלי יותר מידי כישרון טו באק איט אפ. לא אזיל דמעה אם הן לא יעברו ללייב שואוז.
טים - מאיפה הקריצו אותו? הוא נשמע כמו זמר קאנטרי סוג ז'. שלום ביי.
רייצ'ל - אמג מה היא עשתה לשיר של הבאקסטריט בויז?! אני שונאת להקות בנים ואת הבאקסטריט בויז בפרט אבל זה אחד השירים שלהם שהוא דווקא כן חביב והיא הרסה אותו לגמרי. קול חביב לא אומר שהיא יכולה לשיר הכל><
לירוי - חמוד כזה. קצת מרדים.
אילוז'ן קונפיוז'ן - הראו איזה חמש שניות מההופעה שלהם- סימן מובהק לזה שהם לא יעברו ללייב שואוז. לא מבזבזת עליהם שורות נוספות.
טייגר - יש לו קול מענין מאוד אבל אני עם ניקול באותה סירה- מי יקנה אלבום שלו?
מרקוס - נשמע הרבה יותר טוב מבאודישן שלו.
טיה - מזעזעת.
קריסטה - עוד אחת שסבלה ממחסור בזמן מסך. הסיכוי שהיא תמשיך ללייב שואוז נמוך. היא גם לא כזו מעניינת.
אינטנסטי - לשם שינוי, הייתי דבוקה למסך. הם מאוד מעניינים בתור קבוצה ענקית וזה מרתק לראות מה פולה תצליח לעשות איתם אבל מצד שני זה נראה לי יותר מידי מעייף לעבוד איתם ורק בגלל זה פולה תחליט לוותר עליהם. גם איך אפשר לזכור את השמות של כולם? מעיק משהו. אני זוכרת רק את ניק דין ואוסטין.
כריס - אני חושבת שיש בו משהו שאנשים יכולים להתחבר אליו כשמציירים אותו כאחד שחזר לתלם ופחות כנרקומן שהרגע נבעט מ-AA. אין לו קול מדהים אבל אנשים יצביעו לו.
מלאני - יש לה קול טוב אבל לא נסחפתי. עשה רושם שבפרק הקודם היו יותר אנשים שאהבתי. מצד שני אני בכלל לא זוכרת מי היה בפרק הקודם. הגרסה הבריטית מתערבבת לי וכבר הספקתי לשכוח על מי כתבתי בתחילת הפרק הזה><

DoubleT

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif

בחרו עבור הילדים הקטנים שיר במיוחד בשביל כולנו - כדי שנלמד את השמות של כולם

DoubleT

New member
לא בדיוק ../images/Emo58.gif סתם rant ../images/Emo6.gif

יש בינתיים יותר מידי ביצועים ומתמודדים בשביל להגיב. אבל מילה אחת לעורכים - אין שירים בעולם חוץ מ The Voice Within של אקסטינה?! השמיעו אותו לפחות 3-4 פעמים ב-8 הפרקים ששודרו בינתיים

