תזכורת

tessen

New member
../images/Emo44.gif תזכורת

ערוץ: נ. ג'אוגרפיק יום: שישי תאריך: 19/03/2004 שעה: 06:00 אומנויות קטלניות ז`וזט יוצאת לאוקינאווה במטרה להתאמן בקראטה מקורי בחברת המומחים הגדולים ביותר. בעזרת תרגילים ותנועות חדשות, היא נכנסת אל תוך התרבות וההיסטוריה של אומנות לחימה שהחלה באוקינאווה מאות שנים קודם לכן, ככוח התנגדות נגד פולשים זרים. ש.ח. ב 23:00 ערוץ: נ. ג'אוגרפיק יום: שבת תאריך: 20/03/2004 שעה: 18:00 משך: 60 דקות אומנויות קטלניות - קפוארה (ש.ח.) ז`וזט יוצאת לברזיל לפגוש במומחים לקפוארה - אומנות הלחימה הברזילאית הקצבית. היא רוצה להתאמן בלחימה בסגנון האקרובטי. בעזרת המומחים ז`וזט מגלה צורת קרב אינטנסיבית ויפהפייה, מסורת מוסיקלית עשירה ואפלה, וגם היסטוריה של אנשים שנלחמו לשחרר עצמם מעבדות ודיכוי. ערוץ: Adventure 1 יום: שני תאריך: 22/03/2004 שעה: 01:00 משך: 60 דקות איגרוף תאילנדי - קיקבוקסינג (ש.ח.) שלושה מתאגרפים בתאילנד עומדים להשתתף בקרב החשוב בחייהם. נער בן 13, מערבי ובחורה טירונית מקבלים את ההזדמנות להוכיח את יכולותיהם בזירת התאיו הם ידרשו לתת את כל המאמצים. שידורים חוזרים תאריך: 22/03/2004 שעה: 11:00 תאריך: 22/03/2004 שעה: 15:00 תאריך: 22/03/2004 שעה: 19:00 ערוץ: Eurosport יום: ראשון תאריך: 21/03/2004 שעה: 18:45 משך: 120 דקות מועדון הקרב של יורוספורט מגזין אומנויות לחימה, הכולל חדשות, עדכונים וכתבות בענפים כמו איגרוף תאילנדי, קראטה, קיקבוקסינג, K1. כמו כן, המגזין כולל סקירה נרחבת של סרטי קולנוע, DVD ומשחקי וידאו חדשים בשוק, שבמרכזן אמנויות הלחימה. לא קשור (אבל מענייו) ערוץ: נ. ג'אוגרפיק יום: שני תאריך: 22/03/2004 שעה: 03:00 משך: 60 דקות סודות המדע המשפטי - בניית פרופיל רוצחים סדרתיים הם לעיתים קרובות גאונים מופרעים. הם ככ מתוחכמים שכמעט בלתי אפשרי לתפוס אותם. חוקרים ממפים את הפרופיל הפסיכולוגי והפיזיקלי של רוצחים אלו.

frodo1

New member
אני אקליט את התוכניות על:

קראטה וקפוארה. ואולי גם על קיקבוקסינג.

Dragon Roar

New member
התכנית על הקראטה...

ממש לא היה רציני. היה נחמד לראות אולי איזה ביצוע אחד של איזה מאסטר. בעיקרון היה לא רציני כמו שחשבתי אבל נחמד.

bizhar

New member
ואתה רציני?

למה בדיוק ציפית מתכנית של שעה? ואת בכיר הג'וגו ריו אתה מכנה "איזה מאסטר.." ? אותי דווקא עניין לראות אומנים מהמעלה הראשונה בעבודתם מול תלמידיהם. הרצינות לצד הקלילות וההומור, חדוות היצירה במלואה.

Dragon Roar

New member
כן אני רציני...

אני הזכרתי את בכיר הג'וגו ריו? היו שם מספר מאסטרים ולא רק אחד. אני חשבתי שיראו יותר על קראטה ולא על שוק הדגים באוקינאווה.

אליקום

New member
התכנית באמת לא הייתה רצינית

יש יותר סגנונות מגוג'וריו שהם קראטה מסורתי. איפה השוטוקאן שזה הסגנון הכי נפוץ בעולם. שיטוריו, וואדוריו, שורין ריו.

tessen

New member
לא צריך לראות

מאסטר מבצע קאטה על מנת להתרשם ממנו ומיכולתו. גם מספיק היה לראות כיצד מתנהל שיעור ועבודה מול תלמידים. אמנם אני לא עוסק ולא התעסקתי בקאראטה, אבל יכולתי עדיין להבחין בדקויות ששזורות גם אצלנו והלתרשם מיכולת המאסטרים. ראש שיטת הג'וג'וריו אפילו שלא הדגים הרשים מבחינתי באישיותו וכיצד הוא מדריך. אני לא חושב שהתוכנית באה להדגים את הקאראטה לכל ענפיו, אלא לבוא ולהראות חלק מסויים יותר אולי מההפנמה שמתרחשת אצל תלמידים לגבי השיטה. היה מעניין לראות את המאסטרים, שהם בעצם התוצר של עבודה מאומצת והשקעה נותן לך משהו לשאוף אליו לדעתי.

tessen

New member
../images/Emo44.gif שישי הבא

ערוץ: נ. ג'אוגרפיק יום: שישי תאריך: 26/03/2004 שעה: 23:00 משך: 60 דקות אומנויות קטלניות - לה סאוואט ז`וזט נוסעת לצרפת להתאמן ב`סאוואט`, אומנות לחימה צרפתית שנולדה לפני 200 שנים ברחובות פאריס. ז`וזט תחשוף את מקורות אומנות לחימה זו ותתאמן עם המאסטרים הגדולים ביותר באיגרוף צרפתי, ובסוגים שונים של `סאוואט`. לאחר שיסתיימו האימונים ז`וזט תעמוד מול הלוחמת הטובה ביותר ותבחן את כישוריה.

fusion boy

New member
מעניין מאוד! סאוואט זה גם השם משפחה

שלי רק שאנחנו כותבים אותו סבט...

למעלה