חמודים ../images/Emo99.gif
סריקה מקוצרת(?) אם אתם מתככנים לראות את מה שיעלו לאינטרנט אז קחו בחשבון שזה יספיילר לכם...
הראיון היה בסלון של הזובלסקים ויש להם ספת עור אדומה שווה
הם עשו את חבר ערבי בלייב לאיזה 2 דקות בין שאלות, והראו קטעים מהקליפ קובי, הוא מזה פושט אבל קורע
בהתחלה היא ניסתה להגדיר את השירה שלהם, ונתנה כמה מגדרים, טל אמר שזה כמו שלוקחים 2 צבעים ומערבבים משהו ביחד ויוצא צבע חדש, דפנה אמרה שזו אנלוגיה יפה ושהבסיס שלהם זה רוקנ'רול... היא שאלה את דפנה על השורה "לאכול סרטים זה להיות אישה" , שזה דיי אולדפשן , היא אמרה שהיא אולדפשן והיא גדלה על בוורלי הילס 90210 ועל אריזה משפחתית, איך היא לא תרשום דבר כזה...
וגם על חבר ערבי, דנג'ה ענתה שדפנה הראתה לה את השורה "יש לי חבר ערבי , רומנטי ממש נורא מבוקש..." וכמה ימים לפני היא חתמה על עצומה לשיחרור טלי פחימה ושהרבה אנשים חושבים שזה שיר שמלאני , אבל הוא לא, הוא פשוט שיר על בחורה עם חבר ערבי... היא פנתה לדפנה לגבי זה שהיא כותבת את רוב השירים ולא זוכרת כבר מה היא שאלה, אבל היא אמרה שהיא כתבה שיר אחרי שהרבה זמן היא לא כתבה והיא שלחה אותו באימייל לכל הלהקה והפעם הם אהבו. פעם קודמת הם לא אהבו אז הם לא מבצעים אותו, ושהם 6 אנשים ושצריך להתחשב בדעות של כולם... ובסוף היא שאלה אותם אם יש להם יומן להקה, אז דנג'ה אמרה שברור שיש כי יש להם גם עיסוקים אחרים , היא התחילה איתו(?) ואז טל שיפצר אותו והיא נתנה דוגמא שזה הגיע למצב שהיא יודעת מתי לתמר יש תור לרופא שיניים, וטל גורדון שאלה אם גם תורים לגניקולוג רשומים שם, אז היא ענתה כן... עיגלתי פינות פה ושם וזה לא הסדר המקורי, אבל זה כל מה שאני זוכרת...
וזה דיי הרבה בישבלי
ליאורה!
אני רוצה הופעה!!!