Platinum Hit S01E07

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo44.gif Platinum Hit S01E07 ../images/Emo44.gif

אחרי שבראבו ניסו להרוס לנו את החיים במציאת פרק 6 אונליין, בסוף טל ניצחה אותם ומצאה לנו קישור. למדנו שהאתגר השבועי היה כתיבת פזמון על סיכון והמתמודדים היו צריכים לשיר אותו ברחוב אל מול קהל חי. שלושת המתמודדים שקיבלו הכי הרבה כסף היו המנצחים (ג'קי, ג'וני וג'ס). על כל קבוצה היה מוטל להפוך את השיר שלה לשיר בז'אנר שונה מהמקור. ג'ס וניק בחרו לבצע שיר פופ, ג'וני ובריאן בחרו ברגאיי וג'קי, סקוטי סונייה שהייתה בעלת חסינות בחרו בקאנטרי. הקבוצה של ג'קי הועמדה להדחה, סונייה הייתה חסינה ומבין סקוטי וג'קי, השופטים החליטו להדיח את ג'קי. כל זה היה פרק 6. עכשיו ניגשים לצפות בפרק 7 צפיה מהנה

LeAnnDylan

Well-known member
דעתי על הפרק

מיד לאחר הדחה של ג'קי, ג'ול נכנסת לחדר המרכזי עם כל המתמודדים ומודיעה להם שהאתגר הבא שלהם מתחיל מאותו הרגע. היא מבקשת מכל המתמודדים לכתוב את שמם על פיסת נייר ולהכניס את כל השמות לכובע של ניק. ג'ול אומרת להם שהשמות שהיא תשלוף מהכובע יהיו הקבוצות. השם הראשון שהיא שולפת - ג'ס ומצטרף אליה - סקוטי הקבוצה השניה היא - ניק וג'וני. ניק לא עושה רושם של מוטרד מידי מהענין. ג'וני לעומת זאת מבואס לגמריי וחוזר לגן חובה וקורא לניק, דיק דיטולי (ניק ניטולי)
אני אוהבת שמתמודדים מתנהגים בבגרות שכזו
מה שאומר שהקבוצה השלישית היה בריאן וסונייה לאתגר, אומרת ג'ול, יש להם שעתיים בשביל לכתוב כמה שיותר פזמונים. מאיזה ז'אנר שיבחרו. מדוע, אומרת ג'ול, יגלו המתמודדים רק למחרת בבוקר. סקוטי אומר שבעיניו ג'ס היא החוליה החלשה מבין אלה שנותרו. ביום למחרת המתמודדים נפגשים עם אוון ברגטו שהוא אחד מהאחראים על The Writing Camp. הוא מכניס את המתמודדים בקבוצות לחדר ומבקש מהם לשיר שיר כבקשתו. סקוטי וג'ס נכנסים ראשונים והוא מבקש מהם לבצע לו שיר שיתאים לזמר אר אנ בי. אין להם משהו מוכן והשירים שג'ס כתבה לא קרובים לבקשה של אוון אז סקוטי מחליט להפוך את אחד השירים שלו למשהו שקצת יזכיר את הבקשה של אוון. אוון אומר לו שהוא אוהב את הפזמון ושהוא יכול לשמוע את זה על ג'סטין ביבר. אחריהם נכנסים בריאן וסונייה שהצליחו לכתוב רק פזמון אחד בשעתיים עבודה ביום שלפניי. אוון מבקש מהם לבצע שיר עבור זמרת נשמה. הם אומרים שיש להם רק שיר אחד בסגנון פופ אבל בריאן אומר שהם יסתגלו. הוא מקווה שבכך שהוא ינגן את זה שונה על האורגן, סונייה תוכל להתאים את עצמה לפזמון כי זה הסגנון שלה. אוון אוהב את התוצאה ואומר שהוא רואה את השיר על ביונסה. ג'וני וניק עכשיו נכנסים. ג'וני מחוייך ניק במבט חתום שלא משתנה. נראה קצת כמו דיק
אוון אומר להם שגאווין דגרואו יצטרף אליהם עכשיו. ג'וני וניק מתרגשים. גאווין מבקש מהם לבצע איזה שיר שיתאים לסגנון שלו. ג'וני שואל את ניק אם הוא רוצה להופיע ראשון, ניק אומר לו שיתחיל הוא. ג'וני שר משהו וגאווין אומר לו שהוא אוהב את זה ורואה את זה מתאים לסגנון שלו ואז יוצא מהחדר. ניק מתוסכל מזה שלא נתנו לו לשיר גם. המשימה היא מן הסתם להמשיך את השיר שביצעו עבור אוון לשיר מלא. ג'ול אומרת להם לנסות לא לאכזב את מי שעתיד להיות הבוס לעתיד שלהם. כיוון שגם אוון