../images/Emo58.gif-ים למכביר, אם אתם מתעקשים. ../images/Emo13.gif
אני אפתח בכך שאציין שבגלל שאני חולק על לא מעט ממה שדילן כתבה על ההופעות, אני גם אוסיף ציונים הפעם... אגב, אני תוהה עד כמה הושפעתי מכך שלא הכרתי את רוב השירים שבוצעו בתוכנית הפעם בהתרשמויות שלי. אז ניגש לעניין... בנות - טיה טוליבר – ביצוע טוב, אבל חורק. אני עדיין בדיעה שבאודישן שלה ניקול ופולה היו צריכות לדבוק בעמדה שלהן – להגיד לה לא. הייתי נותן לה 8 על הביצוע הזה. מלאני אמארו – הייתה מצוינת, אבל אולי קצת קריוקית מדי. אחד הביצועים הטובים ביותר מהקבוצה של סיימון. היא מקבלת 9 ממני. רייצ'ל קרואו – אני חייב להגיד שהביצוע שלה הפעם היה... נוראי! אני מאשים בעיקר את סיימון בזה בגלל הבחירה של השיר שלה. זה שיר שנותנים לילדה בת 13 לבצע? כל כך חבל לי. לצערי אני נאלץ לתת לה 4. ג'זלין ליטל- כצפוי הייתה מדהימה, אבל אני לא יודע מה לחשוב על הלחץ והעצבים שלה לפני כל הופעה שלה. זה אמיתי? זה מבוים? אני לא יודע, כי אם היא באמת כל כך לחוצה הייתי מצפה שהיא תזייף ושיישמעו את בקול שלה, אבל לא שמעתי את זה... בכל מקרה, הייתי רוצה לראות אותה בהופעות החיות, אבל אם היא באמת נלחצת כל כך במעמדים האלה, אז אולי עדיף שלא. היא מקבלת ממני 9.5 על הביצוע. בנים - מרכוס קנטי – אני לא מכיר את השיר שהוא ביצע, אבל מצאתי את הביצוע שלו בינוני מינוס. אני חושב שממש היה אפשר לשמוע את המתח והעצבים בקול שלו כשהוא שר והוא זייף לא מעט. אני נותן לו 4. כריס רנה – היי לרגע חשבתי שבריאן בראדלי הוא הראפר היחיד בתחרות, אבל מתברר שגם כריס רנה יודע לעשות ראפ. מבחינת הביצוע... אני לא יודע מה להגיד כי רוב השיר נשמע היה שאני שומע את הטראק שמנוגן ברקע ולא אותו. ממה שהיה ברור שזה היה הקול שלו, הוא היה בסדר, אבל לא מדהים. אני נותן לו 6 על הביצוע. טים סייפרס – עכשיו הוא נשמע כמו זמר קאונטרי אמיתי(הי רק שיהיה ברור זה מה שחשבתי, לפני שריהאנה אמרה את זה!). הביצוע היה סביר, אבל היה די משעמם. אני לא יודע אם זה בגלל השיר או בגלל טים... לא התלהבתי. אני אהיה נדיב ואתן לו 6 על המאמץ. ברנין האנט – טוב, כצפוי הוא נשמע טוב, אבל הוא באמת זייף קצת. הביצוע לא היה מדהים ודי ישנוני אבל הוא עשה את העבודה שלו. אני אתן לו 7 על הביצוע. בכל מקרה, לטעמי הוא אחד המועמדים היותר מוצלחים, מבחינת החבילה כולה, של LA, וקשה לי להאמין שהוא לא ימשיך הלאה, אבל לכו תדעו... להקות - אינטניסטי – יחסית לפעם ראשונה שהם מופיעים ביחד הם היו לא רעים בכלל, אבל אני לא רואה את כל החבורה הזאת עוברת הלאה להופעות החיות. אני מהמר שלכל היותר 4 מתוך ה- 