שרשור פרק 18

liatusha3000

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo6.gifגאון אני, גאוןןן !!

ידעתי שליאן תלך לבר מחופשת !! ידעתי שדוד יעשה משהו לבית של ג'לל או משווו והיה עוד משו שכחתי... וגם לדעתי נכון טובה אמרה שהיא יודעת אוקריאנית - אז נכון היא שמעה מה שאיגור דיבר עם ג'וזף שהוא יתקין מצלמות.. וגם נכון שליאן עם הפיאה מה זה דומה לדריה?????

פרק טובבבבבבבבב

ליאן הייתה נראית כמו רוסיה עם הפאה
כל כך לא מחמיא לה
. בקיצור פרק טוב. ואוסקררררררר
.

פרק טובבבבבבבבב

ליאן הייתה נראית כמו רוסיה עם הפאה
כל כך לא מחמיא לה
.בקיצור פרק טוב.ואוסקררררררר
.

RTur

New member
שוב פעם כתבו ג'ניה!!! די כבר לטעות!

באנה המתרגמים האלה על סמים קשים זה בטוח.. די כבר לכתוב ג'ניה! אין שום ג'ניה בסט!!!! jena זה אשתי!!!! לא ג'ניה!!! חחחחח אנשים שלא יודעים רוסית יכולים לא להבין סצינה שלמה.. והייתה עוד איזה טעות בתרגום אבל אני לא זוכר אותה..

SimsY

New member
חצי שעה זה פולצ'ה ססע

א. אני חושב ששמעתי את זה ב. מי זה פולצ'ה בכלל??! ולאן רוצים שהוא ייסע ?!

SimsY

New member
חשבתי שהוא קורא לה בשם חיבה ג'ניה

אבל אני מסכים - למה נותנים לאנשים שלא מבינים לתרגם ? כאילו תעשו עבודה מקצועית ותשכרו את האנשים המתאימים.

בJדJה

New member
זה עוד בסדר

הדבר ה-כ-י מעצבן זה שהם כותבים י' במקום א'! אומרים אני אבוא אני אלך וכלל הזמן הם רושמים אני יבוא אני ילך אני ירד וצריך "אלף" באני עתיד

RTur

New member
ראיתי את השידור החוזר: הטעות השניה

כשג'וזף בירר על אבי ושאל מי המאבטח ב"קינג" אז אמרו לו שגושגיצה.. ואז ג'וזף שאל אם הוא גרוזיני ובתרגום כתבו "רוסי?" חחח

פרק יפה מאוד

הקטעים עם סיגי פשוט מעצבנים ג'לל יחטוף מכות ??ככה נראה... העניינים מתקדמים...

SimsY

New member
היום יש לי להגיד ש...

משפחת דיאמנט גמזו הזאת ממש משפחה מהגהנום כאילו בהמות ברמות ... לגבי ליאן אני רציתי להגיד שהגיע הזמן שהפרינססה סוף סוף תשים לב מה קורה מתחת לאף שלה ולא סתם תתעצבן כל פעם כשאומרים לה משהו בקשר לזה. אוי איזה גדול זה, בהתחלה הצטערתי שטובה קיבלה אבל יש כאן מוקש בשביל טובה - היא חייבת לקבל את זה רק אם מיטל תאשר! וזה כבר יותר קשה! ג'לל מעריץ של הראל מויאל איזה קטע
רק בשביל זה מגיע לו את הדוז פואה של היום :) לי יש עוד חשבון איתך מה אתה מחייך ???! חמוד הג'לל הזה - יוסף ג'ו סוויד הזה חתיך לא קטן בוא'נה .... המבטא שלו זה בשביל הדמות או שיש לו אותו גם במציאות ? ואגב האוהדים האלה בהמות ממש - אם הוא היה יהודי בעיר באירופה איך הם היו מתנהגים אליו? הם לא צריכים לחקות את האנטישמים. איזה קטע מדליק עם איך שתום מעצבן את מילי עם הסיר
מבחינת ניקוד - כל מה שגורם למילי להתעצבן זה טוב ככה שכאן נראה לי שאוסקר יקבל נקודות ראשונות - סוף סוף..

SimsY

New member
נולדו לך גורים ?

איך לבני אדם נולדים גורים?! :-O

SimsY

New member
הולך לעלות ל-VOD "מוקדם בצהריים"?

זה סרט ? על מה ?

למעלה