שיצטרף לפנאל השופטים. יש להם עד הערב למחרת לסיים את השירים. בתקציר של הפרק הקודם ומתחילת הפרק הזה עשה רושם שניק הולך להיות הדיק בסאשן כתיבה בינו לבין ג'וני אבל איך שזה נראה כרגע, ניק מציע המון רעיונות וג'וני פשוט מבטל את כולם מבלי להציע שום רעיון משלו. ביום השני של הכתיבה זה לא משתנה. ג'וני לא מוכן לקחת שום רעיון של ניק. ניק מתעצבן ומרים ידיים. ג'וני כותב את כל השיר לבדו. ניק חושב שג'וני ינסה לכתוב את השיר הכי גרוע שיש כדי שכשיאלו מה הוא תרם לשיר ג'וני יגיד שניק לא עזר בכלל ואז ידיחו אותו. אני מקווה מאוד שזה לא מה שיקרה אבל נראה לי שזה בלתי נמנע
ההופעות- ג'ס וסקוטי עולים ראשונים ושרים שיר לג'סטין ביבר. בהחלט נשמע כמו משהו שביבר ישיר. זה חמוד, זה קליט ועושה רושם שאוון אהב את זה. סונייה ובריאן עולים עכשיו לבמה ושרים שיר שכתבו לביונסה. אני אישית לא אהבתי בכלל את השיר. עכשיו תורם של ג'וני וניק. רק ג'וני עולה לבצע את השיר שכתב לגאווין דגרואו. השיר נשמע כמו משהו ג'וני טיפוסי. לא התלהבתי ממנו יותר מידי וניק עושה פרצוף של זה הסוף שלי. אבל עם השופטים האלה אין לדעת. השופטים מעמידים את כל המתמודדים על הבמה ושואלים אותם איך היה לעבוד אחד עם השני. כמובן שניק וג'וני הופכים את זה למריבה נוספת שהשופטים מיד עוצרים. השופטים בוחרים את סונייה ובריאן כזוג המנצח. מה שמותיר אותנו עם ניק וג'וני וסקוטי וג'ס. השופטים בוחרים בניק וג'וני כקבוצה המפסידה (שוקר...) הם מתחילים לשאול אותם על כל התהליך של הכתיבה וזה הופך למשהו ממש דוחה שקארה בסוף מתעצבנת ואומרת להם שזה מספיק והם סיימו. השופטים אומרים להם שעל סמך היום ומה שהם ראו עכשיו, לשניהם מגיע לעוף. הם שולחים את שניהם חזרה לחדרים כדי שיוכלו לדון בהחלטה. ניק וג'וני חוזרים לשופטים כדי לשמוע את ההחלטה. השופטים מודיעים לניק שהוא.... בטוח! אמג! יש!!! נפטרים מג'וני!! ווהוו!!!%^%$^$^ ג'וני שולח לניק מבט נגעל ולא מאמין אחרון סטייל "אני לא מאמין שהעדפתם את הדושבג הזה על פניי" איכס אני כל כך שונאת את ג'וני עם כל הצביעות שלו וזה שהוא חושב שהוא טוב יותר מכולם. גועל! הוא עשה את זה גם שבוע שעבר עם בריאן. אומנם הוא חבר של בריאן אז הוא לא עשה את זה בצורה דוחה כמו עם ניק, אבל עדין היו שם המון קטעי התנשאות. יופי שנפטרנו ממנו. בעיני לא הגיע לו לזכות. ניק, בריאן או סקוטי צריכים לזכות. עושה רושם שההחלטה של השופטים הפתיעה גם את יתר המתמודדים שנראו מאוכזבים. ניק אומר להם שהוא מבטיח להיות נחמד יותר איתם ואז תוקע איזה משפט של אני יודע שזו תחרות ואני אהיה מקום ראשון
אגב הנה הסיבה שאני מעדיפה את ניק על פני ג'וני. זו תחרות, וכדי לזכות בה, כל אחד צריך להאמין שהוא הכי טוב שם. וזה בסדר להאמין בעצמך. לא מפריע לי שכל אחד שם אומר אני הכי טוב, אני צריך לנצח. מעצבן אותי שג'וני מבטל אנשים אחרים שלא מתאימים לו. ג'וני מעבר לזה שהוא חושב שהוא הכי טוב, באמת מאמין שיש כאלה שגרועים שם. לניק לפחות הייתה ההגינות להגיד לג'וני אני חושב שאתה טוב אבל היחס שלך מזעזע. שזה בערך אותו הדבר שאפשר להגיד על ניק. אני לא חושבת שזה נכון לקבוע שניק הכי פחות מוכשר שם מבין היתר, כי הוא לא. הוא מאוד מוכשר ויש לו שמיעה מוזיקלית נהדרת וכישרון ליצירת להיטים.

