ראיתם את מילי איכסססססססססס איזה מגעילההה!!!..
Y yaki123 New member 16/4/06 #18 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifראיתם את מילי../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif איכסססססססססס איזה מגעילההה!!! ..
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifראיתם את מילי../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif איכסססססססססס איזה מגעילההה!!! ..
• •••SeXy BoY••• New member 17/4/06 #39 וואי איך היא נספחה../images/Emo2.gif../images/Emo87.gif לחשוב שהם שכבו.. בדיוק הרים אותה.. וההיא גונחת כאילו אין מחר.. אותי זה לא הגעיל.. זה הצחיק
וואי איך היא נספחה../images/Emo2.gif../images/Emo87.gif לחשוב שהם שכבו.. בדיוק הרים אותה.. וההיא גונחת כאילו אין מחר.. אותי זה לא הגעיל.. זה הצחיק
K kuku woman New member 16/4/06 #19 אהבתי כל כך ../images/Emo6.gif וואי לירז כל כך יפהה !!!אוסקר קורעע חחח וגם העובדת של מיטל יש לה יציאות "תבלע לפיד" !
אהבתי כל כך ../images/Emo6.gif וואי לירז כל כך יפהה !!!אוסקר קורעע חחח וגם העובדת של מיטל יש לה יציאות "תבלע לפיד" !
י ילד דימיוני New member 16/4/06 #20 וואי איזה פרק טוב../images/Emo99.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif היו בו משפטי מחץ גדולים
וואי איזה פרק טוב../images/Emo99.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif היו בו משפטי מחץ גדולים
ע עומרי האלוף New member 16/4/06 #22 חח נקרעתיייייי../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif../images/Emo199.gif היה את "אבא גם אתה הלכת לנערות ליווי?" -"איך אתה חושבת שבאת לעולם?" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חח נקרעתיייייי../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif../images/Emo199.gif היה את "אבא גם אתה הלכת לנערות ליווי?" -"איך אתה חושבת שבאת לעולם?" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
P PunkMan New member 16/4/06 #23 XDD פרק גדול! ומזה?! מילי גנחה כמו זונע >< ההורים שלי שאלו אותי מה אני רואה XD ועובד המפגר הזה >< ו...איזה סוף מגניב!
XDD פרק גדול! ומזה?! מילי גנחה כמו זונע >< ההורים שלי שאלו אותי מה אני רואה XD ועובד המפגר הזה >< ו...איזה סוף מגניב!
• •••SeXy BoY••• New member 16/4/06 #24 פרק יפה..../images/Emo87.gif וואי אני חולה על אוסקר ולאן נעלמה אשלי בפרקים האחרונים?! וואי יפית הזאת אלופהה עלאק- "נו תיתני משהו לחמם את הגרון" "תבלע לפיד" המשחק שלה אדיר.. נקווה בפרק הבא שג'וזף יפוצץ את סער הקרצייה הזה.. שונא אותו..
פרק יפה..../images/Emo87.gif וואי אני חולה על אוסקר ולאן נעלמה אשלי בפרקים האחרונים?! וואי יפית הזאת אלופהה עלאק- "נו תיתני משהו לחמם את הגרון" "תבלע לפיד" המשחק שלה אדיר.. נקווה בפרק הבא שג'וזף יפוצץ את סער הקרצייה הזה.. שונא אותו..
B batelush161 New member 17/4/06 #25 פרק מדהים!!! וואי אין על אוסקר! המילי הזאת..מה עובר עליה?! הייתי בשוק אני מתה על הסצנות בין העוזרת של מיטל(מה שמה?) לבין עובד..! איזו חמודה מיטל אני מתה עליההה! הסער הזה עצבן אותי!
פרק מדהים!!! וואי אין על אוסקר! המילי הזאת..מה עובר עליה?! הייתי בשוק אני מתה על הסצנות בין העוזרת של מיטל(מה שמה?) לבין עובד..! איזו חמודה מיטל אני מתה עליההה! הסער הזה עצבן אותי!
1 1הדור הבא New member 17/4/06 #26 ../images/Emo6.gifהסצנות של עובד ומיטל קורעוותת!! בכלל נקקרעתי מכל הסצנות של עובד[אם אני לא טועה]ומיטל..! שיואוו זה שילובב קורעע במיוחדד..! אוסקר הרג אותי עם היצאות שלו וכל המילים שלוו
../images/Emo6.gifהסצנות של עובד ומיטל קורעוותת!! בכלל נקקרעתי מכל הסצנות של עובד[אם אני לא טועה]ומיטל..! שיואוו זה שילובב קורעע במיוחדד..! אוסקר הרג אותי עם היצאות שלו וכל המילים שלוו
Y yaki123 New member 17/4/06 #27 זו לא מיטל../images/Emo31.gif..זאת העוזרת.. מיטל זו לירז צ'רכי.. אין לי מושג איך קוראים לעוזרת..
כ כפית קסמים New member 17/4/06 #31 היה שווה../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif אוסקר עם הקוביות שלו ומילי נראה לי יותר חרמנית מגבר שלא קיים יחסי מין כל החיים שלו והוא בגיל העמידה ומיטל וסער ויפית[ככה קוראםי לה? ]ועובד ,חח..יש לה משפטים טובים
היה שווה../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif אוסקר עם הקוביות שלו ומילי נראה לי יותר חרמנית מגבר שלא קיים יחסי מין כל החיים שלו והוא בגיל העמידה ומיטל וסער ויפית[ככה קוראםי לה? ]ועובד ,חח..יש לה משפטים טובים