אולי זה בגלל שזה הפעם הראשונה שאני רואה ת'פרק ות'סדרה..XD עכשיו יש לי מבול שאלות..: XD -רגע,הם כאילו קפצו חצי שנה "קדימה"..? -איפה צורי,הוא לא הופיע בכלל בחלום! [היא מנסה לרמוז שבעתיד הוא ימות..?] -קרן הזו השתמשה שוב בכוחות שלה ואז היא "הכניסה" את כולם לחלום? -עוד בקשר לקרן: איך לעזאזאל היא הגיעה לחדר של שלומי אם בפרק אתמול הסוהרת העבירה אותה לאיזה חדר סגור? -ולאן שלומי לקח אותה? וואי,עכשיו יהיה לי מתח עד יום ראשון
רגע,הם כאילו קפצו חצי שנה "קדימה"..? לא, קרן העיתונאית היא נפילה שמשתלטת על החלומות ועל התת מודע ולכן כל אחד קיבל את החלום שהוא רצה: יובל - להיות עם עדי מאור - להיות עם רונה לי וכו' -איפה צורי,הוא לא הופיע בכלל בחלום! [היא מנסה לרמוז שבעתיד הוא ימות..?] צורי לא הופיע בחלום כי קרן לא יכולה לגרום לנפיל אחר לחלום, אבל הוא ראה שכולם בבית חולמים -קרן הזו השתמשה שוב בכוחות שלה ואז היא "הכניסה" את כולם לחלום? כן -עוד בקשר לקרן: איך לעזאזאל היא הגיעה לחדר של שלומי אם בפרק אתמול הסוהרת העבירה אותה לאיזה חדר סגור? -ולאן שלומי לקח אותה? הסוהרת הוציאה אותה אל מחוץ לכלא, וקרן גרמה לשלומי לבוא ולקחת אותה אל הכמ"ג. מקווה שהבנת
ושמתם לב שרונה לי פוזלת בתמונה השנייה?!והם שמו את אותה תמונה שצלימתי ושמתי בפורום לליטל,שליטלוש יושנת,גנבים!!!(חח,עכשיו אל תציפו אותי בהודעות שהם לא באמת העתיקו שהם צילמו בדיוק באותה סצנה,זה היה רק לשם ה"בדיחה")