שרשור פרק 70

O r c h i d

New member
../images/Emo44.gifשרשור פרק 70../images/Emo44.gif

שוב מי שהיה אמור לפתוח את השרשור לא פתח
פתחתי את זה באישור של בן. כל התגובות על הפרק של היום לכאן

שכטרון

New member
כמה פרסומות סמויות של../images/Emo59.gif

הוט הם עושים...
אם זה לא טב"ע, זה "מכל הבנות בעולם"

טבתוש

New member
היה פרק יפהההה

למרות שאני לא מתה על לילי...היא שחקנית טובה אבל הדמות שלה מעצבנתת...

O r c h i d

New member
פרק נחמד../images/Emo13.gif

הוא עבר לי מהר מדי
ובגלל שהייתי עסוק גם במחשב, אני כנראה אראה אותו עודפעם ב19:30. בכולופן, הקטע עם לילי היה טוב

nWkobi

New member
וואו!

לאן ולמה לילי רוצה שאיה תצטרף אליה? מה איה תגיד לניני, עמוס ואדם? מי ישלם על מה שמולי עשה והאם יאיר בכלל יגלה שזה היה מולי? לא הראו בכלל את אבי,מיקה ודורי

dollzy

New member
פרק מתח ומעצבן!!!

אבל די לא חידש כלום שוב נישארנו על אותה שאלה...

onn11

New member
וואו!!!

אז מולי באמת רע... וואי וואי אם יאיר יגלה שזה הוא!!! ועכשיו נראה שאיה סופסןף קצת תבין שכל הסובבים שהיא רבה איתם,אוהבים אותה... דגנית-את פשוט גאונה!!! און.

ba r2 0 1 0

New member
לא בטוח שמולי רע....

יכול להיות שהוא פחד ממנה כי הוא נתן לה את המילה שלו..... או שהוא רצה שמילה שלו תישאר מילה או משהו כזה..... אבל עדיין יכול להיות גם שהוא רע... אבל אני לא בטוח.... לדעתי הוא רק רצה להיות נקי מבחינה אישית ולנתק עם לילי קשר וזהו... כי אח"כ הוא אמר לה שהוא עכשיו לא חייב לה כבר כלום...

Titush Black

New member
אמ.. לא שמעתם מה מולי אמר?

"תברחי עכשיו או שיתפסו אותך. ולילי זהו אני לא חייב לך יותר כלום". כנראה הוא חייב לה משהו. זה אומנם לא מצדיק אבל לא בטוח שהוא רע הוא פשוט החזיר לה טובה. תיתוש

ba r2 0 1 0

New member
אויש לעזאזל עם הלילי הזאת../images/Emo70.gif

היא כל כך מעצבנת
איך היא שכנעה את איה שהכל בסדר, וששיחררו אותה מפני שהיא עזרה למדינה ושהיא לא רצחה את יעל! בסוף איה תצטרף אליה ומתי שינסו לתפוס אותה ויאיימו עליה עם אקדח היא תשים את איה לפניה כדי שלא יעשו לה כלום
זה מעצבן.......! חח פלחות ניני חכם ולא מאמין לה....

chen010189

New member
איה מפחידה אותי

מה נסגר? זאת לא איה. והסוף באמת היה מותח אע"פ שההמשך שלו צפוי.....

orel4400

New member
פרק מעולה

אבל רק איה התחילה ככה לעצבן... כי מתחילה לצעוק כמו איזה משוגעת על כולם.. אבל הכי מעניין מה יהיה עם אדם ואיה והקעקוע? חחח

Fergie7

New member
פרק פרק פרק

לילי חזרה!!!! או יא אני אוהבת את לילי!! אוף רציתי שיהיה ת'קטע שהאלה עם המסיכות שיגלו את מי הם בחרו. טוב כל השאר משעמם, פרק משעמם!!! ואני לא מאמינה שהיא רבה עם אדם =\

בזמן הפרק זה בא אליי../images/Emo108.gif

רוחל'ה היא במסכה. תחשבו על זה, היה רשום שרוחל'ה תראו לנו מה זה רוע, היא כ"כ חטטנית ורוצה לדעת הכל, זאת היא

נעמקה19

New member
נהיית לי דגנית פתאום ../images/Emo8.gif

"היית צריך לראות את החיוך הזחוח של היצור החנפן הזה!!" (דגנית לדדי...על רוחלה
)

למעלה