תוצרת הארץ

../images/Emo44.gifתוצרת הארץ../images/Emo44.gif

לכל מי שתמיד תהה איך נראים חייו של הזובלסקי הממוצע, מוצעת כתבה עניינית וממוקדת וביצוע חי לשיר חיה. כל זאת ועוד: בתוכנית המוסיקה של הערוץ הראשון - תוצרת הארץ. בהנחייתה של האישה הסקסית ביותר ברוקנרול- טל גורדון. יום שלישי ז' בכסלו תשס"ו. ה 28/11/06 בשעה 23:00.

gal1983

New member
אני שם...

תמיד רציתי לדעת מה ענבל אוכלת לארוחת הבוקר....

Fuhrer

New member
אז איך היה לפגוש לוויתן ? חחח :]

נשמע נחמד אני גם אקליט והעלה לgoogel או משהו כזה. כדי שכולנו ביחד נחווה חוויה מרתקת שכמותה לא נראה על פני "...מסך הטלוויזיה שלי" מאז אתמול בלילה בצפייה רצופה בתוכנית של מכופף הכפיות ובגבי גזית בכספת בערוץ המסחר , ערוץ 2 :]

limors2

Well-known member
הו כן! תעלה! בבקשה!

לא אהיה בבית, וגם אם הייתי אין לי אנטנה כרגע
אבל תזכור

Fuhrer

New member
אזכור

רק אני מקווה שהסאונד יעבוד לי והכל כי לפעמים זה עושה בעיות ובמקרה זה הסאונד הכי חשוב ? חחח

Fuhrer

New member
אוי ואבוי יש לכם טעות פה ובאתר

אנחנו לא בתשס"ו אנחנו בתשס"ז תתקנו ומהר :] וזה לא ציווי , זו רק המלצה חחח

prongs3

New member
סוף סוף אוכל לראות אתכם בטלוויזיה

בשעת השידור האמיתית
הו אם איי קידינג בעצם?! ראיתי אתכם בלונדון וקירשנבאום

clyps

New member
תוצרת הארץ../images/Emo99.gif

טל גורדון אוכלת את כל התכניות של 24 בלי מלח!:
ואממ... טוב... אולי את רשימת קוטנר פחות...

נעמקה19

New member
אני כבר מוכנה ומזומנה מהיום.

הקלטת ליד הטלויזיה. ביומן ציירתי את הלוגו של דפנה והעוגיות ביום שלישי. בדקתי שאין לי מטלות ליום למחרת... וזהו זה. אין שום סיבה שבעולם שאני אפספס את זה

limors2

Well-known member
../images/Emo124.gifלא לשכוח להקליט!../images/Emo124.gif

ולהעלות. תודה

חמודים ../images/Emo99.gif

סריקה מקוצרת(?) אם אתם מתככנים לראות את מה שיעלו לאינטרנט אז קחו בחשבון שזה יספיילר לכם...
הראיון היה בסלון של הזובלסקים ויש להם ספת עור אדומה שווה
הם עשו את חבר ערבי בלייב לאיזה 2 דקות בין שאלות, והראו קטעים מהקליפ קובי, הוא מזה פושט אבל קורע
בהתחלה היא ניסתה להגדיר את השירה שלהם, ונתנה כמה מגדרים, טל אמר שזה כמו שלוקחים 2 צבעים ומערבבים משהו ביחד ויוצא צבע חדש, דפנה אמרה שזו אנלוגיה יפה ושהבסיס שלהם זה רוקנ'רול... היא שאלה את דפנה על השורה "לאכול סרטים זה להיות אישה" , שזה דיי אולדפשן , היא אמרה שהיא אולדפשן והיא גדלה על בוורלי הילס 90210 ועל אריזה משפחתית, איך היא לא תרשום דבר כזה...
וגם על חבר ערבי, דנג'ה ענתה שדפנה הראתה לה את השורה "יש לי חבר ערבי , רומנטי ממש נורא מבוקש..." וכמה ימים לפני היא חתמה על עצומה לשיחרור טלי פחימה ושהרבה אנשים חושבים שזה שיר שמלאני , אבל הוא לא, הוא פשוט שיר על בחורה עם חבר ערבי... היא פנתה לדפנה לגבי זה שהיא כותבת את רוב השירים ולא זוכרת כבר מה היא שאלה, אבל היא אמרה שהיא כתבה שיר אחרי שהרבה זמן היא לא כתבה והיא שלחה אותו באימייל לכל הלהקה והפעם הם אהבו. פעם קודמת הם לא אהבו אז הם לא מבצעים אותו, ושהם 6 אנשים ושצריך להתחשב בדעות של כולם... ובסוף היא שאלה אותם אם יש להם יומן להקה, אז דנג'ה אמרה שברור שיש כי יש להם גם עיסוקים אחרים , היא התחילה איתו(?) ואז טל שיפצר אותו והיא נתנה דוגמא שזה הגיע למצב שהיא יודעת מתי לתמר יש תור לרופא שיניים, וטל גורדון שאלה אם גם תורים לגניקולוג רשומים שם, אז היא ענתה כן... עיגלתי פינות פה ושם וזה לא הסדר המקורי, אבל זה כל מה שאני זוכרת...
וזה דיי הרבה בישבלי
ליאורה!
אני רוצה הופעה!!!

limors2

Well-known member
הו שווה! מישהו הקליט?../images/Emo3.gif

עוד פחות משבועיים!

prongs3

New member
ראיתי אתמול...

היה נחמד, אבל הכי עצבן אותי- לא היתה שום תמר זיו!!!
ארררררר!!!

למעלה