A War on Science

sshender

New member
../images/Emo44.gif A War on Science ../images/Emo41.gif

תעודה מרתקת מאוד מבית היוצר של הביביסי על המלחמה של הימין הנוצרי בתאוריית האבולוציה בארה"ב. למי שמעוניין להתעמק עוד יותר הנושא יכול להקדיש עוד שעה ל The Republican War on Science שבוחן את הנושא בהקשר יותר פוליטי.

sshender

New member
בכיף ../images/Emo24.gif

אני שמח שיש לפחות מישהו שאשכרה רואה את כל הסרטים הללו שאני שם פה, והעבודה לא יורדת לטימיון, כי ההיענות כאן.. איך לומר זאת בעדינות... צולעת...
בכל אופן, האם יצא לך כבר לראות את הסרט על המין והאבולוציה ששמתי בתגובה לשירשור שפתח גדישראל? מדובר בחלק מתוך תעודה בת 7 פרקים העוסקת באבולוציה. הפרק הנ"ל מתרכז בתפקיד המין באבולוציה. בין היתר, מדבר הסרט על היתרונות שברוויה זוויגית מול אל-זוויגית, מנסה להציע הסבר למקור פיצול המינים, בוחן את ההתנהגות המינית של חיות בע"ח כולל קרובינו הקופים, ומקנח בהסבר המיניות האנושית תוך כדי גישה של הפסיכולוגיה האבולוציונית (החלק הכי מרתק!). בקיצור - מומלץ ביותר!!!

T r i v i n

New member
אהבתי ../images/Emo45.gif

ראיתי את הסרט הראשון והוא נחמד מאוד. אם יהיה לי זמן אני אצפה גם בשני.

sshender

New member
אני שמח שאהבת ../images/Emo13.gif

אבל השני הוא יותר ראיון עם סופר שכתב ספר על הנושא, והוא די משעמם. דרך יותר טובה לבזבז שעה היא ללא ספק בצפיה בזה

איך אפשר לראות את החלקים לפי הסדר?

היי חבריקוֹ, נתת קישור לשני סרטים ואמרת שהם רק שני פרקים מתוך 7, אפשר אפשר למצוא ולראות את כל 7 הפרקים לפי הסדר? האם זה מהאתר הזה? לא ראיתי שם את הפרק השני שהזכרת..... בכל אופן עדיף לדעתי לראות דרך האתר הזה כי Google מגדילים את הסרט למסך מלא ולכן הוא נראה מאד מטושטש.....

sshender

New member
אי אפשר.

מדובר בפרק אחד מתוך סדרה מבית היוצר של PBS שכמובן copyrighted וניתנת לרכישה באמזון לדוגמא. נכון לעכשיו רק חלק אחד מהם הועלה ע"י מישהו ל Google Video ואי אפשר לראות את השאר עד שמישהו יעלה אותם גם. יש לקוות שעם הזמן מישהו יעלה את הכל ואספיק להוריד אותם לפני שיורידו אותם מהרשת. אין שום בעיה לראות גם באתר המקורי את הסרט בגודלו המקורי ע"י לחיצה על החץ בדצ הימין התחתון ובחירה ב- Original Size.

למעלה