מסכימה עם הפסקה האחרונה שלך

ההתנשאות של ג'וני על כולם והירידות על ניק לא הוסיפו לו. מניק זה כאילו אנחנו כבר רגילים לזה כיוון שככה הכרנו אותו. ג'וני היה נראה נחמד יותר וכזה שקל לחבב. הפרק הזה בדיוק כפי שקארה אמרה, ראינו את כל התכונות הרעות שלו צפות. ומכלול התכונות הרעות שלו גדול יותר מזה של ניק.

דווקא חשבתי שזה מה שהשופטים יעשו

בעיקר בקטע שניק ביקש מגו'ני להישבע באמא שלו.... היה שקוף שהוא הפסיד בכוונה בשביל שניק ילך הביתה. הרי לפני שידעו איזה שיר הכי פחות טוב, הוא אמר נפטרים היום מניק... אין לי ספק שהשופטים צפו בהקלטות גם, הם ראו שהוא לא נתן לו לעבוד ושניק אמר את האמת, כמה שלפני כן העדפתי את ג'וני, כי ניק הכי מתנשא בעולם, הפעם ג'וני עבר כל גבול... וכמובן הכי חבל לי על ג'קי משבוע שעבר... דרך אגב.. היום כבר יש אפילו הורדה של שבוע שעבר..חחח

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא מאמינה שהשופטים צופים בהם

בגלל שזה ריאלטי ותחשבי שרוב הדברים שקורים שם קורים הרבה לפני שהספיקו לערוך אותם, אלא אם כן השופטים מטיילים להם שם מחוץ לסטודיואים אני לא רואה איך הם יכלו לדעת מה המתמודדים אמרו. מה שכן, וזה נראה לי הרבה יותר הגיוני, העורכים של התוכנית בוודאי צופים בכל המתרחש ב"לייב" ויכלו אולי להגיד לשופטים מי עשה מה. למרות שאם לומר את האמת לא נראה לי שהיה אכפת להם כל כך מי תרם מה לשיר. ג'וני מבחינת נכס לתוכנית הוא דיספוזבול. ניק לעומת זאת, עם כמה שהוא מעצבן אנשים, מביא רייטינג. ברגע שגם ג'קי עזבה וגם ניק יעזוב, מי יעשה להם רייטינג? אני בטוחה שזה היה שיקול גדול יותר מבחינתם.