is00

New member
../images/Emo58.gif-ים למכביר, אם אתם מתעקשים. ../images/Emo13.gif

אני אפתח בכך שאציין שבגלל שאני חולק על לא מעט ממה שדילן כתבה על ההופעות, אני גם אוסיף ציונים הפעם... אגב, אני תוהה עד כמה הושפעתי מכך שלא הכרתי את רוב השירים שבוצעו בתוכנית הפעם בהתרשמויות שלי. אז ניגש לעניין... בנות - טיה טוליבר – ביצוע טוב, אבל חורק. אני עדיין בדיעה שבאודישן שלה ניקול ופולה היו צריכות לדבוק בעמדה שלהן – להגיד לה לא. הייתי נותן לה 8 על הביצוע הזה. מלאני אמארו – הייתה מצוינת, אבל אולי קצת קריוקית מדי. אחד הביצועים הטובים ביותר מהקבוצה של סיימון. היא מקבלת 9 ממני. רייצ'ל קרואו – אני חייב להגיד שהביצוע שלה הפעם היה... נוראי! אני מאשים בעיקר את סיימון בזה בגלל הבחירה של השיר שלה. זה שיר שנותנים לילדה בת 13 לבצע? כל כך חבל לי. לצערי אני נאלץ לתת לה 4. ג'זלין ליטל- כצפוי הייתה מדהימה, אבל אני לא יודע מה לחשוב על הלחץ והעצבים שלה לפני כל הופעה שלה. זה אמיתי? זה מבוים? אני לא יודע, כי אם היא באמת כל כך לחוצה הייתי מצפה שהיא תזייף ושיישמעו את בקול שלה, אבל לא שמעתי את זה... בכל מקרה, הייתי רוצה לראות אותה בהופעות החיות, אבל אם היא באמת נלחצת כל כך במעמדים האלה, אז אולי עדיף שלא. היא מקבלת ממני 9.5 על הביצוע. בנים - מרכוס קנטי – אני לא מכיר את השיר שהוא ביצע, אבל מצאתי את הביצוע שלו בינוני מינוס. אני חושב שממש היה אפשר לשמוע את המתח והעצבים בקול שלו כשהוא שר והוא זייף לא מעט. אני נותן לו 4. כריס רנה – היי לרגע חשבתי שבריאן בראדלי הוא הראפר היחיד בתחרות, אבל מתברר שגם כריס רנה יודע לעשות ראפ. מבחינת הביצוע... אני לא יודע מה להגיד כי רוב השיר נשמע היה שאני שומע את הטראק שמנוגן ברקע ולא אותו. ממה שהיה ברור שזה היה הקול שלו, הוא היה בסדר, אבל לא מדהים. אני נותן לו 6 על הביצוע. טים סייפרס – עכשיו הוא נשמע כמו זמר קאונטרי אמיתי(הי רק שיהיה ברור זה מה שחשבתי, לפני שריהאנה אמרה את זה!). הביצוע היה סביר, אבל היה די משעמם. אני לא יודע אם זה בגלל השיר או בגלל טים... לא התלהבתי. אני אהיה נדיב ואתן לו 6 על המאמץ. ברנין האנט – טוב, כצפוי הוא נשמע טוב, אבל הוא באמת זייף קצת. הביצוע לא היה מדהים ודי ישנוני אבל הוא עשה את העבודה שלו. אני אתן לו 7 על הביצוע. בכל מקרה, לטעמי הוא אחד המועמדים היותר מוצלחים, מבחינת החבילה כולה, של LA, וקשה לי להאמין שהוא לא ימשיך הלאה, אבל לכו תדעו... להקות - אינטניסטי – יחסית לפעם ראשונה שהם מופיעים ביחד הם היו לא רעים בכלל, אבל אני לא רואה את כל החבורה הזאת עוברת הלאה להופעות החיות. אני מהמר שלכל היותר 4 מתוך ה- 10(ניק, אמילי, אילונה ואחד/ת מהצמד אוסם) ימשיכו לתוכניות החיות בלהקות אחרות. בכל מקרה הם מקבלים ממני 8 על הביצוע. אגב, אני חייב לציין שלטעמי הם היו צריכים לגשת אל הלהקה שלהם כאחת מהלהקות שמתחרות ב"סינג-אוף"(אני לא ראיתי את התוכנית, אבל ראיתי קטעים ממנה), משמע... איזה סוג של מקהלה או להקת אקפלה. אילוז'ן/קונפיוז'ן – ממה שכן ראו(וזה לא היה הרבה) הם היו בסדר, אבל יש לי ספק גדול אם הם מתאימים לתוכנית. בגלל שראו כל כך מעט מהם, אני לא אתן להם ציון. דה סטריאו הוגז – פה אני חושב שיש לנו אותו מקרה כמו שהיה השנה עם "דה קיז" בבריטניה... סולן ועוד כמה חבר'ה מאחור שעושים לו קולות רקע ומתנועעים. הביצוע היה טוב, אבל זה בזכות הסולן. מבחינת "להקה", נראה לי שהם לא סוג הלהקה שמתכוונים אליה בתוכנית, לכן אני לא חושב שהלהקה תמשיך הלאה, אבל אני לא אופתע אם הסולן שלהם ימשיך הלאה כחלק מלהקה אחרת. בכל מקרה הם מקבלים ממני 8 על הביצוע, כי הוא היה קריוקי מדי. "טו סקוורז" – הן הפתיעו לטובה, אבל הן לא היו מספיק טובות ואני מאשים גם פה את המנטורית שלהם – פולה! לתת שיר רוק ללהקת R&B? ממש חבל לי עליהן. אני לא רואה אותן ממשיכות הלאה, אבל נראה לי שזה היה צפוי בהתחשב בזמן המסך המועט שהן קיבלו בתוכנית. אני אתן להן את הציון 7.5. 30+ - לירוי בל – אני חייב להגיד שאני לא יודע מה להגיד עליו... אז אני פשוט אגיד שהוא היה בסדר, אבל לא משהו לכתוב עליו הביתה. גם אני לא בטוח עד כמה הסגנון שלו יתאים לתוכנית. מבחינת ציון... אני אתן לו 7. טייגר באדביל – היה בינוני מינוס. בכלל לא התלהבתי, לצערי. עדיף שיידבוק בקריירת ה-DJ שלו, כי הוא נשמע כמו משהו שהגיע משנות ה- 70 או ה- 80 ובשוק הנוכחי נראה לי שיהיה קשה מאוד למצוא לו מקום. בכל מקרה נראה שניקול התרגשה... ממני הוא מקבל 7. ואני נדיב. כריסטה קולינס – אז מתברר שכבר הייתה לה קריירה בתחום כשהיא הייתה ילדה. אולי בגלל זה היא נשמעת יחסית מאוד מקצועית, למרות שבהתחלה היה אפשר לשמוע את העצבים שלה עפים... מזל שמאמצע השיר והלאה היא הייתה הרבה יותר טובה. אני בהחלט מקווה שהיא תקבל את ההזדמנות השנייה שלה בתוכניות החיות, למרות שהקול שלה לא כזה מדהים ומיוחד. מבחינת הביצוע עצמו אני אתן לה ציון 7. ג'וש קרייצ'יק – מתברר שלבחור יש ילדה בת 13(להזכירכם הוא בן 30) ששימשה השראה לביצוע שלו בתוכנית. אין ספק שהוא טוב, אבל אני מודה שאני לא בטוח עד כמה הוא יכול להצליח התעשייה ובתוכנית. לא ממש התלהבתי מהביצוע, למרות שהוא הצליח להראות בו מה הוא מסוגל לעשות. בכל מקרה מבחינת הביצוע אני אתן לו 6. וזה לא בגלל שהוא לא היה טוב, זה רק בגלל שהביצוע שלו לא עשה לי כלום.

