פרק 6

digikids

New member
הגורל מפגיש בינינו פעם אחר פעם

אולי צריך לבדוק לאן כל זה מוביל?

../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כל הטלפתיה המאוד מוזרה ביני לבין ניצן :|

../images/Emo58.gifגם זו תמונה יפה.....

ציטוטים ניבחרים מהפרק עדי:"איזה באסה אין יותר טאקי.." אבי:"שיחקתם טאקי?" עדי:"לא אבל עכשו כבר אין.אההה אולי נהיה אלופי טאקי ונווירח כסף בכול התחריות...אתה חושב שאפשר להרוייח כסף בטאקי?" אבי:"אני בספק...." עדי:"טוב אז זה עדייין קוללללללל" ליאה:"אסף הרביץ לך?!" מאור:"לא נתתי לו בעיטה עם האף ובוקס עם ...הטחול" (יובל צוחק) יובל:"אף לא יכול לתת בעיטה...." ליאה:"כואב לך?" מאור:"רק שאני נושם" (יובל צוחק) יובל:"אבל אתה כול הזמן נושם.."

digikids

New member
חח../images/Emo6.gif

מאור ממש נראה מפחיד בתמונה... "אבל אתה נושם כל הזמן" XD

יפתי יש שאלות ששאלתי בקומונה../images/Emo207.gif

דני הוליווד ואף אחד לא עונה לי......:(אולי תענה לי אתה..

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifמשהו שלא הבנתי:

נכון בפרק הראשון נוח אמר שהטכנולוגייה שלהם היא מהחייזרים, אז איך כשגילו את החללית הם אמרו שהם אפילו לא ידעו שהם בחלל?? וחוץ מזה כל הטכנולוגייה לא נגלתה להם בכלל רק עד שצורי פתח את הדלת, אז איך הם השיגו מהחדר ההוא את כל הדברים?

המפתח

המפתח מסמל די אי אן לא אנושי וכמו שאמרו החללית היא עוד מתקופת האבן ....רק שבתקופת האבן היה אבן ולא מתכת .והם ניחשו כול הזמן מאיפו החללית אמרו שזה מיתחת לכדור הארץ ויש כאלה שגילו (איך שהוא כמו הפרק ישראל ברקובי'ץ) זה מאל כדור הארץ.... אז הטכנולוגיה מהחייזרים זו שמוע/ניחוש

digikids

New member
אני זוכר שהוא אמר..

"הטכנולוגיה אצלנו קצת יותר מתוחכמת מהטכנולוגיה שאתה מכיר.."

adidasabc

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo45.gifהם דיברו על הטכנולוגיה ואבי התעניין

מאיפה, אם הטכנולודיה מארה"ב ואז נוח אמר תחשוב יותר רחוק, ואז אבי הסתכל לשמיים ונוח עשה עם הראש כן

למעלה