אני לא יכולה לסבול את ניק באופן כללי

אבל לאורך כל הפרק הזה הייתי לגמריי בעדו. אהבתי את מה שהראו שהוא הציע לשיר. חשבתי שההצעות שלו היו טובות יותר ממה שהראו את ג'וני שר. ובסופו של דבר השיר הגמור היה מזעזע ברמות. אני לרוב באמת אוהבת את הביצועים של ג'וני. לא חושבת שהיה הוק שלו שלא אהבתי, לפחות לא אחד שאני זוכרת. אבל השבוע הוא התנהג בצורה גועלית וכל כך מתנשאת וזה היה טרן אוף רציני ממנו. בריאן בעיניי הכי מוכשר שם וזה שהוא בוגר יותר מכולם בגיל נותן לו בונוס בעיניי. הוא הרבה יותר רגוע ולוקח דברים בפרופורציות. יש לו ניסיון עשיר גם בכתיבה וגם בעיבודים. הוא הטוטאל פאקג' מבחינתי. הייתי שמחה לראות את סקוטי גם מגיע לגמר. הוא בעיניי מוכשר מאוד. אומנם בניגוד לבריאן הוא יותר מידי "מצומצם" כלומר, יש לו ז'אנר מאוד ספציפי שהוא ממש טוב בו. ג'וני עד עכשיו היה המועמד מבחינתי למקום השלישי. עכשיו נראה לי שמבין הנותרים אולי ניק באמת הכי מוכשר (מבין סוניה וג'ס ז"א) אבל לא מפריע לי לראות אף אחד מהם מסיים שלישי.

DarkestQueen

New member
אני לא מאמינה!

איך יכלו להשאיר את ניק הדוחה הזה להעיף את ג'וני? הוא הרבה יותר מוכשר ממנו ובאמת שהיה לו סיכוי לנצח. מה השופטים חשבו לעצמם שהם העדיפו את ניק?? מישהו מוכן להסביר לי מה מוצאים בו ולמה חושבים שהוא מתמודד מוצלח? הרי ברור שכל השאר שונאים אותו. השירים שלו נשמעים בדיוק אותו הדבר תמיד וחוץ מבתוכנית הראשונה הוא לא זכה בשום אתגר מאז. למה העדיפו אותו?