10(ניק, אמילי, אילונה ואחד/ת מהצמד אוסם) ימשיכו לתוכניות החיות בלהקות אחרות. בכל מקרה הם מקבלים ממני 8 על הביצוע. אגב, אני חייב לציין שלטעמי הם היו צריכים לגשת אל הלהקה שלהם כאחת מהלהקות שמתחרות ב"סינג-אוף"(אני לא ראיתי את התוכנית, אבל ראיתי קטעים ממנה), משמע... איזה סוג של מקהלה או להקת אקפלה. אילוז'ן/קונפיוז'ן – ממה שכן ראו(וזה לא היה הרבה) הם היו בסדר, אבל יש לי ספק גדול אם הם מתאימים לתוכנית. בגלל שראו כל כך מעט מהם, אני לא אתן להם ציון. דה סטריאו הוגז – פה אני חושב שיש לנו אותו מקרה כמו שהיה השנה עם "דה קיז" בבריטניה... סולן ועוד כמה חבר'ה מאחור שעושים לו קולות רקע ומתנועעים. הביצוע היה טוב, אבל זה בזכות הסולן. מבחינת "להקה", נראה לי שהם לא סוג הלהקה שמתכוונים אליה בתוכנית, לכן אני לא חושב שהלהקה תמשיך הלאה, אבל אני לא אופתע אם הסולן שלהם ימשיך הלאה כחלק מלהקה אחרת. בכל מקרה הם מקבלים ממני 8 על הביצוע, כי הוא היה קריוקי מדי. "טו סקוורז" – הן הפתיעו לטובה, אבל הן לא היו מספיק טובות ואני מאשים גם פה את המנטורית שלהם – פולה! לתת שיר רוק ללהקת R&B? ממש חבל לי עליהן. אני לא רואה אותן ממשיכות הלאה, אבל נראה לי שזה היה צפוי בהתחשב בזמן המסך המועט שהן קיבלו בתוכנית. אני אתן להן את הציון 7.5. 30+ - לירוי בל – אני חייב להגיד שאני לא יודע מה להגיד עליו... אז אני פשוט אגיד שהוא היה בסדר, אבל לא משהו לכתוב עליו הביתה. גם אני לא בטוח עד כמה הסגנון שלו יתאים לתוכנית. מבחינת ציון... אני אתן לו 7. טייגר באדביל – היה בינוני מינוס. בכלל לא התלהבתי, לצערי. עדיף שיידבוק בקריירת ה-DJ שלו, כי הוא נשמע כמו משהו שהגיע משנות ה- 70 או ה- 80 ובשוק הנוכחי נראה לי שיהיה קשה מאוד למצוא לו מקום. בכל מקרה נראה שניקול התרגשה... ממני הוא מקבל 7. ואני נדיב. כריסטה קולינס – אז מתברר שכבר הייתה לה קריירה בתחום כשהיא הייתה ילדה. אולי בגלל זה היא נשמעת יחסית מאוד מקצועית, למרות שבהתחלה היה אפשר לשמוע את העצבים שלה עפים... מזל שמאמצע השיר והלאה היא הייתה הרבה יותר טובה. אני בהחלט מקווה שהיא תקבל את ההזדמנות השנייה שלה בתוכניות החיות, למרות שהקול שלה לא כזה מדהים ומיוחד. מבחינת הביצוע עצמו אני אתן לה ציון 7. ג'וש קרייצ'יק – מתברר שלבחור יש ילדה בת 13(להזכירכם הוא בן 30) ששימשה השראה לביצוע שלו בתוכנית. אין ספק שהוא טוב, אבל אני מודה שאני לא בטוח עד כמה הוא יכול להצליח התעשייה ובתוכנית. לא ממש התלהבתי מהביצוע, למרות שהוא הצליח להראות בו מה הוא מסוגל לעשות. בכל מקרה מבחינת הביצוע אני אתן לו 6. וזה לא בגלל שהוא לא היה טוב, זה רק בגלל שהביצוע שלו לא עשה לי כלום.