רשמתי בקיצור בשרשור של 7../images/Emo58.gif

שלסיימון יש בעיה, יותר מדי בנות טובות לעומת L.A שאולי בסוף תהיה לו קבוצה טובה, אל להדיח 4 ממש פשוט, יש לו קבוצה 8 הכי גרועה לדעתי... הייתי מוותרת על הבנים בכלל

limors2

Well-known member
ראיתי קצת יותר בריכוז הפעם../images/Emo58.gif

אבל זה היה לפני יומיים אז כבר הספקתי לשכוח הכל
רק שממש אהבתי את מלאני, ושמאד חיבבתי את סטריאו הוגז. והייתי מחבבת את ברנן אם הוא לא היה תחת.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

חיכיתי לפרק ההופעות הזה כי הרבה אנשים שאהבתי הופיעו בו. בנות- ג'זלין- אני מאוד אהבתי את האודישן שלה וממש קיוויתי שהיא תתקדם אבל אני חוששת שההופעה הזו קצת הרסה לה. לא היה שום דבר מיוחד כאן ושום דבר שגרם לה לבלוט מול הבנות האחרות. הופעה משעממת. רייצ'ל- ניסיתי לחשב בת כמה היא ומתי יצא השיר הזה, והגעתי למסקנה שיש מצב שרק בשלב בית השופטים היא שמעה אותו לראשונה... לגביי הביצוע שלה, היה בסדר, הרבה פחות מרשים מההופעה שלה בבוטקמפ לשיר של ביונסה. אני לא ממש מבינה את הבחירה הזו ולא כל כך הבנתי גם ממה סיימון כל כך התלהב. טיה- כבר שכחתי מה היא שרה אבל זכור לי שלא אהבתי את ההופעה שלה. מלאני- אהבתי, היא מצוינת. בנים- ברנן- יש לו קול טוב, אבל ההופעה הייתה קצת נשכחת. טים- נשמע טוב, בחור חביב אבל אני חושבת שיש אנשים בולטים יותר בקטגורייה. מרקוס- נתן ביצוע מצוין. יש לו קול טוב מאוד ואהבתי את ההופעה שלו. כריס-אני ממש בעדו. יש לו משהו מיוחד ואהבתי את הביצוע הזה. אוברז- ג'וש- ביצוע טוב, היה מרגש למדיי. לירוי- התאכזבתי, הוא היה טוב יותר בשלבים הקודמים לדעתי. טייגר- הסכמתי עם ניקול, קול טוב אבל לא ברור מי יילך לקנות את האלבום שלו. קריסטה- היה ביצוע טוב, אני אוהבת את הקול שלה. להקות- סטריאו הוגס- איזה ביצוע מעולה! 2 סקוורד- זה היה חיקוי לא מוצלח למקור. אילוז'ן קונפיוז'ן- לא שמענו מהם כל התחרות וגם בשלב הזה לא ממש הצלחנו לשמוע. אינטנסיטי- אחלה ביצוע, ניק נשמע מעולה.