LeAnnDylan

Well-known member
אני אסביר לך מה מוצאים בו

או לפחות מה אני מוצאת בו. עם כמה שניק בוטה, לאורך כל התוכנית, כל משפט שהוא הוציא מהפה שלו- היה בדיוק מה שאני חשבתי. רק שאני במקומו, אוליי לא הייתי אומרת את אותם הדברים. יש כאלה שיקראו לזה טאקט. ניק הוא אולי חסר טאקט ואומר כל מה שעובר לו בראש, אבל בדיוק כפי שהוא אמר, כשזה מגיע לסשני הכתיבה- במשך שישה שבועות, כל מי שעבד איתו, הופתע לטובה ואמר אח"כ "אוקיי, ניק לא כל כך נורא" או "חשבתי שזה יהיה סיוט לעבוד איתו אבל היה ממש קל" וכל אחד ואחד מהמתמודדים האחרים אמר את זה עליו. הוא לא שינה את ההתנהגות שלו גם הפעם. הוא נכנס לאולפן במטרה לעבוד על השיר ביחד עם ג'וני ולהצליח להוציא מהשיר את המיטב. ג'וני עוד מלפני שהתחיל לעבוד על השיר כבר שלל את ניק. כשג'ול קראה את השמות של המתמודדים שיעבדו יחד, ניק לא נראה מוטרד מהעובדה שג'וני יעבוד איתו. ג'וני מלכתחילה סימן איקס גדול על הסאשן הזה ועשה פרצופים. אז זה שניק היה זה שאמר בפרצוף של ג'וני "אוקיי אני לא אוהב אותך, אתה לא אוהב אותי, אבל בוא נשים את המחלוקות שלנו בצד וננסה לעבוד יחד" רק הפך אותך לבוגר יותר מבחינתי. כיוון שזה בדיוק מה שג'וני היה צריך לעשות. לשים את המחלוקות שלו עם ניק בצד. ובסוף כשהוא השתמש בזה כלפיי ניק היה דוחה בעיניי. הרי זה בדיוק מה שאומר בפניי המצלמות, שהוא לא סובל את ניק. אז למה ניק יצא דושבג מהענין? כי הוא אמר את זה לג'וני בפנים? ניק לא שנא את ג'וני מלכתחילה. היחידה שהוא באמת שנא הייתה ג'קי. וגם איתה ניק הצליח לעבוד בצורה מכובדת ולהוציא שירים טובים בעזרת עבודת אולפן משותפת ונעימה. גם עם ג'וני הוא עבד בעבר בצורה מוצלחת כשזה היה השיר שלו. הוא קיבל את הרעיונות של ג'וני וגם כשלא חשב שכולם התאימו הוא גרם לכל מי שהשתתף בכתיבה להיות חלק מהשיר. למה ג'וני לא יכל לעשות את אותו הדבר? בגלל שהוא מתנשא ואידיוט. את חושבת שכל השירים של ניק נשמעים אותו הדבר. בעיניי כל השירים של ג'וני נשמעים אותו הדבר. זה כבר ענין של טעם ואין פואנטה להתווכח על זה אבל מבחינת עובדות שהוצגו לנו בתור צופים- לאף אחד לא הייתה בעיה לעבוד עם ניק עד אותו הסאשן. אם המתמודדים האחרים שנאו אותו זה בגלל ההתנהגות שלו באופן כללי ולא בגלל המקצועיות שלו באולפן. ג'וני היה נחמד אליהם בפנים וצבוע אליהם מאחורי הגב ולכן הם העדיפו אותו. מענין אותי לדעת מה המתמודדים האחרים חושבים עליו כשהם רואים עכשיו את כל מה שהוא אמר עליהם מאחורי הגב...

DarkestQueen

New member
מה ג'וני אמר על מתמודדים אחרים מאחורי הגב?

מצטערת שאני לא חולקת איתך את אותה דעה. ג'וני היה אחד הכותבים היותר מוכשרים שם. כל השופטים הכירו בזה ובכל זאת בחרו להתעלם מזה. אגב שופטים, מה ג'ול בכלל עושה שם? חוץ משיר וחצי שהיא כתבה לפני יותר מעשור, היא לא כתבה ולו שיר אחד שהותיר חותם על עולם המוזיקה או אחד כזה שאפשר לקרוא לו "סביר", בשביל להיות שופטת בתוכנית. אגב שלא תטעי לחשוב שבעיניי קארה יותר מוצלחת ממנה. היא כותבת השירים הכי מטופשת שיכלו למצוא. אבל כנראה שכותבי שירים מוכשרים עם סטייל לא הסכימו לשפוט בתוכנית ריאלטי של ערוץ נידח אז נותרנו עם קארה. אבל לפחות היא כתבה כמה שירים שהצליחו לאמני פופ ששרדו שבוע במצעדים. למי ג'ול כתבה שירים? היא קוראת לעצמה lyricsonb למה? איזה lyrics מוצלח היא אי פעם כתבה מעבר ל-Hands? שגם בו הפזמון שלו כל כך לא מובן לי ומתסכל אותי כל פעם מחדש. ג'וני אמר את זה פעם בעבר. ניק כותב שירים מטופשים עם ליריקה רדודה. ג'וני הוא זמר/כותב אמיתי עם שירים טובים, הן מבחינת ליריקה והם מבחינת לחנים. "השופטים" האלה שהביאו שמנסים לעשות רושם של פלצנים שמחזיקים מליריקה איכותית היו צריכים לחשוב מי מבין השנים כותב שירים מוצלח יותר והם היו עושים את הבחירה הנכונה. במקום זה הם בחרו להשאיר את מי שעושה להם יותר דרמה. אבל כנראה שהצליח להם כי התוכנית השבוע גרמה ליותר באז אינטרנטי מאשר כל העונה יחד.

LeAnnDylan

Well-known member
תגידי את אמיתית?! ../images/Emo12.gif

אין לי כוח לצפות שוב בפרקים קודמים כדי למצוא לך בדיוק איפה ג'וני אמר מה למי אבל בתור מעריצה שלו הייתי מצפה שתשימי לב לכל הקטעי התנשאות שלו בכתיבה כשהוא אמר לא פעם שהוא מרגיש שהוא תרם יותר ושמי שאיתו מציע רעיונות "גרועים". לגביי הליריקס שהוא כותב, אני אישית לא נפלתי מהליריקס הנוגה והעמוק שלו וכשבראשם השיר הכי אידיוטי שלו walk through walls
אין ספק, ליריקה גאונית, רייט? בכל אופן נראה לי מטופש ממש להתווכח על זה. אני אישית מעדיפה את ניק גם אם מבחינת ליריקס הוא לא הכי מוצלח. מה שהכי הפריע לי בהודעה שלך זה מה שכתבת על ג'ול. טרחת להקשיב לשירים אחרים שלה מעבר להנדס שהחלטת לצאת בהכרזה כזו נועזת? ג'ול ידועה בשל כתיבת השירים שלה ושמה הולך הרבה לפניה. להגיד שהיא לא יודעת לכתוב שירים זו בורות. היא כתבה מאות שירים ונכון יש מוצלחים יותר ומוצלחים פחות, מבחינתי בעיקר העיבודים מוצלחים פחות. אבל מבחינת ליריקס, היא סוג של גאון מוזיקלי! הייתי שולחת אותך לקרוא כמה מהשירים המוצלחים שלה אבל יש כל כך הרבה שאני יכולה פשוט לשלוח אותך לכל אלבום שיצא אחרי ספיריט (או לפניו) כדי שתיווכחי בכך בעצמך. היא לוקחת את הנושאים הכי נדושים שיש ומצליחה לכתוב עליהם בצורה מעניינת יותר, בצורה שעדין לא שמעת עליה. שזה בדיוק מה שהיא וקארה מצפות מהכותבים האחרים, לקחת נושא נדוש ולכתוב עליו בצורה מעניינת. נכון שלא כל מילה ומילה בשיר צריכה להפיל אותי לרצפה אבל מספיק לי שיהיה בית אחד או פזמון ממש חזק מבחינה לירית בשביל להחליט ששיר כלשהו הוא מוצלח. עד היום ג'ול הצליחה לעשות את זה עם 90% מהשירים שלה בעיני. (טוב נו, מינוס אלבום הדאנס פופ ההזוי שהיא החליטה להוציא, שבטח הקליטה כשאקדח היה מוצמד לרקתה. אם כי אפילו בו יש כמה שירים מוצלחים מבחינה לירית כמו אינטוישן, סטנד, אמריקה או 2 ביקאם 1) ואני ממש לא היחידה שחושבת ככה. בעיניי היא אחת מכותבי השירים הכי מוצלחים שיש בעולם המוזיקה היום, אם לא המוצלחת ביותר. לגביי קארה נכון שרוב השירים שלה לא הכי עמוקים אבל היא מתאימה את עצמה לאמן לו היא כותבת את השירים, שזה עוד דבר מאוד חשוב. כפי שבשבוע שעבר הם העירו לג'ס וניק על זה שהשיר שלהם מיועד לקהל צעיר יותר וצריך להיות "פשוט" יותר מבחינה לירית. קארה כותבת להרבה אמני פופ צעירים לכן לא כל השירים שלה כאלה עמוקים אבל אם תנסי להקשיב לשירים שהיא כתבה לעצמה או לאמנים שהם לא אשלי סימפסון או מיילי סיירוס את תראי שגם היא מאוד מוכשרת מבחינה לירית. חוץ מזה אני חושבת שההצלחה לה היא זוכה מדברת בשל עצמה. אם היא לא הייתה כל כך מוכשרת היא לא הייתה עובדת עם כל כך הרבה אמנים. אז בואי רק נאמר שג'וני היה מת לעשירית מהכישרון או ההצלחה של ג'ול או קארה.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזו מלכה