NP16

New member
אנסה לא כזה לחפור הפעם..

בנות: ג'זלין לצעריי הייתה גרועה היא כנראה לא תיכנס, חבל יש לה קול מיוחד אבל שתפסיק להתבכיין היא רק בת 16 יהיה לה הזדמנויות. (בתכלס, גם ה30 פלוס יש להם,הרי הנה יש את לירוי שהוא בן 59. איך זה עובד, אם מישהו מודח עכשיו, הוא לא יכול לחזור לעונה הבאה? כי מצד אחד, הם לא הגיעו לשידור חי...) מלאני מדהימה עם הקול הכי טוב לדעתי בכל הנבחרת,חייבת להיות בפנים, טיה לדעתי הייתה די גרועה אני חושב שאין לה סיכוי להצליח בשידור חי מי יצביע לה?היא לא מחזיקה שיר מהתחלה עד הסוף וגם לא עד האמצע,אבל אני באמת חושב שהיא תיכנס. רייצ'ל הייתה מעולה ולדעתי מגיע לה להכנס לפי מה שראינו ב8 הפרקים אבל כשראו את התגובה שלה זה היה נראה לי בכי קשה ולא בכי של שמחה,בייחוד כשסיימון אומר על מישהי שכולם חשבו שתעבור.יש לי הרגשה רעה בקשר לזה. אבל אולי זה פשוט ג'זלין שדיבר עליה. להקות: וואו נראה לי לפאולה יש בחירה קשה,הסטריאו הוגז בעיקרון היחידים שהיו ממש טובים אבל הייתי רוצה לקחת את החבורת ילדים,אולי עם קיצוץ ב2,אוסטין הזה ממש טוב הוא היה צריך ללכת לבנים. 2 הלהקות האחרות היו גרועות. נראה לי הבנות שהרכיבו לא ייכנסו, הן לא מספיק טובות אחרי שראיתי את כל ה-8, התשובה לדעתי עדיין יכנסו. בנים: זה ממש מוזר, לא אהבתי אף אחד ,אבל אחרי 2 הפרקים האחרונים אני פשוט למדתי לאהוב את כולם!!! ממש כולם מלבד בריאן. ובטח יעשו לי דווקא ובריאן ייכנס. ממש התלהבתי מברנן הפרק, לא זכרתי שהוא כזה טוב, יש לו קול מדהים וגם מרקוס היה מעולה..אה גם את כריס רנה אני לא מצליח לסבול אפילו לא יכלתי להסתכל על הביצוע שלו ואני חושב שהוא סתמי נורא...אני מקווה שברנן ומרקוס ייכנסו עם עוד 2 מהפרק הקודם, למרות שהבחור קאנטרי לא יפריע לי הקטע שאני מעדיף את הילד ששר קאנטרי פרק קודם. שניהם גם לא יציק לי. אוברז: טייגר יש לו קול מהמם!!!!!!!!! ג'וש כמובן גם מדהים ובטוח בפנים למרות שאני לא מצליח לגמרי לגמרי להתחבר. השאר היו חמודים אבל אני לא חושב שבאמת מישהו יצביע להם... טייגר ג'וש וסטייסי חייבים להכנס כמו שחשבתי, מאוד אהבתי את טייגר הפרק. הרביעי לא אכפת לי, יכול להיות שזה יהיה ג'יימס אבל אני באמת לא ממש בעד אף אחד מלבד שלושתם אז אני פשוט מקווה שאני לא טועה בזה והם בפנים לפחות בקשר לטייגר כי ג'וש וסטייסי זה 100 אחוז.

LeAnnDylan

Well-known member
לפי הגרסה הבריטית

מתמודדים שהגיעו לבתי המאמנים ולא הגיעו ללייב שואוז, יכולים להיבחן שוב בעונה הבאה. לא יודעת אם זה יהיה תקף גם בגרסה האמריקאית או שיעשו כמו באיידול שהטופ 50 אחרונים לא יכולים להיבחן בעונה העוקבת. למרות שנראה לי ששינו את זה כבר גם באיידול

NP16

New member
אוקיי תודה... זה טוב אם שינו באיידול

כל עוד לא נבחנת מול הקהל מגיע לך לחזור.

למעלה