ג'וני הביא את זה על עצמו-מגיע לו לגמרי...

היה שקוף שהוא הפסיד את האתגר בכוונה, הוא אמר עוד לפני שהשופטים אמרו איזה שיר הכי פחות טוב שהיום נפטרים מניק... התכנון שלו לא הלך לא והכי מגיע לו בעולם בקטע הזה, אני שונאת שקרנים ותחמנים.

naama59

New member
על פרקים 6+7

שראיתי אותם ברצף ככה שהם קצת התערבבו לי בראש, עמכם הסליחה
חיבבתי את ג'וני בפרקים הראשונים, אבל אין ספק שהוא יצא טמבל רציני. אין לו סיבה להתלהב מעצמו יותר מידי, כי הוא לא כותב כ-זה מוצלח. הוא מביא משהו נעים ונחמד אבל לא מסחרי בכלל ולא כזה מוצלח מבחינת ליריקס. שיר הרגאיי שלו ושל בראיין נשמע כמו פארודייה על הז'אנר מאשר שיר מנצח
השיר שהוא כותב לנושא של הרואד-טריפס היה מוצלח יחסית אבל עדיין נורא בנאלי - אאל"ט ניק הגדיר אותו כfiller לאלבום של טיילור סוויפט. בדיוק. והראפ שלו בWalk through walls מביך. ג'ון מאייר/ג'ייסון מראז וונאבי כזה. שניהם אוכלים אותו בלי מלח כמובן. ורוב הזמרים שמתאימים לסטייל שלו כותבים לעצמם, ככה שקריירה בתור סונגרייטר הייתה בעייתית בכל מקרה. עם ניק הייתה לי בעיה בהתחלה, כי הוא מאוד בוטה, אבל מה לעשות - זו טלוויזיה כיפית ולפעמים גם יוצא לי להסכים. ההדחות שם מתאומות עם ההפקה, לפי דבריהם, אז גם לא נראה לי שהוא ייעלם בקלות. בהתחלה ממש לא התלהבתי מהסגנון שלו אבל מתברר שהוא כן יודע לכתוב ויש לו אוזן טובה לדברים האלה. מבין כל מי שנשאר אני אוהבת את סקוטי (הHook-ים שלו לא תמיד מוצלחים אבל דווקא שהוא מצטרף לאחרים הוא עושה עבודה טובה). ג'ס חמודה (למרות שלא תמיד הסגנון שלי) וניק/בראיין/סונייה גם לא רעים בעייני אבל זה משתנה מידי פעם.

LeAnnDylan

Well-known member
התוכנית עם ניק לאשיי והניקול שוורצנגר הזו,לא?

אאל"ט שמעתי על זה משהו, ריאלטי מוזיקלי של קבוצות א-קאפאלה או משהו. בטוח אפשר לגגל את זה ולבדוק. אני פשוט לא מספיק מוטרדת

LeAnnDylan

Well-known member
שיערתי לעצמי שאם זה היה מוצלח היינו שומעים על

זה בטח, לא?

לא בטוח. על פלטינום לא היינו שומעים

אם לא את.... אני מורידה עכשיו איזה שני פרקים לראות על מה מדובר..חחח סתם כי דיברו על זה אתמול בE ולא היה לי מושג מה זה

למעלה